Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Naomi @ Nexus

Week 3

7:59 PM, 9/10/2011 .. 0 comments .. Link

De derde week alweer voorbij, time does fly when you're having fun!

Deze week heb ik mn eerste LPW (Life Performance Workshop) gehad, een band performt een liedje 3x, als geluidsteam heb je een rol (mixing, stage of babysitting, ja zo heet t echt). Ik was deze keer verantwoordelijk voor stage, ik moest zorgen dat alle microfoons ingeplugd waren en bij de bandwissel dat alles soepel verliep. Ook communicatie tussen band en sound loopt deels via de stage tech. Heerlijk om na veel theorie is lekker praktisch aan de gang te kunnen. M'n tutor was tevreden met mn optreden, wel dingen om aan te werken, dus das mooi. As dinsdag mag ik weer, dan mixing achter de desk of babysitting. Als babysitter moet je bijspringen waar nodig en houd je dus een beetje t overzicht over alles.

Verder was er afgelopen maandag een meeting voor de churchplacements. Ik ben in Vinyard geplaatst, vandaag voor t eerst bij de dienst geweest, leuke gemeente, wat kleiner als ik in NL gewend ben, echt lieve mensen. Gelijk uitgenodigd voor een student lunch, was erg gezellig!! Ook wel ff lekker om wat andere mensen te leren kennen buiten Nexus.

Een deel van de staf en derdejaars van Nexus waren dit weekend in m'n kerk in Maassluis voor een worship avond voor de opening van t gebouw. Jammer dat ik er niet bij was, maar voor mij wel een mooie gelegenheid om andijvie (dat hebben ze hier schijnbaar niet), stroopwafels :D en oude kleren voor decoration voor t kerstconcert mee te laten nemen naar Engeland.. Dat wordt dus stamppot andijvie deze week :D..

Kerst voelt dit jaar wel anders denk ik, mn huisgenoten zingen al 2 weken kerstliedjes en as woensdag gaan we beginnen met het opbouwen van een mega gaaf decor voor t kerstconcert. In NL liggen de kruidnoten eind augustus al in de winkel, maar hier start kerst dus ook al zeer vroeg!

Dit was m weer voor deze week, cu next week!


Leave a Comment

{ Last Page } { Page 8 of 11 } { Next Page }

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

I want to ride my bicycle!
update!!
X-mas concerts
X-mas time!!
Tnx!!

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer