Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Naomi @ Nexus

Back again!!

10:40 AM, 12/11/2011 .. 0 comments .. Link

Heyy!

Na een korte radiostilte (sorry Inge :D) hier weer een update..

Tijdens halfterm (wat nu alweer ontzettend lang geleden lijkt) heb ik heerlijk met vrienden opgetrokken, ik ben naar Birmingham geweest, lekker uitgerust en wat dingen op een rijtje gezet, een goede tijd om ff bij te komen van de eerste weken.

Na halfterm merkte ik wel dat het hele gevoel van op school zijn alweer normaal geworden is, ik weet een beetje wat ik kan verwachten qua opbouw van lessen, de hele structuur is al zo gewoon geworden; wat wel een goed teken is natuurlijk. We zijn nogsteeds volop in voorbereiding voor de kerst concerten, ik kan eigenlijk niet wachten, ook al wordt het voor het geluidsteam een hele klus, want elk nummer wordt door een andere band gespeeld, dat betekent dus dat wij veel dingen moeten ombouwen/aanpassen tijdens de concerten. Maar wel een prima mogelijkheid om alles wat ik tot nu toe geleerd heb in praktijk te brengen. Ik blijf me verbazen over de nieuwe dingen die ik op geluidsgebied leer. Ik wist vooral wel dat ik; als ik een jaar later terug zou kijken op mijn kennis en skills op geluidsgebied, dat ik zo ontzettend veel bijgeleerd zou hebben, maar dat kan ik eigenlijk nu al zeggen.. En ik heb nog 8 maanden!! heerlijk.

Verder merk ik dat ik als persoon ook groei, vooral in mn karakter en  persoonlijkheid.. T duurt ff voor dat naar buiten komt, maar ik voel me echt anders. Kan niet echt goed uitleggen hoe en wat, maar dat komt vanzelf. Vorige keer schreef ik geloof ik dat ik stappen maakte om volwassen te worden, nou dat dus :D.. Maar het is fijn om dat te merken.

Engeland is echt een heerlijk land om te wonen, gisteren heb ik met mn huisgenoten snatch gezien, t mooiste uit de film is eigenlijk wel dat zo'n crimineel ontzettend impressive probeert te zijn en dan daarna om een cuppa tea vraagt!! wat een mooie cultuur!! Het studentenleven (lees eten) is ook tof.. ik heb al zoveel garlicbread gegeten deze weken dat ik dit maar t jaar van stokbrood en kruidenboter heb genoemd!! Lang leven goedkoop eten (ik wil trouwens niet weten wat ik precies eet, want 20 diepgevroren worstjes voor 1 pond, dat kan weinig met vlees te maken hebben)..

nou dit was m weer ff, als jullie vragen/opmerkingen etc hebben, laat een berichtje achter!! (ook als t weer te lang duurt voor de volgende update :D) fijne week allemaal!!


Leave a Comment

{ Last Page } { Page 6 of 11 } { Next Page }

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

I want to ride my bicycle!
update!!
X-mas concerts
X-mas time!!
Tnx!!

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer