Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Naomi @ Nexus

Tnx!!

3:29 PM, 20/11/2011 .. 2 comments .. Link

Heey!!

hier weer een update!! De kerstconcerten komen steeds dichter bij, de voorbereidingen gaan gestaag door, niemand schijnt zich al te druk te maken, dus doe ik dat ook maar niet.. het hele decor gaat nu steeds meer vorm krijgen, t wordt echt ontzettend mooi!! Qua geluid is er ook al een hoop gebeurt, we hebben het rek met versterkers verplaatst, zodat we een apart mengpaneel voor de monitors op het podium kunnen gaan gebruiken.. Er moest een hoop kabels verplaatst én gesoldeerd worden om dit allemaal voor elkaar te krijgen, maar dat is allemaal gelukt.. Betekent natuurlijk wel weer een taak erbij, maar zo blijven we uitdagingen zoeken :D..

Verder ben ik de hele week al zo ontzettend dankbaar dat ik hier gewoon kan zijn.. t is ongelofelijk om kans te krijgen je tweede studententijd door te kunnen maken. Ik ontmoet zoveel gave mensen hier, ik ben God echt onwijs dankbaar voor iedereen om me heen, niet alleen hier in Engeland, maar ook mn hele support in Nederland.. bijzonder om dat te mogen ervaren!!

Gisteren hebben we de verjaardag van mn buur 'Nexican' gevierd.. omdat ze Duits is hebben we haar meegenomen naar de Frankfurter Weinachtsmarkt in Birmingham.. Jeetje wat een topdag!! echt heerlijk.. bratwurst gegeten, glühwein gedronken, lekker rondgelopen en zelfs in de zweefmolen geweest..(ja je leeft maar 1 keer :D)  echt fantastisch!!

Net naar de kerk geweest en daarna student lunch, echt de puddings hier zijn geweldig!! Die Engelsen kunnen beste taarten bakken..

Over 3 weken komen mn ouders en broers over, we hebben een cottage gehuurd in de buurt van Oxford, zie er echt naar uit om tijd met elkaar door te brengen.. Daarna 2 weken in Nederland, lijkt me wel weer raar om terug te zijn.. we gaan t allemaal zien, eerst maar alle verdere voorbereidingen voor X-mas!!

goede week allemaal!!


Leave a Comment

Jeetje

6:55 PM, 23/11/2011 .. Posted by Anonymous
Je let even niet op en dan schrijf je ineens twee keer!
Vind het erg leuk om te horen/lezen hoe je het doet daar, so keep on writing girl!
Groetjes van inderdaad tht Inge haha.

Untitled Comment

5:41 PM, 30/11/2011 .. Posted by Joelle Bijlenga
Ik heb er zin in! succes nog even met de voorbereidingen!! T gaat zeker mooi worden!

{ Last Page } { Page 5 of 11 } { Next Page }

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

I want to ride my bicycle!
update!!
X-mas concerts
X-mas time!!
Tnx!!

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer