Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Naomi @ Nexus

X-mas time!!

5:25 PM, 30/11/2011 .. 3 comments .. Link

Vandaag even een korte update, alle voorbereidingen zijn nogsteeds is volle gang, het gaat echt ontzettend gaaf worden.. jammer dat t zo'n end weg is (al is dat ook relatief natuurlijk), maar je zou dr eigenlijk bij moeten zijn.. kaarten zijn verkrijgbaar op www.wegottickets.com zoeken op Nexus christmas concerts..

Mn ouders en broers komen volgende week donderdag hierheen, we zullen wat tijd doorbrengen in Cov en daarna gaan we een weekje naar een cottage in de buurt van Oxford.. Fun times!! Met kerst ben ik in Nederland en rond 6 januari vlieg ik terug naar huis. Want thuis voel ik me hier zeker!

Nu nog ff anderhalve week flink doorwerken en dan heerlijk een maand vrij! Ik zie er naar uit om familie/vrienden weer te zien en om weer ff in NL te zijn..

groetjes!!


Leave a Comment

Untitled Comment

10:05 PM, 30/11/2011 .. Posted by Anonymous
He Naomi,
Leuk dat je naar NL komt. Kom je nog ff buurten in DMS? Maar wie weet loop ik je wel tegen het lijf in Maassluis! Succes nog met de laatste voorbereidingen van de kerst concerten!
groetjes, Nathalie

Untitled Comment

7:34 PM, 6/12/2011 .. Posted by Anonymous
Hey meis,

Superleuk dat je zo een goede keuze hebt gemaakt door naar Engeland te gaan! Als ik het zo lees heb je echt het gevoel op het juiste pad te zijn. Heerlijk om je genot te lezen en jeetje... je komt alweer bijna naar Nederland! Wat vliegt de tijd!
Genietse, leerse en groeise nog!

Tot snel xx Meetie

Untitled Comment

4:27 PM, 8/12/2011 .. Posted by NaomiatNexus
Ja meet, dat heb je goed gelezen, ik zit hier zeker op mn plek.. mooi gevoel :D tot snel in NL..

Nathalie, ik kom idd ff langs in DMS, waarschijnlijk in t nieuwe jaar.. welke dagen ben je daar? de kans dat ik je in Maassluis tegen t lijf loop is iets kleiner denk, want ik verblijf bij mn ouders in t centrum van mssl..

gr Naomi

{ Last Page } { Page 4 of 11 } { Next Page }

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

I want to ride my bicycle!
update!!
X-mas concerts
X-mas time!!
Tnx!!

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer