Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Naomi @ Nexus

update!!

5:42 PM, 1/2/2012 .. 0 comments .. Link

Het is alweer een tijd geleden geweest dat ik mn laatste berichtje geplaatst heb. Dus ik zal even kort een overview geven wat er de laatste tijd gebeurd is. Na de kerstconcerten heb ik tijd met m'n ouders en broers doorgebracht in de buurt van Oxford, daarna ben ik zo'n 2,5 week in Nederland geweest. Best wel raar om weer terug te zijn, vooral om weer bij pa en ma in huis te verblijven.

De eerste week in Engeland waren er toetsten, gelukkig haalde ik deze direct, dus verder een vrij rustige week. De tweede week was er intreat, een soort retraite, het 'normale' rooster wordt dan aan de kant geschoven en er is veel tijd om God te zoeken, maar ook om vriendschappen te bouwen en spelletjes te doen enzo.. Erg gave tijd gehad.

Nu is alles weer volgens het gewone rooster bezig, met de sound class zijn we met electriciteit bezig. Back to school met batterijtjes en lampjes enzo.. En ik leer solderen én we zijn nu aan het leren over licht, met allerlei op afstand bestuurbare lichten met effecten. veel nieuwe dingen, leuk, maar soms ook wel een beetje out of my comfort zone.. Maar das niet altijd verkeerd, al kost het soms wel een hoop energie.

Over 2 weken is het alweer halfterm (krijg bijna het gevoel dat het vaker vakantie is dan dat we daadwerkelijk les hebben).. dat betekent dus ook dat we dan halverwege het schooljaar zitten en dan komen de onvermijdelijke vragen over wat ik volgend jaar ga doen.. Daar kan ik nu heel kort over zijn, want ik heb nog geen idee. Ik heb volledig vertrouwen in God dat Hij me dit gaat laten zien en dat het een verrassende wending zal krijgen. Ik ben benieuwd :D..


Leave a Comment

{ Last Page } { Page 2 of 11 } { Next Page }

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

I want to ride my bicycle!
update!!
X-mas concerts
X-mas time!!
Tnx!!

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer