Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Naomi @ Nexus

I want to ride my bicycle!

4:47 PM, 25/3/2012 .. 0 comments .. Link

Deze keer een update vanuit een heerlijk zonnig Engeland, ik begreep dat het weer in Nederland ook zo heerlijk is, echt genieten!

De tijd vliegt hier, volgende week is alweer de laatste week van de tweede term. Bizar, nog 1 term en dan is het jaar alweer voorbij. Time flies when your having fun, nou das dus zeker waar. We zijn de laatste tijd ontzettend aan het trainen voor een gigantische fietstocht, in mei gaan we met de hele school van Coventry naar Amsterdam én terug fietsen om geld op te halen voor mijn school. We gaan 771 km fietsen, een km voor elke student die tot nu toe bij Nexus is afgestudeerd. Een ontzettende uitdaging dus, met ook de nodige hilariteit, want je moet hier dus een helm op tijdens het fietsen, iets waar in in Nederland niet eens over na zou denken, maarja in NL zijn dan ook geen heuvels waar je met een behoorlijke snelheid af kan komen (de heuvel op gaat aanzienlijk langzamer trouwens :S). Komende week gaan we flink trainen, maandag 60 mile (96 km), dinsdag 6 uur, woensdag 7 uur, donderdag en vrijdag beide 3 uur fietsen. Behoorlijk pittig dus, maar met dit weer en het mooie landschap hier is t hopelijk enigzins te doen. Als jullie me willen sponsoren, dat kan! Voor elke £10 die gedoneerd wordt, help je me 10 km dichter bij het doel van 771 km. Doneren kan via mijn justgiving site www.justgiving.com/naomivink

Na die week heb ik vakantie, ik zal 5 daagjes in Nederland verblijven. De rest zal ik misschien wel nodig hebben om bij te komen van deze komende week :S.. Ik heb nog geen concrete plannen, maar dat komt vanzelf goed.

Vorige keer schreef ik dat ik nog niet weet hoe volgend jaar eruit gaat zien, ik ben nogsteeds hard aan het nadenken en opties aan het overwegen. Zodra ik wat meer duidelijkheid heb zal ik dat zeker melden.

Het blijft bijzonder om te zien hoeveel ik leer, zowel qua geluid als persoonlijk. Afgelopen week heb ik toetsen gehad, deze keer alleen theorie. M'n electrititeits toets (ja ook dat hoort erbij) heb ik gehaald met maar 1 fout van de 35 meerkeuzevragen, daar ben ik best trots op eerlijk gezegd. Voor m'n andere toets moest ik een aantal onderwerpen opnieuw doen, maar die heb ik in de herkansing ook gehaald!

Met alle fietstochten is m'n tijd om deze blog bij te houden een beetje verminderd, maar ik ga proberen wat regelmatiger berichtjes te plaatsen om jullie op de hoogte te houden!


Leave a Comment

{ Last Page } { Page 1 of 11 } { Next Page }

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

I want to ride my bicycle!
update!!
X-mas concerts
X-mas time!!
Tnx!!

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer