Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Welkom terug!

Home - Profile - Archives - Friends

Terug van weggeweest??

Posted on 30/8/2006 at 14:58 - 1 Comments - Post Comment - Link

Oké, een nieuwe poging dan maar? Sinds het stoppen met mijn eigen log bezocht ik nog wel steeds trouw de logs waar ik altijd al kwam. Aan de ene kant miste ik het loggen toch wel, aan de andere kant ben ik zo druk met andere dingen dat het er ook vaak niet van kwam. Zo simpel als het "vroeger" was, zo is het niet meer. En dat miste ik.

Het plaatsen van een log kon altijd tussendoor en dat beviel mij wel.

 

Eens kijken, wat heb ik allemaal gedaan sinds het stoppen met de log. Uiteraard zijn we eerst lekker op vakantie geweest. Twee weken in Duitsland op een camping die perfect was voor kinderen. Onze tent stond direct naast de omheinde speeltuin en voor de deur werden twee keer per dag kinderspelletjes georganiseerd door een animatie-team. Ook 's avonds natuurlijk de standaard camping activiteiten zoals playback-shows, bonte avonden, karaoke en noem de hele burgerlijke zooi maar op. Maar het mooie is natuurlijk dat je aan al deze dingen niet deel hoeft te nemen!! Daar gaat het om in de vakantie natuurlijk. Lekker je eigen ding doen en dat hebben we dus gedaan. Zelf heb ik 4 boeken uit kunnen lezen, en dan moest ik nog rustig aan doen ook. Volgend jaar een grotere stapel mee dan maar. Niet dat ik niets anders deed dan zitten en lezen hoewel het niet veel scheelt, maar ik lees nu eenmaal erg snel vandaar.

Het is ons zo goed bevallen daar, dat ik er over zit te denken om er volgend jaar weer terug te keren. En dat terwijl ik er helemaal niet van houd om een paar keer naar dezelfde plek terug te gaan. Er is nog meer te ontdekken. Maar de afstand, de camping zelf en de nog lang niet uitgebreid bezochte prachtige omgeving zijn factoren die me toch weer die kant uit zullen sturen volgend jaar denk ik. Het lijkt wel een reclamespot inmiddels!!

 

Inmiddels zijn we al weer een week of twee aan het werk. En dat werk is een verhaal op zich. Misschien later daarover meer. Voorlopig even genoeg getypt voor een nieuwe start!!

 

Tot later!!

 

 


Hosting door HQ ICT Systeembeheer