Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

nathalie's place

14/6/2006 -

Hier komt een spelletje!!

Play 3D Driver

Permanent Link

13/6/2006 - proefwerkweek

Is het buiten net zo'n mooi weer, moet je voor school gaan leren. Je kunt niet lekker gaan zwemmen met 30 graden buiten, nee de school heeft in deze week proefwerkweek. Een week lang zwoegen om een goed punt te halen. Gelukkig hebben wij maar 6 vakken: Duits, wiskunde, economie, nederlands, natuur/scheikunde en biologie. Hoe kunnen leraren dit toch verzinnen.

Zondag ga ik met mijn klas en nog een andere naar York. Dat is tenminste nog leuk. We gaan met de boot, en overnachten bij gastgezinnen. Onze mentor heeft geregeld dat we op de terugreis het Nederlands voetbal elftal kunnen zien op de televisie.

En na al dit, mogen we onze rapporten ophalen en dan hebben we vakantie.

Permanent Link

3/6/2006 - feestje

Ik heb gister een feestje gehad, een slaapfeestje gehad. Het was hartstikke gezellig. We hebben een film gekeken en andere leuke dingen gedaan..

Permanent Link

31/5/2006 - corvee

Bij ons op school moet je elk jaar corveën, nu was onze klas aan de beurt. Ik moet deze week, maar we moeten dus prullenbakken verwisselen, buiten papiertjes prikken en dat soort dingen. Denk je yes ik ben uit, moet je toch nog een 20 tot 30 corveën.

Permanent Link

29/5/2006 - school

En ja hoor, het is weer maandag. Net na het weekend en alweer heel veel huiswerk. Nu blijkt ook nog eens dat wanneer we een groot project in moeten leveren we sportdag hebben dus moeten we het vrijdag al in het postvakje je doen. Sommige zijn nog lang niet klaar, want die hadden op het weekend gerekend. Gelukkig hoef ik het alleen nog maar een beetje te verbeteren en een conclusie maken. Verder hebben we nog een project dat al 12 juni af moet zijn en ook nog iets voor engels plus opzoeken over ene Steve Biko. Gelukkig bestaat er  internet.

Verder gaat het allemaal goed met mij. Ik zal hier nog een raadseltje van de DaVinci Code geven. Hier komt het:

O, Draconian devil! Oh, lame saint".

Permanent Link

27/5/2006 - computer

Wat doe jij als je op de computer zit?

Ik ga meestal eerst mijn mail via msn checken en hopen dat er leuke mensen online zijn, maar altijd als ik mezelf aanmeldt wel op ofline weergeven. Want als er geen leuke mensen online zijn hoeven die ook niet tegen jou te gaan praten. Als je voor school op de computer moet, moet ik mezelf weerhouden om niet op het internet te gaan, om even op deze en deze site te gaan kijken. En dan een spelletje te gaan spelen, dan zeg je één spelletje en als dat dan is afgelopen tegen jezelf zeggen: "Oh, ik kan nog wel een spelletje doen."

Als je op de computer zit, moet je toch leuke liedjes kunnen luisteren dus, op mijn computer zitten heel veel liedjes, sommige blijven heel lang leuk en andere liggen er zo weer af. Maar eigenlijk vraag ik me af: wat is het nut van die liedjes. Na een tijdje gaan ze toch wel weer vervelen, en wat doe je dan?..

 

Computers is leuk voor als je je verveeld en handig voor je huiswerk.

Permanent Link

27/5/2006 -

Het is zaterdag middag, ik verveel me. Eigenlijk zo ik huiswerk moeten maken voor levo. We zijn bezig om een levensvisieboek over jezelf te maken, maar dat duurt maar zo lang. Ik moet nu eigenlijk een paragraaf schrijven over mijn beroep, wat ik later wil worden. Maar het probleem is dat ik nog helemaal niet weet wat ik zou willen worden. Dus nu ga ik maar een lijstje maken wat ik wel en wat ik niet wil worden.

De telefoon hoor je de hele tijd, we kunnen vandaag niks leuks doen want papa heeft weekend dienst. Mijn vader is namelijk tandarts en weekend dienst betekent dat je mensen moet helpen die iets ernstigs hebben. Vandaag hebben we al twee mensen onnodig gebeld, ze wilden een afspraak maken voor morgen, omdat ze dan waarschijnlijk nog steeds last hebben. Maar dan kunnen ze net zo goed wachten tot maandag om dan naar hun eigen tandarts te gaan.

Gelukkig heb ik gister een boek gekocht om in te lezen en hebben we nog een computer, om toch nog iets leuks te doen. Ik hoop eigenlijk dat het wat beter weer wordt, zodat ik nog iets met mijn vrienden kan gaan doen, niet dat mijn vrienden in de buurt wonen. Maar dat maakt even niet uit, het gaat om het principe.

Tot ziens dan maar.

Permanent Link

26/5/2006 -

Hallo allemaal,

 

Dit is mijn eerste dag bij bloggers.nl dus dit is nog een beetje nieuw voor mij. Het is vandaag niet zo'n hele mooie dag, omdat het al de hele dag regent, daar wordt ik een beetje somber van. Je kunt niet lekker buiten zitten of spelen, of zomaar met je vrienden naar het dorp gaan. Het is een beetje rondhangen in de kamer en iets lezen of huiswerk maken, omdat je maandag weer naar school moet. Ik ben vandaag wel met mijn familie naar de stad geweest. We hadden wel 3 paraplu's nodig en een warme jas. Je zou niet echt zeggen dat je lekker door de stad loopt.

Gister zijn we naar de film van de DaVincie Code geweest. Ik snap echt niet dat het zo'n slechte recentie heeft gekregen, want ik vond het een hele mooie film. Je moet eigenlijk wel eerst het boek hebben gelezen en dan de film, want als je het andersom doet is het misschien minder leuk.

 

 

Ik stap maar weer eens op. Tot ziens!

Permanent Link

About Me

It's is going about what I'm doing in a day of something what I like: tv-series, or something else what I have to tell. But I will tell it in Dutch.

Recent Posts

Untitled
proefwerkweek
feestje
corvee
school

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends


Hosting door HQ ICT Systeembeheer