Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Natho0s 's Stage

Description
My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
*My Photo Album

Donderdag 01-02-07

m'n derde stage dag. Vandaag moest ik van half 9 tot 5 weer. Vandaag alleen maar weer schoongemaakt vanochtend. Tussen de middag zei mijn leidster dat zij ziet aan mij dat ik het niet leuk vind om met kinderen om te gaan. Slaat helemaal nergens op want anders had ik tog niet voor deze opleiding gekozen. Ik mocht na mijn pauze eindelijk beginnen met verschonen. Ik geef er eigenlijk helemaal niks om . Mijn leidsters zijkt me alleen meer hele tijd af. probeer het echt goed te doen maar kan het niet goed doen in haar ogen. =S is er een ander meisje die stage loopt geen een woord gezegd doet alleen maar verwaand tegen me. Heb een mail naar mijn mentor gestuurd voor een gesprek. hoop dat dit goed verloopt en dat ik naar een ander stage adres mag.

Posted: 23:09, 1/2/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

Woensdag

Vandaag was ik gelukkig vrij.


Posted: 23:08, 1/2/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

dinsdag 30-01-07

Mijn 2e stage dag. Ik moest van half 10 tot 6 uur Vandaag was het weer precies het zelfde mocht weer alleen maar schoonmaken en bij alles wat ik doe wat ik denk dat ik goed doe word ik alleen maar afgezeken. ik heb vandaag 3x geveegd vaatwasser uitgeruimd spullen in de vaatwasser gelegd eten gepakt. bedjes opgemaakt etc.

Posted: 23:07, 1/2/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

Maandag 29-01-07

Vandaag was mijn eerste stage dag ik moest beginnen om half 9 en was om 5u klaar. ik heb nog nooit stage gelopen dus wist niet zo goed wat ik moest doen enzo. ik mocht vandaag eignelijk niks anders doen dan schoonmaken vond het niet zo leuk. Ik loop stage bij de baby's de leidster die daarop zit mag ik nu niet zo maar mischien veranderd dat later wel. ze commandeert me alleen maar hele tijd.

Posted: 23:05, 1/2/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer