Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Wat met afvalcampagnes

Home :: Profile :: Archives :: Friends

Eindelijk gedaan!!

Hallo, vandaag de laatste loodjes gelegd aan alle taken. Digitale portfoliokaft in orde gemaakt en een voorbereidend gesprek gehad met onze mentor, Inge Polders. Straks om 14.30 de evalutatie en presentatie van onze portfolio, spannend!

Groetjes

Iedereen


Posted on 21/3/2006 at 12:22

Nog één dag te gaan!

Vandaag zijn we al zeer vroeg samengekomen omdat we nog ontzettend veel werk voor de boeg hadden! Heel de dag werd er gewerkt aan onze posterpresentatie, zowel mondeling als schriftelijk. Ook werden de laatste loodjes gelegegd aan verschillende taken zoals Medialeer, Economie, .. Deze namiddag zijn Dominique en Adelaiïde in het Provinciehuis Koen Cuypers gaan interviewen, de verantwoordelijke voor de dienst natuur en milieubehoud. Momenteel is het zeven uur, zijn we allemaal hongerig, maar we werken door, want morgen is het de grote dag!
Tot morgen!!
Groetjes
Smolders Ellen

Posted on 20/3/2006 at 19:02

Exploratieweek, wat een stress!

Hallo!

Vandaag is het vrijdag, om 15.00 hebben we afgesproken met onze mentor voor de eerste voorstelling van onze posterpresentatie, een voorbereiding op dinsdag. Om deze voorstelling te kunnen geven moesten we nog heel wat werk verrichten. Al vroeg in de voormiddag zijn we samengekomen om de taken van deze dag te overlopen. Een deel van onze groep heeft zich teruggetrokken in de bibliotheek van het Veiligheidsinstituut te Antwerpen, op zoek naar een milieucampagne van minimum 25 jaar geleden, wat geen gemakkelijke opdracht was! Een ander deel heeft de Nederlandse taak -de schriftelijke posterpresentatie- op zich genomen. Ook werden de eerste voorbereidingen getroffen voor het maken van een creatieve posterpresentatie. Na onze voorstelling zullen Christophe en Dominique de enquêtes nog afnemen, in weer en wind, zodat deze maandag samengevat kunnen worden.

Ondanks - de al verlopen - vermoeiende 3 dagen zullen we nog heel wat werk hebben, maar met een gemotiveerde leuke groep staan we al een groot stuk verder!

 

Groetjes Ellen S.  


Posted on 17/3/2006 at 14:15

al twee taken klaar, nog veel te gaan

vandaag zijn we allen druk bezig geweest met het maken van onze taken. Velen taken zijn minofmeer klaar en velen missen nog hun finishing touch. Ik en adelaïde hebben zich vandaag bezig gehouden met het maken van de hoofdopdracht, die buiten de enquête en het intervieuw nu ook klaar zijn. We hebben deze middag hiervoor een kort bezoekje gebracht aan het provinciehuis waar we warm onthaalt zijn, veel informatie hebben meegekregen en waar we maandag naar wederkeren.

Momenteel lijkt alles vlot te gaan, morgen leggen we allen samen de laatste kleinen puzzelstukjes aan de andere opdrachten en daarna gaan we ons concentreren op de posterpresentatie.

Groetjes Dominique


Posted on 16/3/2006 at 21:08

Druk druk druk

 

Gisteren was het dan eindelijk zover – De tweede exploratieweek ging van start.

Ik begon met heel andere gevoelens aan deze exploratieweek dan aan de vorige. Mijn groepsleden zijn geen vreemden meer voor mij. Zodra ik vernomen had wie mijn groepsleden zijn, wist ik dat het een leuke week zou worden.

Afgelopen week zijn we al eens een keertje samen rond de tafel gaan zitten om te brainstormen over de exploratieweek. We kwamen er al snel achter dat ons thema ‘de reactie op afvalcampagnes’ geen gemakkelijk thema is. We dachten eerst dat het gemakkelijk zou zijn omdat het heel breed is. Maar we ondervonden al snel dat het moeilijk is om iets specifiek of nuttig te vinden tussen de grote hoop ‘trash’ dat erover gepubliceerd is.

We hebben toen ook een ruwe versie opgesteld van onze posterpresentatie. Eigenlijk hebben we toen al hard gewerkt voor de exploratieweek. En zoals ik al op voorhand had verwacht was de sfeer goed.

Gisteren was dan de eerste officiële dag van de exploratieweek. Na de briefing van mevrouw De Greef zijn we de ruwe versie gaan laten zien aan mevrouw Polders. Zij had hier nog een paar opmerkingen over. En heeft ons dan ook op het juiste spoor gezet. Mevrouw Polders is tevens ook onze begeleidster voor de exploratieweek. We hebben dan ook afspraken gemaakt voor de rest van de week.

Na onze ontmoeting met mevrouw Polders zijn we naar mijn kot gegaan. Daar hebben we een taakverdeling gemaakt en een planning opgesteld voor de rest van de week. Daarna is iedereen zijn eigen weg gegaan…

 

 

Groetjes Christophe


Posted on 16/3/2006 at 11:30
Hosting door HQ ICT Systeembeheer