Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Nederland enzo

Daar zijn we dan

{ 14:07, 9/7/2013 } { 1 comments } { Link }

Zo het heeft even geduurd maar daar istie dan.....Onze eigen Blog om iedereen op de hoogte te houden van ons doen en laten in NL.

 

Inmiddels alweer een weekje in Nl en zoals gezegd hebben we het zonnetje meegenomen.

We zijn ook al in het ziekenhuis geweest eerst donderdag voor een soort van "welkomstgesprek", hierin werd nog even het plan de campagne geschetst. 

Eigenlijk niet heel veel nieuws onder de zon, de kans dat Mika de donor wordt is heel klein. Ook hebben ze bij allebei bloed afgenomen en hieruit werd duidelijk dat Robin toch weer een bloedtransfusie nodig heeft.

Dit wisten we natuurlijk al , al blijft het wel vervelend. Nu gaan ze donderdag toch bij Mika een beenmergpunctie uitvoeren zodat we kunnen zien hoe zijn beenmerg zich heeft ontwikkeld. Daarna kunnen ze ook met zekerheid zeggen of hij de donor zal worden ja of nee. 

Dus gister hebben we weer een bezoekje gebracht aan het WKZ (wilhelmina kinderziekenhuis) waarbij ze bij Robin een aantal kweekjes hebben afgenomen om te kijken of ze een soort van "ziekenhuis bacterie" bij zich draagt. dat is standaard als je in het buitenland in een ziekenhuis bent geweest. 

En Mika heeft kennis gemaakt met de Anestesist. Hij wordt even onder narcose gebracht donderdag en mag dus zelf kiezen, of met kapje of via infuus.  Hij vind het allemaal mega spannend en echt wel eng. Doodsbang voor pijn is hij. Maar goed donderdag heb ik dus 2 kinderen in het ziekenhuis. 

Langzaam maar zeker begint bij mij nu wel het kwartje te vallen. Op Curacao was ik zo druk met alles en nog wat dat ik nog niet zoveel tijd heb gehad om erbij stil te staan maar nu komt de realiteit wel binnen. Het is toch best heftig om de dokter te horen praten over een hele pittige behandeling wat dan ook nog mijn eigen dochter aangaat. Robin was natuurlijk ook meteen verdrietig. Het is ook best heel wat als je 13 jaar bent om alle risico's te moeten aanhoren.

De behandeling van Robin staat gepland voor september maar voor die tijd zullen er nog wel wat gesprekken volgen waarbij wij (de ouders) uiteindelijk de beslissing moeten nemen of we de beenmergtransplantatie voort gaan zetten. Er zijn nu 2 navelstreng donoren die ze kunnen gebruiken maar hierdoor zal het slagings percentage wel afnemen. Ook is de kans op complicaties tijdens de behandeling groter dan wanneer Mika de donor is. 

Maar ja POSITIEF BLIJVEN zullen we maar denken. 

Nou tot zover het medische verhaal, naast de ziekenhuis bezoekjes hebben we nog heel veel tijd over voor leuke dingen. Zo zijn we al lekker een dagje in het vondelpark geweest, Bloemendaal aan zee, avondje gegeten bij Titus in Kijkduin, en gewoon genieten van familie en vrienden. Heerlijk. Ook wel beetje vakantie gevoel zeg maar. 

Oh ja en we zijn bij een school voor Mika geweest. De Bornwaterschool in Bloemendaal, Mika heeft een plekje in groep 8 en heeft zijn nieuwe klasgenoten snel even in actie gezien in de gymzaal. Nou ja vergeleken bij de gymzaal van de Albert Schweizer kan het natuurlijk alleen maar meevallen:) Allemaal nieuw materiaal, klimmuur, noem maar op. Hij was echt mega enthousiast over de school. Heeft wel een paar x aan de directeur gevraagd of hij echt alle dagen in "vrije" kleding naar school mag en geen uniform aan moet doen haha. Dus dat komt ook vast goed. Ja en voor Robin hoeft er natuurlijk geen school uitgezocht te worden, dat is natuurlijk wel een beetje gek en dat vind ze zelf vreselijk maar ja er is nou eenmaal een reden voor ons verblijf in NL.

Ok jullie zijn even op de hoogte ,

Ik ga mijn best doen om regelmatig iets te posten.

Liefs X

 

 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Links


Categories


Recent Entries

Daar zijn we dan

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer