Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Nederlandse Energie Maatschappij schudt energiemarkt wakker

Home - Profile - Archives - Friends

Nederlandse Energie Maatschappij schudt energiemarkt wakker

Posted on 18/12/2009 at 15:30 - Link

Kind van de energierekening? 

Lasten betaal je nooit met plezier. Instanties die lasten doorberekenen zijn dan ook nooit je beste vriend. Het liefst willen we allemaal zo weinig mogelijk betalen voor onze vaste lasten en zo min mogelijk moeite doen om uit te zoeken hoe het goedkoper kan Vooral als het om niet sexy producten gaat, zoals energie.

Vroeger was het allemaal niet zo lastig, je kocht of huurde een woning en zat automatisch vast aan een energiebedrijf. Als in Amsterdam woonde had je deNuon. Daar betaalde je de rekening, je had geen andere keuze.

Maar daar maakte de overheid een einde aan. Door de liberalisering van de Nederlandse energie markt in juli 2004, is concurrentie tussen energieleveranciers op gang gekomen. De nieuwkomers in de markt , zoals de Nederlandse Energie Maatschappij, zetten de aanval in op de grote monopolies, met veel lagere energietarieven tot gevolg. Alleen… bijna alle nieuwkomers maken onderdeel uit of zijn dochterondernemingen van diezelfde monopolies. In 2005, werd een volledig nieuwe en onafhankelijke energieleverancier opgericht, de Nederlandse Energie Maatschappij, met als doel de energiemarkt open te breken.

U moet zich voorstellen dat een nieuwkomer in de markt nul klanten heeft, nul budget voor marketing en nul naamsbekendheid. Maar juist doordat de Nederlandse Energie Maatschappij energie niet in grote volumes hoeft in te kopen, ook omdat zij niet opereren in de zakelijke markt, kan energie voor de particuliere markt tegen heel goedkope tarieven worden aangeboden. Het probleem is echter dat de Nederlandse consument afwachtend is en zo weinig mogelijk moeite wil doen om uit te zoeken hoe goedkoop energie kan zijn.

Inmiddels ruim 4,5 jaar na liberalisering is de Nederlandse Energie Maatschappij in staat om de markt met meer middelen open te breken en een landelijke campagne te voeren voor goedkope energietarieven. In een half jaar tijd heeft de Nederlandse Energie Maatschappij bewerkstelligd dat het aantal overstappers in de Nederlandse energiemarkt ten opzichte van vorig jaar is verdubbeld, tenminste dat zegt de branchevereniging. Wat gebeurt er met de monopolies wanneer zij hun klanten weg zien lopen naar goedkopere aanbieders? Precies, zij moeten ook hun tarieven aanpassen om klanten te behouden of terug te winnen.

Het gevolg van de vrije marktwerking, waar per slot van rekening u als consument van kunt profiteren. Maar dan moet u wel in actie komen! Want als u blijft zitten waar u zit krijgen nieuwe, innovatieve en duurzame energiebedrijven niet de ruimte om de markt op te blijven schudden en blijft u als consument kind van de rekening.

Dus stop met te veel betalen voor uw energie en stap over naar de Nederlandse Energie Maatschappij op ww.nederlandenergie.nl.

Bereken zelf uw voordeel


Hosting door HQ ICT Systeembeheer