Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Nelise van der Meijden

Description

Ik ben Nelise van der Meijden, 15 jaar oud en ik kom uit Rhenen. Ik zit op het Pantarijn Rhenen in het 4e jaar kader handel en verkoop. Dit blog maak ik aan voor een schoolopdracht. Hierin kan je mij 7 dagen lang volgen wat ik aan het doen ben, wat ik leuk vind, en waar mijn interesses liggen. Veel lees plezier!


«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

Laatste dag

Vandaag post ik voor de laatste dag iets, want ik moest alles voor zeven dagen bij houden en dat is sinds vandaag voorbij. Vandaag moet ik deze blog aan mijn klas laten zien. Verder heb ik weer een vreselijke lange dag school.. Vanaf half negen tot en met vier uur. Gelukkig hoefte ik niet te fietsen want ik kon met mijn zus mee rijden want die moest vandaag werken in Rhenen, heb ik even geluk! Vandaag wordt een rustig dagje zonder wat aan school te doen ( gelukkig ). Ik ben morgen weer vrij, dus ik ga uit school even met vrienden, dan eten en daarna weer naar buiten met vrienden en vriendinnen wat drinken, gezellig! Als ik thuis ben ook heerlijk niks doen, want al mijn werk voor school kan ik morgen doen, want dan ben ik toch vrij dus die tijd is er voor!!


Posted: 07:47, 24/9/2014
Comments (0) | Add Comment | Link

Eerste schooldag van de week

Vandaag weer naar school geweest, het was een lange dag van half negen tot en met vier uur.. Vreselijk! Maar gelukkig heb ik het weer overleefd.

Uit school ben ik even gaan leren voor een toets van aanstaande woensdag economie.. Dat vindt ik best lastig dus ik moet wel wat eerder beginnen met leren.

Ook heb ik vandaag bijles gehad voor wiskunde, ik krijg altijd bijles voor wiskunde, anders gaat het niet goed want ik snap er écht helemaal niks van! Maar met bijles is het te doen, gelukkig maar! Na de bijles was het al weer rond half 8, en heb ik mijn tas ingepakt en ben ik net zoals gister naar mijn zus gefietst, daar heb ik mijn schooltas neergezet en toen ben ik naar buiten gegaan, samen met vrienden. Wij staan altijd bij de rijn met heel veel mensen, gezellig kletsen, en eigenlijk niks doen maarja het is altijd beter als thuis zitten natuurlijk, en ik hoef morgen pas om kwart over elf te beginnen, dus dan hoef ik ook niet heel vroeg naar bed te gaan. Maar gister was het heel erg koud buiten, dus ben ik al rond kwart over negen naar mijn zus toe gefietst. Toen hebben we samen mijn favoriete programma gekeken 'Hollands next topmodel'. Het was weer eens super spannend, want mijn favoriete kandidaat zat tussen de laatste twee mensen en was er bijna uit, maar gelukkig ze was door! Daarna hebben we samen nog wat TV gekeken en toen ben ik maar gaan slapen.

 


Posted: 07:32, 23/9/2014
Comments (0) | Add Comment | Link

Lui dagje

Vandaag is het zondag, en zoals altijd ben ik op zondag hartstikke moe, dus heerlijk slapen tot 1 uur daarna even ontbijten en weer je bed in kruipen met de TV aan.

De hele dag heb ik dus eigenlijk lekker op bed gelegen vrij weinig gedaan, mijn favoriete programma's gekeken, Hollands next topmodel, GTST, Awkward, Faking it, vanalles dus.

Rond half 7 ging ik even douchen en aankleden etc, later ben ik naar mijn zus gefietst heb ik daar me schooltas neergezet en ben ik naar vrienden gegaan, hebben we even gezellig gekletst en toen ging ik weer naar mijn zus en heb daar geslapen. Echt een lui niks doen dagje dus, is ook wel eens lekker!


Posted: 07:28, 22/9/2014
Comments (0) | Add Comment | Link

Leer en sportdagje

Vandaag weer naar school, gelukkig pas laat beginnen en een kort dagje school! Heerlijk uitgeslapen tot 10 uur, toen rustig omgekleed etc, en daarna wat gaan eten, TV gekeken, samen met mijn zus de hond uitgelaten, en vervolgens naar school gefietst. En om drie uur was ik al weer uit, heerlijk! Ik ben gelijk naar huis toe gefietst om natuurlijk aan deze blog te werken en te leren voor economie, want de toets is morgen al weer. Na het eten ben ik naar Rhenen gegaan en ging ik sporten, dansen daar zat ik al op toen ik zes jaar was. Maar ging er twee jaar geleden vanaf omdat ik het niet meer leuk vond toen ging ik op fitniss in Veenendaal, maar nee.. Dat vond ik echt niks, het is niks voor mij, ik heb daar helemaal geen zin in en vond het niet leuk. Maar helaas het was een jaar contract waar ik me aan moest houden.. Ik ben er in dat jaar slechts 5 maal geweest. Maar één maand geleden want mijn contract afgelopen dus heb ik het gelijk afgezegt, en ik ben weer op dansen gegaan. Nu dans ik weer, het is elke dinsdag en donderdag, ik ga één keer in de week, meestal ga ik op dinsdag vanaf kwart over zeven tot en met acht uur, en dat heb ik vandaag ook gedaan, daarna voel je je toch wel weer lekker dat je wat sportiefs hebt gedaan. Na het dansen ben ik meteen aan deze blog gaan werken wat ik nu opzich wel klaar vindt aangezien ik alles over deze dag heb gedeeld. Nu ga ik maar eens economie leren, want ik wil natuurlijk een goed cijfer halen morgen!


Posted: 07:41, 21/9/2014
Comments (0) | Add Comment | Link

Familiedagje

Ik werk elke vrijdag vanaf negen uur tot en met vijf uur, maar voor vandaag had ik vrij gevraagt, want mijn opa en oma zijn vandaag vijfenvijftig jaar getrouwd! Helaas lukte het vrij krijgen niet waardoor ik vanaf twee uur mocht gaan, maar dat vond ik ook prima! Ik ging eerst naar mijn werk, rond twee uur werd ik opgehaald ging ik even naar huis even tutten etc, en om half vier gingen we naar opa en oma, we gingen met de hele familie wat eten en drinken in een restaurant in Lunteren, vreselijk saai, maarja verplicht om er heen te gaan. Ik was er vanaf vier uur, en we gingen om half zes wat eten, ik heb tot en met vijf uur de hele tijd op mijn mobiel gezeten omdat ik me zo erg verveelde.. Gelukkig was mijn batterij helemaal vol! Ik was super blij dat mijn zus met haar man om vijf uur ook kwamen, dan vond ik het teminste nog een beetje gezellig. Zij gingen rond negen uur weg en ik reed met hen mee naar Rhenen, mijn ouders zijn nog gebleven tot elf uur, ben ik even blij dat ik met mijn zus mee reed naar huis! In Rhenen werd ik opgehaald door een vriend en gingen we ergens wat drinken met een paar vrienden, een paar uur laten gingen we naar een kroeg in Rhenen 'HP', we hebben wat gedronken en er waren een hoop vrienden, en het was een gezellige avond!


Posted: 04:08, 20/9/2014
Comments (0) | Add Comment | Link

Weekend!

Vandaag is het vrijdag en ik heb geluk want ik ben alweer vrij!

Deze week zijn heel veel leraren op werkweek met de derde klas mee, waardoor wij super veel uitval hebben, en we vandaag nog maar één uur les hebben en dat vond onze mentor onzin waardoor het uitviel!

Ik heb mijn werk gebeld dat ik vrij was van school, en ben vanaf n uur gaan werken inplaats vanaf half zes tot en met negen uur, ik werk bij de Etos in Rhenen hier help ik klanten, werk ik achter de kassa, vul ik bij, maak ik schoon, eigenlijk ongeveer alles.

Het was vandaag best druk in de winkel, dat viel mee, dan gaat de tijd altijd sneller en dat is natuurlijk fijn, als er maar weinig klanten komen verveel je je en zit je maar de hele tijd op de klok te kijken, en gaat de tijd super sloom.. Gelukkig viel dat vandaag mee! Om 9 uur was ik klaar met werken, en ging ik nog even naar wat vrienden uit Rhenen toe, het was dit keer niet heel erg gezellig, en het was koud, dus was ik al optijd naar huis gegaan, zodat ik morgen weer fris ben om te werken, dat was eigenlijk wat ik vandaag heb gedaan, vrij weinig interresants.


Posted: 23:51, 19/9/2014
Comments (0) | Add Comment | Link

Gezellig dagje

Vandaag is het donderdag, en ik ben gelukkig vrij! Tot en met de herfstvakantie ben ik elke dag vrij vanwege stage, daar hoeven we pas na de herfstvakantie mee te beginnen, dus zijn we elke donderdag vrij!

Ik heb heerlijk uitgeslapen tot een uur of 12, toen ging ik rustig ontbijten, aankleden, opmaken, etc. en toen kwam een vriendin naar mij toe en gingen we naar het dorp in Veenendaal.

We gingen rustig alles bekijken in de winkels, en ik moest een nieuwe foundation hebben we zijn naar de Douglas geweest waar ik advies kreeg en er wat op mijn gezicht werd getest, uiteindelijk kies ik toch weer voor hetzelfde merk waar ik altijd weer op uit kom namelijk Clinique, super fijn, net niet te dik en net niet te dun en ook nog eens een heerlijke vanille geur. Daarna gingen we even naar de Etos, want mijn vriendin had nog een bon liggen van de Etos, zij wilde weer dezelfde halen als die zij altijd heeft, maar toen zagen we dat de Bourjois 50% korting was, toch maar even testen.. We hebben ongeveer een half uur in de winkel gestaan en alle kleuren getest, en uiteindelijk zat er gelukkig een goede bij, altijd lastig om weer een juiste kleur te vinden, maar het is gelukt.

Een rustig dagje eigenlijk, daarna kwam er nog een vriendin naar het dorp toe en zijn we gezellig een terrasje gaan pakken, toen zijn we weer naar huis gefietst hebben we wat gegeten en toen gingen mijn vriendinnen naar huis, heb ik nog wat TV gekeken met mijn ouders en zus en toen ben ik gaan slapen.


Posted: 18:35, 18/9/2014
Comments (0) | Add Comment | Link

1e blogbericht

Vandaag ben ik eerst naar school geweest tot en met 4 uur, wat een lange dag weer met veel uren les.

Daarna ben ik huiswerk gaan maken, helaas dat moet ook gebeuren, en ik ben alvast gaan leren voor een proefwerk wat ik volgendeweek woensdag heb economie.

Gelukkig was ik blij toen ik naar beneden kwam voor het eten en zag dat we bloemkool aten, mijn lievelingseten!

In de avond was ik van plan om naar een vriendin te gaan, maar dat ging niet door, aangezien mijn zus belde of ik mee ging naar de film, heb ik mijn vriendin afgezegt. Mijn zus haalde mij op en we gingen naar de bioscoop in Ede, de Cinemec.

We gingen naar de film The fault in our stars, het was een super zielige film, het ging over een meisje met kanker dat wist dat ze dood ging, ze kwam een jongen tegen en werd verliefd voor het eerst van haar leven, dol gelukkig was ze, tot dat ze hoorde dat haar vriendje ook kanker had, en binnen 3 dagen stierf hij..

Hieronder een blog met een review over de film, de blogster vond het ook een prachtig indrukwekkend verhaal, je kunt het hier lezen.


Posted: 07:56, 17/9/2014
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer