Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

De exploratieweek

28/11/2006 - 28/11/2006-Dag 7

Vandaag is het (eindelijk ;-)) zo ver!! De laatste dag van onze allereerste, maar vermoeiende exploratieweek. We hebben nog een paar details geregeld en nu zijn we dan ook helemaal klaar om voor de jury te verschijnen. Het was een fijne en leerrijke week, en volgens ons een heel leuk initiatief. We zijn een groep vrienden geworden.

Dit was dan het laatste berichtje van Nervosa!

Groetjes en tot een ander keertje!!

 

Nervosa

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

27/11/2006 - Dag 6

Onze zesde dag begon omstreeks 10.00u vanochtend. We verzamelden allemaal in het EMI waar we vlijtig verderwerkten aan onze opgekregen taken. Na enkele uurtjes gewerkt te hebben aan onze opdrachten, was het tijd om ons naar het lectorenlandschap te begeven, waar we een afspraak hadden met onze begeleidster, mevrouw Eliaerts. We namen de tijd om de stand van zaken te overlopen en om te overleggen hoe onze laatste dag in zijn werk zal gaan. Na onze ontmoeting keerden we weer terug naar het EMI, waar we nog enkele uurtjes doorzwoegden. Nu al het werk ten einde loopt en het einde in zicht komt, rest ons nog onze creatieve geest te benutten en ons visueel dagboek in elkaar te flansen. Het resultaat van ons creatieve brein zal morgen beoordeeld worden door de jury, maar nu keren we allen huiswaarts waar we kunnen genieten van onze welverdiende avondrust.

 

Groetjes van ons allen!

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

26/11/2006 - Dag 4

De taken waren goed verdeeld, dus vandaag was het niet nodig om samen te komen. Iedereen kon van thuis uit rustig verder werken aan zijn eigen deel. We zitten goed op schema dus er is ook nog wat tijd om te genieten van het weekend. Via e-mail en enkele telefoontjes konden we elkaar nog wat om raad vragen en meningen uitwisselen.

Verder maakten we nog wat concrete afspraken voor het interview van morgen en de dag zat er weeral op.  

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

26/11/2006 - Dag 5

Vandaag hebben we heel de dag gewijd aan het interview.

Omdat de geïnterviewde een oude kennis is van Caroll, dachten we dat het een leuk idee was om het meisje uit te nodigen bij haar thuis. Om de sfeer te optimaliseren, genoten we eerst samen van een heerlijke lunch. Daarna konden we in een ontspannen vertrouwelijke omgeving beginnen aan het interview. Dit vonden we wel belangrijk, omdat het onderwerp wel gevoelig kon liggen bij de geïnterviewde. Uiteindelijk liep het interview heel vlot en open. We kregen zeer duidelijke antwoorden op de vragen die we hadden voorbereid en waren tevreden over het resultaat.

Het uitschrijven van het interview was wel net iets meer werk dan verwacht, maar het was een zeer interessant gesprek en dus zeker de moeite waard

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

25/11/2006 - Dag 3

Hey hier zijn we weer !! Dag 3 was weeral superleuk ! De sfeer in onze groep is echt optimaal en het is dus zeer fijn om al de taken te maken. Vandaag stonden de straatenquêtes centraal en zijn wonder boven wonder supervlot verlopen :) Ongeveer 80 % van de mensen die we aangesproken hebben, waren bereid om ons te helpen! Natuurlijk is er weeral iets heel grappig gebeurd, namelijk één van de ondervraagden (een homoseksueel) bleek interesse te hebben in één van onze groepsleden (Joeri)!!! Hiermee hebben we achteraf zeer goed kunnen lachen! Ondertussen zijn we al vrij ver gevorderd met onze taken en zitten we goed op het schema. In het weekend gaat Caroll het interview afnemen en voor de rest gaan we met z'n allen ten volle genieten van onze vrije tijd. Prettig weekend voor iedereen die dit leest en tot maandag!!

 

Groetjes van ons, Nervosa

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

23/11/2006 - Dag 2

Het was weer een leuke, maar vermoeiende dag. De taken waren goed verdeeld en we konden aan onze opdrachten beginnen. Ongeveer een uurtje later hebben we kennis genomen van de miscommunicatie tussen onze groep en de begeleider. Al een geluk hebben we dit snel opgelost tijdens onze eerste persoonlijke afspraak met mevr. Eliaerts. Momenteel hebben we al enkele taken volbracht en gaan we morgen onze straatenquêtes afnemen. Hopen dat er veel mensen zijn die bereid zijn om op onze vragen te antwoorden. Wij houden jullie verder op de hoogte!!!

 

 

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

22/11/2006 - Start van de eploratieweek

Toen we vanmorgend aankwamen aan Campus Jacob wisten we helemaal niet goed waaraan we ons moesten verwachten. We kenden elkaar helemaal nog niet en hadden geen flauw benul van wat we gedurende deze exploratieweek allemaal zouden moeten doen.

Na een uitleg van ongeveer een uur werd het ons allemaal al veel duidelijker.

Snel vertrokken we naar het EMI om daar zeker nog een computer te kunnen bemachtigen en deze weblog is het bewijs dat het ons wel degelijk gelukt is.

Nu we elkaar eindelijk een beetje kennen, kunnen we beginnen aan onze opdrachten.

Deze namiddag staat er ons al vast een 'fysieke proef' te wachten... benieuwd hoe deze gaat verlopen... We zullen je zeker op regelmatige tijdstippen op de hoogte brengen.

 

Groetjes van ons allemaal.

Comments (2) :: Post A Comment! :: Permanent Link

22/11/2006 - Einde dag 1

Na een hele hoop denk-, knip- en plakwerk was eindelijk onze 'groepsposter' af en konden we hem gaan afgeven in ruil voor onze vragenlijst. Door een hele hoop misverstanden bleken we het laatste groepje te zijn dat nog moest vertrekken, een kwartier telaat :), maar we konden ermee lachen en begonnen vol goede moed aan onze 'tour d'anvers'... We hadden beslist eerst naar het F. van Eeden plein te gaan, dan naar het IPV, vervolgens naar KBC, verder naar de stadsbib om dan naar de laatste locatie Hill Diar te gaan. Volledig bevrozen maar toch super blij en trots dat we eindelijk alle opdrachten volbracht hadden gingen we terug naar school om daar onze 'fysieke proeven' te gaan afleggen. Maar... Blijkbaar had iedereen veel meer puzzelstukjes verzameld dan wij en konden we onze puzzel niet afmaken. We hadden dus de hele middag rondgelopen door Antwerpen voor niets. Hoewel we toch een beetje teleurgesteld waren, was er toch nog 1 positief puntje; we moesten niet meer over 'de muur' klimmen :) Groetjes van ons.
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Logboek over de exploratieweek met als thema Eetstoornissen; De schuld van de media?

Recent Posts

28/11/2006-Dag 7
Dag 6
Dag 4
Dag 5
Dag 3

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer