Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

New Girl
Posted at 12:14, 10/1/2012

Hallo dit ben ik..

I'm that new girl!

Alles is new in 2012, een nieuwe baan nieuwe vrienden ik voel mezelf ook nieuw, gek is dat he dat zoveel kan veranderen op 31 december om 12 uur je ziet het vuurwerk omhoog gaan en je begint aan zoveel dingen te denken op dat moment je ziet al je vrienden om je heen lachen en elkaar zoenen en sommige huilen maar je ziet dat iedereen op dat moment gelukkig is! ik vind dat maar raar waarom kunnen we ons niet altijd zo voelen of iedergeval vaak waarom is dat 1x per jaar zo'n sterk gevoel?

Maar iedergeval ja ook een nieuwe baan.. boekhouding en adminstratie, niets voor mij helemaal niet zelf ik ben afgestuurd met de diploma's personal shopper, make-artist en haarstyliste.. Dan zou je natuurlijk denken wat doet ze in hemelsnaam als boekhoudster, I know.. Maar als ik wat voor mezelf wil moet ik dit allemaal wel weten.. En het is goed voor me dat ik dit leer want wat is er nou fijner als ik je kan uitleggen en vertellen wat je moet dragen en hoe je je geld het beste kan uitgeven en hoeveel het is als er zoveel korting van af gaat, Tuurlijk ik blijf altijd in kleding denken, als je 2 jurkjes koopt van 50 euro en daar gaat dan 30% van af en daarna is het nog een keer voor de helft.. dan weet ik het sneller dan als je zegt hoeveel pallets van zandzakken kunnen er in een vrachtwagen en dan de helft van de vrachtwagen moet maar vol zitten, dan denk ik toch liever in schoenen en kleding .. en het werkt nog ook!!

En toen waren er ook nog nieuwe vrienden... Dit jaar ben ik zoveel tegen gekomen ik heb er mensen aan over gehouden en er zijn er ook een paar weg, vorige jaar was mijn instelling ik ga een keer voor mezelf kiezen dus als het allemaal echte vrienden zijn dan kunnen ze dat aan en anders niet dus een paar zijn er gesneuveld maar heb er gelukkig nieuwe echte voor terug gekregen...Je kan je zovaak vergissen in mensen terwel je dat helemaal niet door hebt .. maar ik zal je vertellen je komt er een keer achter geloof me en dan ben je blij dat het zover is gekomen want dan weet je gelijk waar je staat bij je vrienden/vriendinnen..

Nou dit was dan wat over mezelf wat zullen we morgen doen meer over me passie praten? Wat word echt helemaal IN en wat is echt helemaal OUT! ik had al wat dingen gelezen.. zoals harembroeken ONEE en ik heb er net een gekocht een hele mooie van Supertrash aagh.. dan maar ik de kast laten liggen? of kan het toch nog wel een beetje?

 

Tot morgen

xoxo New Girl! 

Hosting door HQ ICT Systeembeheer