Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

ff melden

Home - Profile - Archives - Friends

Centrum Zaandam - Posted at 13:25 on 29/3/2010 by newpage

Laatst kwam ik in Zaandam, op doorreis.

Deze stad is opgebroken, overal wordt aan de weg gewerkt. Al jaren en het schiet maar niet op. Waarom duurt dat zolang? Deze gemeente is wel aan een reorganisatie met een prioriteits plan toe. Je zou toch denken dat het versoepelen van het verkeer (auto EN fiets) een top prioriteit heeft. In het bijzonder fietsers en brommers rijden kilometers om en kriskras door Zaandam om ergens te komen.

 

En heeft iemand wel eens naar de gebouwen in het centrum gekeken? het ziet er mischien op een tekening leuk uit, maar de werkelijkheid is ....  Als je iets wil veranderen aan je huis dan moet dat goedgekeurd worden door een of andere commissie om te kijken of de verandering wel in het straatbeeld past. Ik vraag me af waar deze commissie in Zaandam mee bezig was toen ze echt nodig waren. Nu staat daar iets en het is groen en heeft geveltjes en is enorm groot. Over smaak valt niet te twisten. Alleen dit heeft niets met smaak te maken.

Prettige dag

Hosting door HQ ICT Systeembeheer