Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Nederland en pedofilie

Als maatschappij moeten we proberen pedofielen te begrijpen en niet te veroordelen. Discussieer mee!

17:13, 1/12/2011 .. 9 comments .. Link

De PNVD, de partij van de naastenliefde, vrijheid en diversiteit. Als het zo beschreven staat, zul je het waarschijnlijk niet herkennen.

Wij als maatschappij kennen ze als: de pedopartij.

De partij is niet in de tweede kamer gekomen en de diverse politieke partijen hebben geprobeerd om verbod te krijgen op de PNVD. De partij zelf geeft aan dat er een einde moet komen aan het taboe van pedofilie en dat er open over gepraat moet worden, vooral in de media.

Zo lichten zij toe dat er verschil is tussen een pedofilie en pedoseksualiteit. Het draait bij de pedofielen niet om seks, maar zij willen hun liefde geven aan een kind, een pedoseksueel denkt hetzelfde als een pedofiel en heeft ook daadwerkelijk seksueel contact met een kind.

Pedofielen zijn volgens de PNVD hetzelfde als heteroseksuelen en homoseksuelen. Niet iedereen kan elkaars voorkeur begrijpen. Zo kunnen weinig heteroseksuelen zich inbeelden om homoseksueel te zijn, sommige verafschuwen het zelfs.

Is het niet beter om mensen te begrijpen dan te veroordelen? Pedofilie is iets waar velen van ons van walgen, maar zijn wij niet wat kortzichtig?About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Als maatschappij moeten we proberen pedofielen te begrijpen en niet te veroordelen. Discussieer mee!

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer