Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Next Life

STOP de drama

{ 14:10, 4/12/2009 } { 0 comments } { Link }

heb je dat soms ook.. dat je helemaal klaar bent met wat er de afgelopen jaren gebeurt is in je leven?! Nou op dat punt zit ik nu. Helemaal klaar voor mijn nieuwe leven en alles wat dat met zich mee brengt.

Een korte samenvatting van wat mijn leven nou voorstelde de afgelopen jaren .. vooral veel Drama!(niet alleen maar min...er was ook plus :) ) misschien herkennen mensen zich in het verhaal van meisje/of jongen natuurlijk vind liefde op jonge leeftijd en blijft in voor en vooral tegenspoed bij hem omdat het zo mooi is dat hun al zolang bij elkaar zijn en dit vooral vol willen houden.Nou newsflash .. zo werkt het helaas niet ben ik achter gekomen.Helaas is misschien niet het goede woord want als ik was doorgegaan met mijn zo genaamde ideaal beeld was ik misschien wel nooit helemaal oprecht gelukkig geweest en wie wil dat nou? "Gelukkig' heeft een ander voor mij gekozen (het schijnt dat ze dat ook wel gedumpt noemen ;) en ben ik er klaar voor om een nieuw enerverend leven te gaan leiden... vooral zonder Drama ... maar is Drama er niet altijd??

Als er iemand is die weet hoe het wel moet, schroom er niet voor om vooral te reageren. Maar ik denk dat ieder in zijn eigen mate/vorm wel drama heeft in zijn leven. maar toch tips en trucs zijn welkom ..mijn eerste tip staat boven in mijn verhaal ...hoe je het vooral niet moet doen. behalve als je je er natuurlijk wel prettig bij voelt ..dan zeg ik vooral deurgaan!

i'll be back met anti drama verhalen ;)

 

 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Links


Categories


Recent Entries

STOP de drama

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer