Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Nick's WebLog!

5/4/2007 - Afscheid SKIPOV

Heel jammer vind ik het dat vandaag mijn laatste dag bij skipov is geweest. Ik heb er als servicedesk medewerker met erg veel plezier gewerkt!! Tijdens mijn "jaartje" bij skipov heb ik erg veel ervaring opgedaan, maar werd het toch tijd voor mij om dit nog verder te gaan uitbreiden. Vandaar dat ik 2 weken geleden een aanbod geaccepteerd heb van Peak-IT, als servicedeskmedewerker. Door de aangeboden functie, en bijkomende cursussen die ik bij peak-it ga volgen hoop ik nog veel meer kennis op te doen, en zo steeds verder te groeien. Extra bedanken wil ik Maarten Cuijpers, zoiezo voor het fijn samenwerken als 'afdeling ict' alsmede voor het overbrengen van zijn kennis aan mij, waardoor ik veel bijgeleerd heb.
 
Verder bedank ik alle medewerkers van het stafbureau, de ict'ers op de scholen, en alle andere werknemers, voor een fijne tijd!
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

5/4/2007 - Start Weblog

Dit weblog is opgericht vanwege het feit dat ik graag wat mensen wil blijven informeren over de gang van zaken in mijn verdere carierre. Iedereen is vrij om een comment of iets dergelijks te plaatsen, en dit zou ik ook erg leuk vinden!

Nick
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Dit weblog is opgericht vanwege het feit dat ik graag wat mensen wil blijven informeren over de gang van zaken in mijn verdere carierre.

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me
My Blog's RSS

Friends

Page 1 of 1
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer