Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Nick's Droom:

Verslag van de realisatie van Nick's droom.


Menu

Home
Introductie
Profiel
Sponsors
Wat kun JIJ doen?
Weblog Archief

Naar Tineke Schouten!

Dinsdag 13 maart 2007. 19:28 

Bijna is het zover. Debbie staat voor de Stadsschouwburg van Middelburg te wachten op Nick en zijn ouders. 
En daar komen ze dan. Nick vol enthousiasme over wat we zullen gaan doen.  Als Debbie ze dan vertelt dat we vanavond naar Tineke Schouten gaan is Nick dan ook razend enthousiast. 

De voorstelling was sensationeel. Ontzettend veel gelachen en met open mond gekeken naar de geweldige typetjes die Tineke neerzette. 

In de pauze was er voor ons een tafeltje gereserveerd met drankjes die vooraf besteld waren, zodat er niet gevochten moest worden om een tafeltje in de altijd drukke pauze. Nick had het ontzettend naar zijn zin. En ook zijn ouders Johan en Joke vonden het een geweldige voorstelling. Tijdens de voorstelling zat Nick stukjes uit Tineke haar vorige shows mee te quoten. Niet te geloven hoe een jongen van 12 zo ontzettend veel kan onthouden uit die shows. 

Na een voorstelling van maar liefst 2,5 uur was de show dan toch echt afgelopen. 

Tijd voor het volgende plannetje...

Toen de hele zaal leeg was mochten Nick en zijn ouders op het grote podium voor de lege zaal. Van Tineke’s manager Monique kreeg hij een volledige uitleg over hoe het er allemaal achter de schermen aan toe ging. Hij mocht zelfs Tineke haar ‘Karin-Bloemen’ jurk aan die ze in de show gebruikt!!! 

Toen kwam dan eindelijk het grote moment. Nick en zijn ouders hadden nog geen idee wat er zou gaan gebeuren, want Melissa en Debbie hadden het goed verborgen weten te houden wat er allemaal ging gebeuren. 

We moesten aan een tafeltje in de artiestenruimte gaan zitten. Nick begon steeds meer zenuwachtiger te kijken. Zou het dan echt zo zijn?
En toen kwam Tineke Schouten eindelijk. Tijd voor de meet en greet!

Na vele handjes, voorstellen en foto’s kon er ook rustig met Tineke gepraat worden. Nick heeft vragen aan Tineke kunnen stellen en Tineke heeft ook met Nick en zijn ouders gepraat over het verlies van Bianca en de ziekte van Joke. 

Het was een ontzettend mooie avond. Het werd om 00:15 uur dan echt tijd om naar huis te gaan.  Toen Nick met zijn gesigneerde cd’s, dvd’s en boek van Tineke Schouten onder zijn arm de schouwburg verliet, sloten we een hele mooie avond af.  

Graag willen wij dan ook Tineke Schouten en haar Company Manager Monique Bosman hartelijk bedanken voor het sponsoren van de kaarten, hun gastvrijheid en vrijgevigheid.

www.tinekeschouten.nl


Posted: 20:40, 22/3/2007
Comments (1) | Add Comment | Link

Sponsors

De volgende sponsors dragen bij aan Nick's droom:

  • Tiez.nl heeft een geld-donatie gedaan
  • Leden van HKV/Ons Eibernest hebben een geld-donatie gedaan
  • Expo in Goes heeft een poster geschonken
  • Tineke Schouten heeft 4 kaarten voor haar show "Spiksplinternieuw" weggegeven
  • Michael uit Zandvoort heeft een Harry Potter beeld en een kartonnen display kado gedaan

Posted: 20:41, 6/3/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

Wat kun JIJ doen?

Je kunt een financiële bijdrage geven aan Nick’s droom. Alle giften, klein en groot, zijn welkom.

Hoe dat kan? Door een bedrag over te maken op bankrekening nr. 10.34.08.487

t.n.v. Dream4Kids te 's Hertogenbosch.
En belangrijk: vermeld in de omschrijving: “Droom Nick B.”


Posted: 19:45, 6/3/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

Tineke Schouten

Onze eerste ontmoeting met Nick duurde zo'n 3 uur... Nick is namelijk een onwijze kletskous! En hij kan ook heel goed Tineke Schouten nadoen. En wat wil het toeval. Tineke Schouten is op tournee met haar show Spiksplinternieuw. We hebben contact opgenomen met de manager van Tineke en op 13 maart gaat Nick met zijn ouders naar de voorstelling in Middelburg. Deze voorstelling wordt gratis aangeboden! En na de voorstelling heeft Nick een "Meet and Greet" met Tineke. Echt fantastisch! Wij zijn heel benieuwd wat Nick ervan vindt!

www.tinekeschouten.nl


Posted: 19:44, 26/2/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

The Georgian Guest House

De tickets zijn geboekt en de slaapplaats is geregeld! Op donderdag 19 april, een dag na Nick's 13de verjaardag, vertrekt om 20.20 uur het vliegtuig van Schiphol naar Newcastle met aan boord Nick met zijn ouders. Op weg naar het kasteel van Harry Potter, Alnwick Castle. De familie overnacht in The Georgian Guest House bij meneer en mevrouw Wilson (www.georgianguesthouse.co.uk).

Zij zijn zo aardig geweest om 1 gratis overnachting aan te bieden! Super toch!! Als het goed is, ligt de guest house in de buurt van het kasteel zodat Nick zo vaak naar het kasteel kan als hij wil.


Posted: 19:16, 26/2/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

Welkom op Nick's Droom

Ergens in Etten-Leur wonen een vader, een moeder en een jongetje. Boven in het huis vind je zijn jongenskamertje. Daar woont Nick, 12 jaar oud, en de grootste fan van Harry Potter die er in Nederland te vinden is. Nick spaart alles van Harry Potter. Harry Potter posters, speelkaarten, foto’s, poppetjes, het kasteel, het schaakspel, films, alles.

 

 

Nick heeft een droom. Het allerliefste wil hij naar Schotland, naar het kasteel van Harry Potter! Ja, dat bestaat echt…

Alnwick Castle heet het, in de buurt van Newcastle. Alnwick Castle diende als locatie voor de filmopnames van enkele Harry Potter films.

Het kasteel biedt van alles voor kinderen die net als Nick helemaal gek zijn van Harry Potter: een guided tour van de film locaties, Knight’s Quest: een spel voor kinderen, compleet met kinder-riddertenues, vechten tegen een draak, en nog veel meer. Het kasteel laat kinderen voor eventjes Harry Potter zelf zijn. En wie wil dat nou niet.

 

 

Nick heeft voor een jongetje van 12 al aardig wat voor zijn kiezen gehad. Hij heeft bijna zes jaar geleden zijn oudere zusje Bianca verloren. Bianca is bijna haar hele leven ziek geweest. Nick was altijd heel lief voor zijn zusje. Hij was dol op haar. En zij op hem. Nog steeds mist hij haar soms. Na het overlijden van Bianca is ook zijn moeder erg ziek geweest. Gelukkig lijkt het nu allemaal beter te gaan.

 

Nick’s ouders zijn heel lief voor Nick en bezien zijn Harry Potter verzamelwoede vriendelijk. Hoewel, er is nu een “verbod” op het ophangen van posters... Af en toe spelen ze zelfs een potje toverschaak.

 

 

 

Stichting Dream4Kids laat kinderen hun dromen beleven. De stichting is volledig afhankelijk van donaties van particulieren en bedrijven en draait op vrijwilligers.

 

 

Wij zijn Debbie en Melissa, twee vrijwilligers van Dream4Kids, en wij zetten ons in om Nicks droom te verwezenlijken. Het is bijna onmogelijk om je voor te stellen hoe dat moet zijn, je zusje verliezen.

We hebben Nick en zijn ouders ontmoet. Nick is een hele open jongen, heel wijs voor zijn leeftijd. Hij is heel energiek en erg grappig!

 

Nick verdient iets moois! En daarom gaan wij zijn droom verwezenlijken. Wij gaan ervoor zorgen dat Nick, samen met zijn ouders, een lang weekend naar Schotland kan, inclusief vlucht en hotelletje. En daar gaat Nick natuurlijk het Harry Potter kasteel bezoeken!

Dat realiseren doen we niet alleen. Daarvoor hebben we jullie hulp hard nodig!

 

Dus: wat kun jij doen?

Je kunt een financiële bijdrage geven aan Nick’s droom. Alle giften, klein en groot, zijn welkom.

Hoe dat kan? Door een bedrag over te maken op bankrekening nr. 10.34.08.487

t.n.v. Dream4Kids te 's Hertogenbosch. En belangrijk: vermeld in de omschrijving: “Droom Nick B.

 

We gebruiken deze website om iedereen op de hoogte te houden van nieuwtjes rond Nick’s droom, onze vorderingen, foto’s van evenementen en uiteindelijk natuurlijk een mooi verslag van de reis naar Schotland!

Ook wordt je naam op de site genoemd als je een donatie doet, tenzij je ons laat weten dat je dat liever niet wilt. Dat kan per email aan: melissa.raap@hotmail.com

 

Dus, niet langer treuzelen, dreuzels! Tijd om iets goeds te doen vandaag. Geef wat je kunt missen. Het is goed besteed.

 

Debbie & Melissa


Posted: 18:46, 7/2/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer