Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

My story, My life 

13-01-2014

17:01, 13/1/2014  ..  Link

Heey,

Ik ben Nicole. Ik ben 15 jaar oud en zit in gymnasium 3. Ik woon met mijn ouders, een zusje van 13 en met mijn hamster Pip.Ik houd super erg van dieren! Misschien begin ik een beetje een nerd te worden (HELP!!) Maar net als alle andere meiden van 15 zijn vriendinnen en jongens toch wel het belangrijkste ;). Als je meer over mij en mijn leven wil weten, lees mijn blog. Ikk zal al je vragen die je hebt zo goed mogelijk beantwoorden.

Sinds gister ben ik voor de derde keer ongesteld geworden. Vreselijk! Ik had vandaag gym, gelukkig mocht ik van mijn moeder me ziek melden :p. Was zoo blij dat ik naar huis mocht.Toen mijn vriendinnen uit waren had ik gedacht dat ze wel zouden vragen hoe het met me ging maar niet dus. Ze hebben niets gezegd! En maar door blijven zeuren over Jeffrey, Elaine dan. Terwijl ik toch duidelijk liett merken dat ik het niet leuk vindd als ze de hele tijd gaan lachen als ze hem zien. Ik schaam me voor ze. Wat moet hij wel niet denken. Ik heb Jeffrey leren kennen via dat tinder. Die app voor op je mobiel. We waren aan de praat geraakt en het bleek dus dat hij op dezelfde school als ik zit! ik schaamde me heel erg toen ik het las. Hij zit in Havo 5 dus gaat hij gelukkig over een half jaartje weg. Ik zit in de derde van het gymnasium. Volgend jaar ga ik naar atheneum, ik kan het niet meer volhouden! En mijn klasgenoten ... Het zijn stuk voor stuk idioten! Dit jaar moet ik een profiel gaan kiezen. Ik ga kiezen voor NG (Natuur & Gezondheid). Ik houd van dieren en wil graag dierenarts worden en later naar Afrika gaan om daar te werken. Als examenvak kies ik er M&O (Managment & Organisatie) bij.

Op nieuwjaarsdag had ik mezelf voorgenomen om te veranderen dit jaar. 2014 zou mijn jaar worden. Wat ik eraan heb gedaan: nog niets...

Mijn goede voornemens waren/zijn:

  1. Meer zelfverzekerder worden
  2. VEEL minder rood worden
  3. Meer tijd doorbrengen met mijn vriendinnen
  4. Niet hopeloos wachten op een jongen (Er zwemmen genoeg vissen in de zee)
  5. Beter mijn best gaan doen op school
  6. Niet zo serieus zijn, lachen is gezond
  7. Meer tijd door brengen met familie
  8. Beginnen met hardlopen
  9. Minder boos en chagrijning zijn
  10. Minder schelden

De meeste van deze voornemens is nog niet gelukt. Waarom? Geen idee.

Laat ik nu maar met één voornemen alvast beginnen, beter mijn best gaan doen op school. Helaas hoort huiswerk daar ook bij..

x

 

 

 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

13-01-2014

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer