Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
NicsStuff

Waterfestival

Jammer genoeg is het nog geen tijd voor mijn vakantie. Ik moet nog een week wachten...ik blijf altijd thuis tijdens de 4-daagse. Maar meestal ben ik van te voren al weg geweest. Maar dit jaar gaan we daarna pas weg. Je hebt dan ook wel het idee alsof de vakantie maar erg kort is. Volgende week ga je dan op vakantie en dan nog twee weken en ja hoor dan gaat de school tijd weer beginnen. Eigenlijk zou ik dan nog maar een jaar hoeven maar door omstandigheden moet ik nog 2 jaar. Toch wel een beetje een domper. Maja nog even genieten en dan begint het weer... Niet zo veel te vertellen deze keer maar alsnog een klein verhaaltje...

18:15 - 17/7/2011 - comments {0} - post comment

Van modderpoel tot halve moederpoel...

Het is nu bijna twee jaar geleden dat mijn broertje en ik vanuit het centrum verhuist zijn naar een eengezingwoning iets verder rijden van Nijmegen zijn verhuist. Binnen hebben we alles op gekant voor zo ver je dat doet in een tijdelijk huur huis. Het is namelijk nog onebekend hoe lang we hier samen blijven maar ook nog onzeker of dat er na het vertrek van een van ons iemand achter blijft in dit huis. Op zich is het een prima huis. Maar de buitenkant van het huis is niet echt een primeur (wie dat ooit bedacht heeft weet echt niet wat mooi is).

Nou blijkt het ook nog dat het eigenlijk helemaal geen koop huis is. Wij hebben het dan wel gehuurd omdat het gewoon niet verkocht werd dus moesten ze er wat anders mee. Maar ze hebben ons altijd verteld dat al de huizen in de buurt koophuizen zijn. Blijk dat dus even niet waar te zijn. Ze krijgen deze huizen nooit verkocht dus alles is huurhuizen omdat niemand het wilt kopen. Maja op zich is dat nog niet eens zo erg maar wel de huurprijs. Die is dus bij iedereen anders en natuurlijk bij ons het aller hoogst. En ja hoor ze durven ook nog een huurverhoging te vragen. Dat weet je natuurlijk van te voren. Maar als je de huurbaas dan ook maar voor iets opbelt dan is het altijd iets wat je zelf moet opknappen wat dat horen hun niet te doen, dat horen de huurders te doen.

Dus uiteindelijk heb je dan een wespennest in je kozijnen valt je keuken uit elkaar, de verf van de kozijnen laat los en je tuin is een grote modderpoel omdat de oude eigenaar/huurder te oud was om de tuin bij te houden.

En wat doe je dan als student. Je schakelt de hulp van je vader en moeder in. En dan is het na 2 keer een dagje in de tuin werken al een halve modderpoel geworden en hoeven er nog maar een paar rijen stenen in en gras en dan heb je voor een student zijnde een mooie tuin waar je lekker in kan barbequen met als bonus een vijver met KOI karpers erin. Langzaam komt het einde dan inzicht en kan je er eindelijk van genieten...

20:05 - 9/7/2011 - comments {0} - post comment

Eindbestemming onbekend?!

Vanaf 16 juli beginnen in Nijmegen de zomerfeesten of te wel de 4-daagse feesten. Een hele grote happening voor mensen over de gehele wereld. Het lopen is nog wel belangrijk maar voor de mensen die in omgeving Nijmegen wonen gaat het eigenlijk meer om de feesten er omheen. Vooral voor de mensen rond mijn leeftijd. Heel Nijmegen wordt in het nieuw gestoken, nieuwe bloemetjes in de perken, aanleg van vernieuwde straten zodat het er allemaal weer gelikt uit ziet.

Nu heb ik besloten samen met mijn broertje om eens te gaan werken met de 4-daagse. Gelukkig is het iedere keer tot een uurtje of 18.00 dus kunnen we daarna nog de stad in. Maar het is toch weer wat anders dan normaal. Dus hadden we vandaag een informatiebijeenkomst. Er stond in de mail uitgelegd waarneer we bij het uitzendbureau moesten zijn maar dat was dan ook het enige. Dus dan stap je in een bus, zonder dat je weet waar je heen gaat om dan te ontdekken dat de reis niet naar Arnhem gaat maar de bus rijdt steeds verder en verder van Nijmegen af.

Na ongeveer rijdt de bus een een parkeerplaats op en dan staan we in een keer bij de Heinenken Brouwerij. Waar jaja een tapcursus krijgen en dan zie je dat er tijdens het oefenen zo'n ongeveer 50 tot 100 glazen bier gewoon door de gootsteen worden gegooit. Ik hou niet eens van bier maja dan nog is het toch een beetje zonde.

Het leukste wat je dan leert is dat je bier op 3 manieren kan schenken onder het niveau van wat de klant graag wilt, erop of er ver boven. Onder en boven is allemaal niet goed, en de reden waarom doet hij dan even voor zonder schaamte, zonder trillen en voor gek dat die staat niet te geloven. Zo erg dat je zo hard moet lachen dat je bijna het niet meer kan houden en vervolgens rent naar de WC. Voor iedereen die ooit iets leuks wilt doen met een groep vrienden, doe een tapcursus bij Heineken, Amstel of brand en ik garandeer je dat je een leuke avond hebt.

Tot slot iedereen die naar Nijmegen komt rond die 4-daagse bij deze alvast van Harte Welkom en kom lekker een biertje drinken op de Wedren!

21:16 - 8/7/2011 - comments {0} - post comment

Hoe te beginnen?!

Ja hoe ga ik mijn blog beginnen en  waarom wil ik eigenlijk een webblog beginnen?! Dat is me eigenlijk nog steeds niet helemaal duidelijk, maar ik zit er al een aantal dagen mee in mijn hoofd. Gewoon om mijn verhaal in het luchtledige te sturen. En het maakt niet uit ofdat iemand het leest ja of nee maar dan ben ik het in ieder geval kwijt.  Maar toch hielden een aantal dingen me tegen de afgelopen dagen. Ik ben namelijk al eens eerder een blog gestart en net als al het andere waar ik aan begin hou ik dat nooit lang vol.

"Vroeger"jaja zo'n 5 jaar geleden was het zo dat overal waar ik mee begon ik het ook afmaakte. Totdat ik naar Leeuwarden verhuisde om daar mijn studie te beginnen, dat wilde ik zo ver mogelijk van huis dus ja dan kom je dus in Leeuwarden terrecht. Maar al naar een half jaar was ik weer terug in mijn oude vertrouwde Nijmegen en omgeving. Ik kan er gewoon niet aan wennen om ergens anders me te settelen. Maar sindsdien begin ik aan van alles maar maak ik eigenlijk niks af. Zoals een boek lezen ik kan daar wel in beginnen maar een half jaar later heb ik datzelfde boek nog steeds niet uit..waarom weet ik niet maar dat ligt dan op de tafel of zit in mijn tas maar dan staat het me gewoon tegen om het open te slaan. En dan hebben we ook nog leren, toen ik de HAVO deed wilde k graag leren voor mijn toetsen enz. maar tegenwoordig kan ik me er nog niet eens toe zetten om een hoofdstuk te leren.

En dan nog een reden waarom ik niet wilde gaan starten met een Blog dat is omdat iedereen om me heen en dat zijn er niet zoveel maar mijn vriend, mijn ouders, broertje en zusje vinden dit soort dingen allemaal maar onzin. Dus als je dit wilt doen bijvoorbeeld gewoon in je eigen huis en een van die personen zijn in de buurt snappen ze er helemaal niks van en kan je dus ook niet rustig je verhaaltje typen of gewoon je bevindingen ergens op het internet zetten waar waarschijnlijk toch niemand het leest. (Mocht iemand het wel lezen vindt ik dat natuurlijk altijd leuk).

En dan toch ben ik hier al een heel verhaal aan typen en dacht ik even gauw een Blog op te starten. En dan komen er vragen zoals de naam van je blog en een omschrijving van wat je er op gaat zetten en een beschrijving van jezelf. Allemaal dingen waar ik nog niet eens over na had gedacht. Maar uiteindelijk kom ik dan toch op deze naam: NicsStuff. Met twee reden Nic omdat iedereen (voordat ik naar Leeuwarden vertrok) me altijd zo noemde. Nooit noemde iemand mij Nicole en ik merk dat dat steeds meer terug komt dat de mensen om mij heen me weer Nic gaan noemen aangezien ik toch met steeds meer mensen een soort van lichte band opbouw. En dan Stuff...ja mensen ik probeer een soort van "bedrijfje" op te zetten wat Stuffies heet. Ik probeer namelijk zelfgemaakte (gehaakt/gebreide) spullen te verkopen en dan gaat van woonaccesoires tot aan tassen en sieraden. Maar dat staat nog echt in de startblokken en wil nog niet echt vertrekken. Vandaar dus de combinatie. Wat ik als beschrijving ga doen van deze blog en van mijzelf weet ik nog niet. Dus bij deze wordt dat nog even open gelaten. Misschien over een aantal dagen weet ik wat ik daar neer kan zetten.

Maar voor nu ga ik het hier bij laten. Ik dacht dat het moeilijk was om een redelijk lang verhaaltje te maken van mijn gewaarwordingen tijdens mijn bezigheden maar dat valt erg mee. Dus in dat geval tot gauw maar weer....

00:00 - 7/7/2011 - comments {0} - post comment

Description


«  December 2017  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Home
User Profile
Archives
Friends

Recent Entries
- Waterfestival
- Van modderpoel tot halve moederpoel...
- Eindbestemming onbekend?!
- Hoe te beginnen?!

Friends
Hosting door HQ ICT Systeembeheer