Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Manon

Pas op voor je lover / boy

{ 11:57, 30/10/2009 } { 0 comments } { Link }
Loverboys lijken steeds vaker via sociale netwerksites en chatboxen op zoek te zijn naar slachtoffers. Ook blijkt er een overeenkomst te zijn tussen de manier warop pedofielen en loverboys op het internet te werk gaan. Volgens onderzoek zijn meisjes op Internet nog kwetsbaarder. Via Internet kunnen ze meer controle uitoefenen op de meisje. Ook zijn er geen andere mensen die de gesprekken kunnen verstoren. De meisjes geven zich op deze manier letterlijk en figuurlijk bloot.

Slachtoffers zijn niet alleen meisjes. Je ziet steeds vaker dat jongens ook in dit wereldje terecht komen. De slachtoffers worden op ontzettend veel manieren uitgebuit: drugshandel, het afsluiten van leningen en telefoonabonnementen en het huren van auto’s op naam van het slachtoffer. 

Loverboys zijn alleen op zoek naar een manier waarop ze zo snel en zo veel mogelijk geld kunnen verdienen. Ze denken niet aan de slachtoffers, alleen aan het geld dat ze opbrengen.Let's dance!

{ 11:49, 29/10/2009 } { 0 comments } { Link }
Zumba is een fitnessprogramma dat gebaseerd is op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue en de samba. Het is opgezet door Alberto 'Beto' Perez, een Colombiaanse danser en choreograaf uit Miami. Bij zumba doe je fitness-oefeningen op muziek, dat vergelijkbaar is met aerobics. Volgens wetenschappers kun je tot wel 1000 calorieën per uur verbranden.

De naam zumba komt uit het Colombiaans-Spaans, waar het zoveel betekent als snel bewegen en lol hebben. Wereldwijd zijn er zumba-instructeurs, en worden de zumba-dvd's via internet verkocht.

Zumba is een geregistreerde merknaam. Instructeurs moeten een diploma halen en licentie aanschaffen om lessen met de naam zumba te mogen geven.


About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

«  July 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Links


Categories


Recent Entries

Pas op voor je lover / boy
Let's dance!

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer