Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Nieuwe Moeder

De eerste drie maanden

15:33, 25/7/2014 .. 0 comments .. Link

En dan heb je na 9 maanden, eindelijk je kleintje in je armen. Wat een ongelooflijk mooie ervaring is een bevalling!! Z overweldigend, maar ook z ontzettend mooi! Bij mij heeft dit 26,5 uur geduurd, vanaf dat mijn vliezen braken totdat Fynn in mijn armen lag. Een uur zijn we met z'n drien geweest en hebben we alleen maar naar Fynn kunnen staren. En kunnen lachen en een traan kunnen laten van blijdschap. Helmer is vanaf dat mijn vliezen zijn gebroken bijna de hele tijd bij me geweest. Hij moest toch even de hond uitlaten en is even wat lekkers gaan halen. Toen ik eenmaal belde dat hij moest komen, was 'ie er al heel gauw en merkte wel dat de ween erger werden. Toen ik eindelijk naar de verloskamer mocht, waar ik dus nog niet lag, vond Helmer het wel spannend worden. Hij werd heel erg stil en vroeg steeds of ik iets wlde drinken en hoe ik me voelde. Voor degene die al moeder zijn weten die laatste vraag wel te beantwoorden; niet goed! Na dat ene uur, zijn ze Fynn gaan checken en hebben ze hem een beetje schoongemaakt en aangekleed. Toen kreeg Helmer Fynn in zijn armen en hebben ze heerlijk kennisgemaakt met elkaar. Ik kon toen "lekker" douchen. Ok, ik was blij dat, dat kon na al dat gezweet, maar ik vond het ook wel eng om na de bevalling te douchen. Was bang dat het zeer deed enzo. Gelukkig was dit niet zo en was ik achteraf blij dat ik gedoucht had! De gynaecoloog vroeg ons of we wat wilden eten en drinken en we kregen beschuit met muisjes. Daar was ik aan toe zeg, wat te eten! Want tijdens de bevalling heb ik amper iets kunnen eten!

Omdat Fynn ruim 3 weken te vroeg is geboren, moesten wij nog in het ziekenhuis blijven totdat hij 37 weken oud was. En bleven ze hem elke keer dat hij voeding kreeg, controleren of hij het helemaal goed deed.

Wordt vervolgd...About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

De eerste drie maanden

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer