Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

NieuweSchoolInitiatief

• 14 May 2012 - gelijkgestemden.

Het initiatief staat in volle  bloei. Afgelopen do hebben we de informatie avond gehad. Wat een hoop geïnteresseerden zag! Echt heerlijk.het voelt als een Warm bad. Vanavond alweer. Klop bs,ig met de Vervolg stappen. Voor nu welterusten, goed slapen is jongens zo belangrijk ;)

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 2 May 2012 - Trots!

Yes, het is gelukt.. "we" staan in de krant en nog wel op de 2e pagina. Ik denk dat ze bij de Flevopost ook graag willen dat er een nieuw soort school in lelystad komt. Ik voel me echt trots als ik het stukje lees. Hebben we mooi voor elkaar gekregen en wat nog mooier is..
Er zijn al enkele aanmeldingen binnen! Ik voel me echt blij.
De zon schijnt, de energie stroomt en die school die gaat er komen :D ik voel het aan alles..

Heerlijk zo'n project.. wieweet waar het me allemaal gaat brengen.

Fijne dag!

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 23 April 2012 - Concept tekst voor in de krant!

Om ruchtbaarheid te geven aan ons initiatief willen we een stukje in de plaatselijke krant, de flevopost, plaatsen. Het weekend heb ik een eerste opzet gemaakt en samen hebben met D hebben we de puntjes op de i gezet.
Nog even een nachtje erover slapen en dan zijn we heel benieuwd naar de overige reacties.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 22 April 2012 - De eerste bijeenkomst

Zo, het is alweer enige dagen geleden en nog steeds gonst het in mijn hoofd. Nee niet zo'n hoofdpijn gons maar een echte "Ik bruis van de energie" gons.
En ik ben niet de enige, nee er zijn er meer die dat hebben en gelukkig maar!
We willen namenlijk een nieuwe school in Lelystad... Gewoon een school waar kinderen spelenderwijs leren, waar naast het denken ook het voelen en het willen aangesproken wordt en waar kinderen kunnen worden wie ze zijn (of iniedergeval alvast een goede stap in die richting maken ;-))

Denk maar aan een vrije school alleen dan in een iets nieuwer jasje, of gewoon een die met zijn tijd/ de huidige tijd meegaat.
Een vrije school roept al gauw vraagtekens op.. Mag je daar doen en laten wat je wilt? 
Ik moet bekennen dat ik in eerste instantie zo ook mijn vraagtekens had...(hoe ik helemaal pro vrije school ben komt vast later nog eens aan bod)

maar bij "Vrij" moet je in deze vorm eerder denken aan "vrij van staatsbemoeienissen".
Ach goed, er zijn al hele websites volgeschreven over vrijeschool onderwijs, dus voor degene die meer willen weten.. doe eens gek en surf een rondje ;-) tip: laat je hart verwarmen op
www.watisdevrijeschool.nl

De reden waarom ik heel graag zo'n soort school in lelystad zou willen is omdat ik heel graag wil dat mijn kinderen, zeker de eerste jaren, spelenderwijs leren. Dat ze gewoon nog even kind mogen zijn. Er zullen later ongetijfeld nog genoeg dingen komen die ze zullen moeten. Wat is er nu leuker om rekenen te leren aan de hand van eikeltjes en beukennootjes te zoeken en die dan te scheiden? En wist je dat je jezelf pas in evenwicht kunnen voelen als je weet hoe evenwicht voelt.. dus die evenwichtsbalk bij de gym is echt ergens goed voor. En bij de vrije school gaan ze er, naar mijn idee, net wat bewuster mee om. 

Ik zou het ook heel fijn vinden als ik niet naar een andere woonplaats hoef te reizen om kinderen dit soort onderwijs te gunnen. Er zijn echt een hele hoop vrije scholen in NL alleen jammergenoeg nog niet hier in de buurt.

En dat is waar dit alles om gaat. Zorgen dat er in lelystad ook een vrije school achtige school komt. Eentje die met zijn tijd meegaat en waar ze ook nog wat meekrijgen van geweldlooscommuniceren. Dat zou toch geweldig zijn.. dat kinderen op jonge leeftijd leren communiceren.. en al krijgen ze er maar een vleugje van mee, dan nog ben ik ervan overtuigd dat we bewustere volwassenen zullen krijgen.

En met mij zijn er meerder mensen die dit voor elkaar willen krijgen. Ons streven is om September 2012 een kleuterklas of 2 te starten. Nu is de eerste stap om zoveel mogelijk mensen te vinden die dit ook graag willen.

en daar is waar ik eigenlijk mee begon.. Afgelopen donderdag 12 April hebben we onze eerste bijeenkomst gehad en sindsdien bruis ik van de energie. Ik merk in mijn hele lijf dat ik dit zo graag wil. En daarnaast kan ik er niet bij dat er zoiets nog niet in lelystad bestaad.

Lieve mensen, bedankt voor het lezen en tot een volgende keer! laat je gedachten af en toe de vrije loop naar dit initiatief en praat er over. alvast geintresseerden blijf dit lijntje volgen en wieweet ontmoeten we elkaar in dit streven.


Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Een nieuwe school in oprichting in Lelystad

«  July 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me
My Blog's RSS

Friends

Page 1 of 1
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer