Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

NieuwNederland

Files oplossen

21:55, 30/11/2009 .. 0 comments .. Link

Vandaag hoorde ik weer een oeverloze discussie over de oplossing van het file probleem door de KM heffing. Maar uiteindelijk gaat dat niet lukken op deze manier. Wellicht moeten we eerst eens naar ons zelf kijken en de vraag stellen of we uberhaupt het file probleem willen oplossen. Alle grote bedrijven zijn bezig om MVO beleid te ontwikkelen maar daar zie ik nergens het vervoer probleem in terug. Laat ik hier eens een baute uitspraak noteren:

Al het kantoorpersoneel in Nederland moet verplicht met openbaar vervoer of met de fiets naar het werk gaan. Wanneer je met de fiets gaat moet de werkgever deze fiets aanschaffen en onderhouden. Tevens dien je elke drie jaar een nieuwe fiets te ontvangen. Wanneer je met het OV gaat moet de werkgever deze kosten voor 100% dekken. Plus de extra reistijd vergoeden tegen een tarief van 25% van het huidige salaris. Wanneer de werkgever dit consequent toepast en hier ook een deugdelijke administratie van kan overleggen krijgen zij een belasting voordeel van 1000 euro per medewerker.

Voelt u zich vooral geroepen om te reageren !!!!About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Files oplossen

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer