Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Nieuws en nog een beetje meer...

Spookstad Brussel

15:27, 23/11/2015 .. 0 comments .. Link

Afgelopen weekend lag het Brusselse leven volledig stil, vandaag is de stad een heuse spookstad: scholen en universiteiten blijven gesloten, het metroverkeer ligt plat.

Restaurants en cafés in Brussel werden afgelopen zaterdag opgeroepen om om 18.00 uur de deuren te sluiten. Reden: verhoogde terreurdreiging in België, en meer specifiek in de Belgische hoofdstad. Marechaussees pareerden door de straten van Brussel, mensen werd verzocht om drukke plaatsen te mijden. Zondag was er nog sprake van een verhoogde terreurdreiging: metro's lagen stil. Zo ook vandaag, het metroverkeer rijdt niet, scholen en universiteiten blijven gesloten. 

Vraag is nu hoelang je hiermee door moet of door kunt gaan. Wat als de scholen morgen weer open gaan en er wordt een aanslag gepleegd? Zijn de autoriteiten dan nalatig geweest door de scholen en universiteiten weer open te laten gaan? Of wat als er morgen weer metro's rijden en de metro's worden doelwit van een terroristische aanslag? In feite is dit wat de terroristen willen: ze willen angstzaaien en willen het publieke, maatschappelijke leven ontwrichten. Tot hoever moet je hier als land of regio in meegaan? Het is een lastig dillema. Waar premier Rutte de Nederlanders vorige week opriep om 'gewoon weekendplannen te maken' en dus door te gaan met het dagelijks leven, sluit Brussel alle musea en winkels en raadt het mensen aan om thuis te blijven. Precies wat de terroristen voor ogen hebben: het normale, dagelijks leven lam leggen. 

Blijft de vraag wat er dan moet gebeuren. Dat is lastig. Terreur zal meer en meer deel uit gaan maken van ons leven, zeker met ISIS en daaraan gelieerde groeperingen. Credo: blijf je normale leven leiden. Dat deden de bezoekers aan het Bataclan theater ook; 89 mensen vonden er de dood. Dat deden de bezoekers van terrassen en cafés in de Parijse binnenstad ook; tientallen vonden er de dood. Dat doe ik ook: ik leef mijn leven. Angst is de slechtste raadgever die bestaat. Nieuwsjager

13:22, 24/10/2015 .. 0 comments .. Link

Dag iedereen, 

 

dit is weer mijn eerste, nieuwe blog. Blog jij? Jazeker, dat deed ik in het verleden al, maar nu ga ik het weer doen. Waarom? Omdat het kan! En omdat het leuk is.

Wat lees ik dan op jouw blog? Vanalles, vaak zaken die in het nieuws komen en daardoor ''nieuwswaardig'' zijn. Hoevaak post je een blog? Iedere dag, althans dat is de bedoeling.

Je leest hier geen uitgebreide verslagen of analyses van nieuwsgebeurtenissen, maar wel stukjes over het nieuws. Met een kwinkslag, een beetje humor. Dat dan weer wel. 

Dus voor je dagelijkse portie nieuws ga je naar www.bloggers.nl/nieuwsjager

Voor nu een goed weekend!

Laurent VossenbergAbout Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Spookstad Brussel
Nieuwsjager

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer