Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Michelle's blog

Home - Profile - Archives - Friends

Fototas - Posted at 15:31 on 29/4/2011 by Michelle

Voor mijn verjaardag heb ik een nieuwe fototas gekregen, simpelweg omdat ik met een gewone tas niet uit de voeten kan...

Vorig jaar heb ik op Corfu (Griekenland) 2 weken lang rond gelopen met een simpele Easypack-tas. Voor de mensen die dit nog nooit geprobeerd hebben: met 5 liter water, broodjes, een EHBO-set, mueslirepen, wandelgidsen, zonnebrand en een camera is dat bij 30 graden geen pretje. Vooral omdat de tas niet genoeg steun biedt, waardoor je schouders echt kapot gaan.

Nu heb ik dus een nieuwe, en het is zoveel beter dan m'n oude tas. De tas is verdeeld in 2 gedeeltes; het onderste gedeelte voor je camera en je lenzen, het bovenste gedeelte voor andere dingen (eten&drinken, boekjes, zonnebrand e.d.). Het onderste gedeelte is naar eigen gebruik in te richten door de handige tussenschotten die je zelf kunt verplaatsen. Daarnaast zit er een vak aan de zijkant waar een fles water in kan, en aan de andere kant een rits waardoor je in het onderste vak terecht komt, en je dus zo bij je camrea kunt zonder de tas van je rug te hoeven halen.

Daarnaast heeft hij allemaal extra features, zoals een houder voor een statief en extra straps waar je je jas, regencape, handdoek of dergelijke tussen kunt doen zonder dat het ruimte inneemt in de tas. Ook heeft hij een hoes die zit weggewerkt in een vakje aan de onderkant, die je helemaal over de tas kunt trekken en die hem beschermt tegen regen.

Het meest geweldige aan deze tas is dat hij door veel verschillende verstelbare bandjes helemaal is aan te passen, en op die manier zich helemaal om je lichaam vormt. Het voordeel hiervan is dat de tas meerder steunpunten heeft omdat hij zich "vasthoudt" als een babyaapje aan z'n moeder. Hij hangt dus niet volledig aan je schouders, waardoor hij erg lekker zit, en je ook nergens last van hebt, terwijl je toch aardig wat spul mee kunt sjouwen.

Naam: Primus Minimus AW van Lowepro

Hosting door HQ ICT Systeembeheer