Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
NLP Opleiding

Anthony Robbins

Posted on 29/11/2011 at 16:52
Een van 's werelds bekenste NLP coaches is de Amerikaanse Anthony Robbins,  ook wel Tony Robbins. Robbins is een bekende spreker, schrijver en coach in de NLP wereld. Hij heeft enkele boeken geschreven die wereldwijd bekend zijn zoals Awaken the Giant Within en Unlimited Power. Enkele van Robbins' boeken zijn ook in het Nederlands verkrijgbaar zoals de boeken: Je ongekende vermogens, Succes voor het oprapen en Stap in je grootsheid.

Ook de verschillende audioboeken van Robbins zoals Lessons in Mastery, Get the Edge en Personal Power II zijn voor veel mensen erg inspirerend en motiverend zijn.
Robbins staat erg hoog aangeschreven en heeft enkele erg belangrijke mensen gecoached zoals bijvoorbeeld George Bush, Michail Gorbatsjov en Bill Clinton.
Het boek "Je ongekende vermogens" beschrijft op interessante wijze wat Neuro-Linguistisch Programmeren (NLP) precies is en wat NLP voor jou betekenen kan. In het boek beschrijft Robbins hoe je een innerlijke voorstelling van jezelf kunt maken, waarbij je je voorstelt wat je precies wilt bereiken en hoe je graag zou willen zijn. Deze voorstelling kan een positieve invloed op je ervaringen, je handelen en het bereiken van resultaten hebben. Om te achterhalen hoe je excellentie bereikt en wat de succesformule is die daarbij hoort kun je dat in 'Je ongekende vermogens' lezen. Mensen die een NLP opleiding volgen, leren hoe ze deze technieken kunnen beheersen waarbij het boek van Robbins een goed hulpmiddel kan zijn. De duidelijke, inspirerende en humoristische teksten helpen mensen om een andere manier van denken te ontwikkelen waarbij je meer zelfbewust bent en meer positiviteit zult hebben.

Neuro Linguistisch Programmeren

Posted on 29/7/2011 at 14:58

Neuro Linguïstisch Programmeren, beter bekend als NLP is een denkwijze die gebaseerd is op de studie van succes. Hierbij kijkt men wat die factoren zijn die voor succes zorgen. NLP komt voort uit jarenlange studies naar mensen die succesvol zijn in het zakenleven, sport, therapie, onderwijs, verkoop etc. Bij deze studie is met name gekeken naar de denkwijze van deze succesvolle mensen en welke resultaten voortkwamen uit verschillende manieren van denken. Deze studies hebben NLP gevormd.  Cursisten van een NLP opleiding leren hoe ze met een bepaalde denkwijze succesvoller en kwalitatiever met het leven kunnen omgaan. Hierbij kan een cursist in een paar uur leren waar experts jaren over doen.
Bij NLP wordt je uitgelegd hoe je met meer kennis over je eigen innerlijke wereld makkelijk kunt communiceren met de buitenwereld. Als je je boodschap makkelijker naar anderen kunt uiten zal dit uiteindelijk succes als gevolg hebben. Een NLP opleiding helpt je om helder en zuivere communicatie met jezelf te hebben om mede hierdoor je gedachten en gevoel te kunnen beïnvloeden. Op deze manier komen je sterke kanten en kwaliteiten naar de voorgrond, waardoor je anderen en ook jezelf kunt helpen.
Neuro Linguïstisch Programmeren  rond de jaren 70 ontwikkeld en legt de nadruk op het ‘hoe doen we wat we doen’. Men gaat er bij NLP niet vanuit dat er mislukking bestaat in communicatie, maar alleen feedback. Men gaat er vanuit dat iedereen bepaalde gewoontes en gedrag vertoont door jarenlange ervaringen en levenservaringen. Hierdoor heeft iedereen een ander manier van waarnemen. Met NLP wordt geprobeerd op een andere manier in het leven te staan door juist dat patroon te doorbreken .

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer