Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Just Untitled.

Home - Profile - Archives - Friends

fuck my life (1 januari 2012)

Posted on 2/1/2012 at 03:05 - 0 Comments - Post Comment - Link

hoi allemaal,

dit voelt echt raar, raar omdat ik nog nooit een vlog heb gemaakt, tegen een computerwebsite heb gepraat. waarschijnlijk denken mensen meteen als ze dit zien, ach wat een sneu persoon die om aandacht zit te vragen okee NEXT. maar ach, het boeit me ook niet, ik doe ik voor mezelf en in de hoop dat ik me hierdoor beter voel. want ja ik zeg het eerlijk ik ben zo'n sneu persoon die om aandacht zit te vragen met al dr problemen. het enige probleem met mij is dat ik het niet aan mensen durf te zeggen juist om die reden. dus ja nu zit ik nog zieliger achter mn laptop op 1 januari te doen alsof iemand dit echt gaat lezen. fijn.

de waarheid is: ik heb gewoon een kutleven. ja punt ja. en het ergste is nog dat ik alles gewoon alles aan mezelf te danken heb, dat weet ik ook, ja natuurlijk ik loop er de hele tijd omheen maar ik ben gewoon de veroorzaker van deze stuff.

okee als je dit leest en mij niet kent denk je nu vast dat ik met een pistool tegen mn hoofd aan zit. en ja dit had ik ook best gedaan, als ik een pistool had. maar gelukkig heb ik dit weblog jeeeej. uche uche.

oja aaaltijd optismistisch blijven: met zo'n kutbegin van het jaar kan het alleen maar beter worden toch ;)?

x

oja en voor de pietjespreciesjes onder ons, ik heb dit blog danwel geschreven op 2 januari maar het voelt als 1 januari dus shut your mouth


Hosting door HQ ICT Systeembeheer