Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Het leven op Gemetstraat 16

Sollicitaties

{ 09:14, 15/10/2008 } { 0 comments } { Link }

Twee weken geleden heb ik een sollicitatiebidbook gemaakt (ik zal kijken of ik dat kan uploaden) en verstuurd naar 12 bedrijven. Ondertussen heb ik van 6 bedrijven een reactie.

datum Bedrijf sollicitatie reactie datum
24-9 Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam Communicatie-adviseur Kandidaten met meer ervaring 13-10
26-9 Gemeente Schiedam Beleidsmedewerker S&R In behandeling 29-9
26-9 Randstad Medew. Evenementorganisatie Vacature ingevuld 28-9
26-9 Korput & Treffers Manager Evenementenorganisatie    
2-10 Anchada Events Medew. Evenementenorganisatie Kandidaat met meer ervaring 10-10
2-10 Rien van Halen Open Uitgenodigd voor gesprek!! 13-10
2-10 Evenementen & de Wilde Open Geen vacatures 6-10
2-10 JMR Open    
2-10 Yep I Do Productions Open    
2-10 PWE Open    
2-10 Touch Incentive Open    
2-10 MenM Events Open    

Woensdag 15 oktober heb ik om 2 uur een gesprek bij Rien van Halen in Dordrecht. Ik ben zeer benieuwd en hoop dat er iets uitkomt.

Ook heb ik bij het CWI een WW uitkering aangevraagd, of ik die ga krijgen is een tweede, maar niet geschoten is altijd mis en ik zit momenteel ECHT krap... Ik hoop gewoon dat ik snel een leuke baan heb!Ruby & Bailey

{ 22:00, 14/10/2008 } { 0 comments } { Link }

Mijn lieve schatten hebben weer heerlijk geslapen en deze keer weer gewoon in hun huisje inplaats van erop! Vanochtend krijgen de poesjes Haaksbarf, dat is een merk voor rauwe voeding, hierin zit eigenlijk gewoon gemalen konijn, zonder extra toevoegingen zoals je dat in "normaal" kattenvoer vindt. In eerste instantie ging het niet van harte maar uiteindelijk hebben ze allebei keurig hun bakje leeggegeten.

Photobucket Photobucket

Na het eten hebben ze eigenlijk heel de dag gespeelt, heel de tafel lag overhoop haha, dan rennen ze heel hard tussen de tafel door waar allemaal papieren en reclameblaadjes lagen, glijden dan op die blaadjes uit waardoor de meeste bladen uiteindelijk naast de tafel lagen haha! Ze stoeien ook heel erg veel, dat is zo leuk om te zien. 's Middags rond 2 uur, toen het weer tijd was voor een dutje kwam Bailey bij me om te kroelen, Zij is nu voor het eerst bij mij een slaap gevallen, heerlijk moppie!

Photobucket Photobucket

Daarna moest er natuurlijk weer heel hard gespeeld worden want daar hebben ze het maar al te druk mee de hele dag. Na het spelen zijn ze allebei weer in slaap gevallen, Ruby lekker in haar huisje en Bailey op de krabpaal. Zal ook wel lekker liggen denk ik haha!

Photobucket Photobucket

Zo zie je maar dat het nog echt baby's zijn, als ze de boel niet op zn kop zetten slapen ze. En meestal slapen ze dus. Af en toe vind ik dat wel lekker want ze kunnen echt heeeeel druk zijn samen, maar dan lig ik wel weer helemaal in een deuk om die twee. Vandaag hebben ze vroeg gegeten want wij gingen bij Opa en Oma eten. Vandaag krijgen ze voor het eerst vis, en dat ging er gelukkig ook goed in. Voor Ruby heb ik het weer wat kleiner gemaakt en Bailey kreeg gewoon een groot stuk. Die kan daar net wat beter mee omgaan. Ze hebben lekker zitten eten en het was zo op. Ben benieuwd hoe ze de hele sardines volgende week gaan vinden!

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

 Na het eten hebben ze nog even rondgerent en moesten toen de bench in aangezien wij weggingen. Dat is verder geen probleem, ze gaan er heel makkelijk in. Toen we terugkwamen bij opa en oma vandaan kwam mama ook mee om de poesjes te bekijken. Ze hebben weer lekker zitten kroelen en heel veel gespeeld. Toen we naar bed gingen zijn ze weer de bench ingegaan en wederom was dat geen probleem. Wat heb ik toch een heerlijke katten!

 Ruby & Bailey komen bij ons wonen!

{ 09:34, 13/10/2008 } { 0 comments } { Link }

Poesjes geboren!

Een paar weken terug belde Maaike dat ze bij iemand was met allemaal kroelpoessies die nog een huis moesten krijgen. Ik hoefde er niet lang over na te denken maar moest Michiel nog even overtuigen. 's Avonds toen Michiel thuiskwam heb ik verteld dat ik twee poesjes kon krijgen en dat ik dat toch wel heeeeel erg graag wilde. Van hem hoefde het echt niet en hij wilde er even over nadenken. Nou vooruit, haha! Na twee dagen vroeg ik om antwoord en zei hij "nou laten we het maar doen dan". JEEEEEJJJJ!! Ik heb Marianne, de eigenaresse van Lady, de mama van de kittens, meteen gebeld en zij was ontzettend blij dat er iemand was die ze wilde hebben. We hebben een afspraak gemaakt en zondag 21 september ga ik bij het nestje kijken.

Photobucket

21-09-2008 1e keer kijken

Zondag 21 september was het zover, ik ging voor het eerst bij het nestje kijken. We hadden verder geen tijd afgesproken maar ik wilde zelf graag smorgens gaan. Helaas was ik geveld door een behoorlijke kater en ik ben smiddags na de lunch, nog enigszins beroerd, de auto ingestapt opweg naar Hellevoet. Toen ik binnenkwam had Marianne een trieste mededeling, 1 van de baby's, de kleinste was ineens overleden. Er waren er nog maar drie over. Ook hadden ze heel erg last van vlooitjes en ook het katertje leek niet helemaal in orde. Hij was wat lusteloos en voelde erg warm aan, de twee poesjes waren wel levendig en lekker met elkaar aan het spelen. Het katertje kreeg nog wat bijvoeding maar de meisjes deden het al helemaal zelf. Ook gingen ze al af en toe zelf op de grote kattenbak. Het was vrij snel duidelijk dat ik de twee poesjes zou nemen. Die waren heel erg leuk met elkaar en het katertje was wat meer op zichzelf. Helemaal verliefd op de pluizebolletjes ging ik weer huiswaarts. Ze zijn nu 6 weken dus ik moet nog 3 weken wachten!!

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

05-10-2008 2e keer kijken

Op zondag 5 oktober ging ik opnieuw naar Marianne toe om de meisjes te bekijken. Ik heb ze ondertussen ook namen gegeven, Ruby & Bailey. Ylona gaat vandaag gezellig mee om de poesjes te bekijken. Ruby gaat al helemaal zelf op de bak en Bailey heeft heeeeel af en toe nog een ongelukje. Het katertje, dat Karel heet is gelukkig weer opgeknapt. Wel hebben ze nog behoorlijk last van vlooien. Marianne durft de kleintjes niet zo goed te behandelen maar kamt ze wel dagelijks. Ze hadden al de hele ochtend gespeeld en waren best een beetje moe. Ruby is bij Ylona op schoot geklommen en heeft daar heerlijk met haar zitten kroelen. Ze heeft al die tijd bij haar gelegen, op het eind ging ze wat spelen. Bailey heeft wat minder rust in haar kont en blijft wat beweeglijker, maar op een gegeven moment geeft ze ook toe en gaat lekker liggen. Na afloop hebben we een afspraak gemaakt om de poesjes op te halen. Marianne moest er nog niet aan denken maar ik kan niet wachten!!!

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

07-10-2008 BARFEN

Natuurlijk kwam de onvermijdelijke vraag van Maaike wat ik de poezen zou gaan voeren. Ik had zelf al aan vers zitten denken maar kon nog weinig info vinden. Maaike heeft een boekje van Tannetje Koning, "Voer voor carnivoren" meegegeven. Dit heb ik helemaal doorgelezen en maar besloten om ook te gaan BARFEN. Eigenlijk is het niet echt BARFEN maar NRV, Natuurlijk Rauw Voeren wat ik wil gaan doen. De BARF-methode is eigenlijk nergens echt op gebaseerd, er worden percentages aangehouden waar de dieren "het goed op doen". De NRV-methode hanteert zo natuurlijk mogelijke percentages. Eigenlijk wordt er met de percentages bot, spiervlees en orgaan hele prooidieren nagebootst. Daarnaast hebben katten, in tegenstelling tot honden, geen andere voedingsstoffen dan vlees nodig. In veel kattenvoer zitten groenten en granen, die hebben ze helemaal niet nodig en kost het kattenlijf eigenlijk veel moeite om te verteren. Ik heb me aangemeld op het voernatuurlijk.nl forum en heb daar nog wat meer informatie ingewonnen. Vervolgens ben ik opzetjes voor weekmenu's gaan maken om te kijken wat ik allemaal nodig zou hebben. Deze opzetjes heb ik besproken op het forum en zo kwam ik tot een aantal weekmenuutjes en een boodschappenlijst voor de katten. Op dinsdag 7 oktober zijn Maaike, Antoinette (barft ook met haar cattle) en ik naar de Islam-slager in Rotterdam geweest om vlees te halen. Ik heb daar een hele berg vlees gehaald. 1kg kippenpootjes, 1kg lamssnipper, 1kg kalfssnippers, 1kg soepvlees, 2 kalkoenbouten, 2 kleine duiven, kippenhart, kippenlever en lamsnieren, en nog een heel konijn. Vervolgens zijn we naar de Makro in Barendrecht gegaan waar een hoop wild in de aanbieding was. Daar heb ik 4 kleine kwartels, 1kg wildmix (gans, fazant, haas, wildkonijn, patrijs, wilde eend en houtduif), 500 gr fazantfilet, 1kg ganzenfilet, 1kg hertenblokjes, 1kg kalkoenfilet en 10 fazantenbouten gehaald. Die week daarvoor had ik via Maaike bij Shaweca al 500 gr eendennekken, lamslever en haaksbarf besteld, zij had er toen ook een zakje kuikens bijgedaan. Met de afwisseling zit het dus wel goed haha! Ik heb nu dus een goeie 10 kg aan vlees in de vriezer liggen. Thuisgekomen ben ik AL DAT VLEES in portiezakjes van 50 gram gaan doen. Ik heb dus een hele dag en avond in de keuken vlees staan hakken, snijden, verpakken en invriezen. Het was natuurlijk veel te veel voor ons kleine vriezertje dus ik heb mijn maandmenu erbij gepakt en alles wat ik in 1 maand nodig heb in onze vriezer gedaan en de rest (nog voor ongeveer 4 maanden) in vuilniszakken bij papa gebracht om daar in de vriezer te stoppen. En nu maar hopen dat ze het lusten!

11-10-2008 Ruby & Bailey ophalen!!

 Vandaag is het zover! Ik mag eindelijk mijn babys op gaan halen! Ik had tussen 9 en 10 met Marianne afgesproken en ik heb aansluiten om half 11 een afspraak bij de dierenarts gemaakt. Dan hoeven de poesjes maar 1 keer in de auto en hebben we dat meteen gehad! Ik heb als dank voor Marianne en haar gezin een lekkere poezentaart gemaakt. Die werd hartelijk in ontvangst genomen. 

Photobucket Photobucket

We hebben vrij snel de poesjes in de reisbench gedaan, wat geen probleem was, ze gingen er zo in, en ik ben opweg gegaan naar de dierenarts. 10 minuten nadat we in de auto zaten vond ik het verdacht stil en tot mijn verbazing lagen allebei de poesjes hardstikke te slapen! Bij de dierenarts zijn ze meteen ingeschreven, hebben ze een enting gehad en zijn ze behandeld voor vlooien en wormen. Jasper, de dierenarts, vond ze verbazingwekkend rustig voor deze kleur (schildpadjes worden over het algemeen bij de dierenarts niet zonder handschoenen aangepakt). Ze lieten het allebei maar gebeuren en vonden het best. Hup weer in de auto en nu echt naar huis. Ook nu vielen ze vrij snel in slaap. Thuis aangekomen gingen ze samen op onderzoek uit. Ze waren allebei even dapper en gingen tegelijk de bench uit. Ze hebben het hele huis besnuffelt en onderzocht en toen werden de speeltjes aan een grondige keuring onderheven.

Na de ontdekkingstocht heb ik ze eten gegeven. We gingen rustig aan beginnen met 50 gram soepvlees per kat. Bailey vond het fantastisch en dook er meteen bovenop. Ruby vond het minder geslaagd en ging na een hapje maar weer spelen. Bailey heeft er wel even over gedaan maar heeft alles opgegeten.  Het vlees van Ruby heb ik op een gegeven moment maar weer terug in de koelkast gedaan.

Ruby & Bailey eten rund Photobucket Photobucket

Na het eten hebben ze nog even gespeeld en zijn ze allebei op de keukenvloer in het zonnetje in slaap gevallen.  Ik zag mijn kans schoon om ze eens grondig te kammen, ze bleven rustig liggen en ik heb er werkelijk honderden vlooien uitgehaald. Het waren er zoveel dat heel mijn bakje waar ik ze indeed zwart was. De rest van de dag hebben ze eigenlijk geslapen op af en toe een uurtje slapen na. Nadat de buurtjes Fred en Marja even op "kraamvisite" waren geweest zijn ze weer in slaap gevallen. 

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Ik heb ze op een gegeven moment wakker gemaakt voor het eten, kippenpootjes deze keer. Ik had ze platgeslagen zodat de botjes wat fijner zijn, anders krijgen ze het nooit weg. Bailey vond het wederom fantastisch en begon meteen met eten. Ook nu was Ruby er minder van gecharmeerd, ik heb op den duur haar soepvlees van die ochtend gegeven en dat heeft ze wel helemaal op. Het botje van het kippenpootje had Bailey wel laten liggen, dat heb ik maar weggegooit.

Photobucket

's Avonds gingen we bowlen en gingen ze voor het eerst in de grote Bench. Dat was helemaal ok en gingen eigenlijk meteen slapen. Toen we terugkwamen lagen ze heerlijk te slapen en toen ze wakker waren hebben we ze er nog even uitgehaald. Nog even lekker gespeeld en vervolgens weer in de bench gegaan. Bailey was daar uit zichzelf al gaan liggen omdat ze moe was en Ruby vond het ook geen straf om erin te gaan. Slaap lekker kleintjes, tot morgen!

Photobucket Photobucket Photobucket

12-10-2008 Veel visite en een kuiken op!

's Morgens toen we beneden kwamen hebben we ze uit de Bench gehaald. Ze waren net wakker en hadden het droog gehouden! Het minikattenbakje dat ik in de Bench had gezet was niet gebruikt, wel moesten ze allebei meteen naar de grote kattenbak toen ik het deurtje van de Bench opendeed. Hardstikke knap! Ze moesten even wakker worden en toen heb ik de "tafel" voor ze gedekt. Ze krijgen te eten op een zeil en 2 plastic placemats. Vanochtend staan eendennekken op het menu. Omdat ze gister zo weinig hadden gegeten had ik er 1 zakje eendennek van 50 gram voor allebei uitgehaald, ze hebben dus allebei een halve eendennek van ongeveer 25 gram op. Ook deze had ik platgeslagen om de botjes wat handzamer te maken. Dit ging er deze keer op bij Ruby goed in. Ze weet nog niet zo goed wat ze ermee moet maar ze heeft lekker zitten eten. Wel hebben ze allebei de botjes laten liggen.

Ze hebben vandaag maar weinig geslapen aangezien er bijna de hele dag "kraamvisite" is geweest. Sjoerd & Bijou kwamen naar de kleintjes kijken en ook Maaike & Daan wilde onze "baby's" bewonderen. Ylona wilde natuurlijk ook weer "met die lieve babypoes" kroelen dus ook zij kwam met papa en Monique bij de poesjes kijken. Ze zijn bijna heel de dag wakker geweest en aan het spelen geweest. Op een gegeven moment is Ruby bij Sjoerd in zn armen in slaap gevallen en heeft daar heerlijk liggen knorren. Bailey had de veiligheid van haar slaaphuisje in de bench weer opgezocht, waar ze nog even werd mishandeld door Daan die alle speeltjes die hij kon vinden bij haar in het huisje had gelegt. Arme kat haha! Later heeft Bailey nog lekker in Bijou haar armen liggen slapen.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Ik had ook nu 1 zakje van 50 gram voor beide poezen uit de vriezer gehaald, hertenblokjes deze keer. Nou dat was met 2 minuten schoon op. Ze hadden blijkbaar honger en vonden het erg lekker. Ik heb er nog maar een zakje uitgehaald en toch ook maar 2 kuikens om te proberen. Dat stond wel op het menu maar omdat ze gisteren zo weinig hadden gegeten dacht ik daar maar even mee te wachten. Dit zakje hert was ook binnen no-time op en toen zijn we de kuikens gaan proberen. GEWELDIG! Ruby vond het erg spannend allemaal en Bailey werd helemaal wild! Die ging heel erg met het kuiken spelen en gooien. Als Ruby te dichtbij kwam ging ze naar haar grommen en toen Ruby op een gegeven moment te dichtbij kwam pakte ze het kuiken op en rende ermee naar de huiskamer haha! Wij erachter aan natuurlijk! Vervolgens heeft Bailey het kuiken helemaal zelf verorbert, van kop tot staart, alles is opgegaan. Ruby wist niet zo goed wat ze ermee moest en ik heb voor haar de vleugeltjes en pootjes er even afgehaald, dit was een stuk makkelijker! Vervolgens heeft ze de hele romp van het kuiken op, Bailey had ondertussen nog een pootje en vleugeltje gejat. Uiteindelijk hebben ze allebei een heel kuiken op, ik heb 1 vleugeltje weggegooit die ze niet meer hoefde. Bailey heeft heel netjes gegeten, Ruby maakte er wel een beetje een bloed- en eigeelbad van. Het was geweldig om ze zo te zien genieten van hun eten!

Photobucket Photobucket

13-10-2008  Poepies laten

De meisjes hadden vanacht niet IN hun huisje geslapen maar EROP. Tja dat slaapt natuurlijk veel lekkerder, dat wij dat nou niet snappen?! haha! Nu zat er wel een klein plasje in het bakje, maar dat geeft niet, daar staat hij voor. Ze zijn er gister ook wat eerder in gegaan. Vanochtend kregen ze allebei 50 gram kalkoenfilet. Dat ging er bij beide erg goed in. Baileys is al wat handiger met hele stukken vlees, voor Ruby maak ik het nog wat kleiner. Bailey had het vrij snel op en Ruby was nog bezig, was leuk om te zien hoe Ruby nu naar Bailey gromde toen ze te dichtbij kwam en haar vlees verdedigde. Bailey heeft een klein stukje dat Ruby had laten liggen nog opgegeten. Bailey wordt al een echte theemuts en is een stuk boller en groter dan Ruby. Volgens mij heeft zij ook geen rem en blijft eten als ze de kans krijgt. Ik moet er dus nog wel echt bijblijven om erop toe te zien dat Ruby genoeg binnenkrijgt en Bailey niet alles opvreet.

Photobucket Photobucket

Ik heb ze vandaag weer grondig gekamt en ik had maximaal 10 vlooien die al dood waren. Heel fijn!! Ik houd het kammen nog wel even vol tot ik zeker weet dat ze allemaal wegzijn. Tussen de middag leken ze allebei weer wat trek te hebben (of het kwam door mijn eigen honger) en heb ik ze allebei een rauw ei gegeven. Dat vonden ze ook erg lekker en hebben het bijna in 1 keer opgegeten. Ruby heeft nu zelfs de restjes van Bailey op!! Ik was ook wel benieuwd naar het gewicht van de meisjes, Ruby heeft een gewicht van 940 gram en Bailey weegt maarliefst 1070 gram! Bailey heeft toch wel aanleg een theemuts te worden en volgens mij heeft zij ook geen rem wat eten betreft Als Ruby klaar is en wat laat staan gaat Bailey kijken of er nog wat te snaaien valt. Maar ze komt niet over alsof ze nog erg honger heeft, dus ik ga haar ook echt niet meer geven dan ze nu krijgt.

Photobucket Photobucket

Rond 2 uur worden ze moe en Ruby meld zich dan onder zacht gemauw (als er al geluid uitkomt, meestal gaat alleen haar mondje open) bij mij om te kroelen. Vervolgens valt ze heerlijk in je armen in slaap. Je krijgt er alleen zo'n lamme arm van haha, zeker als je probeert te typen!

Photobucket Photobucket

Einde van de middag gingen ze allebei wel hele vieze stinkpoepies laten! Of het door het ei kwam weet ik niet maar het stonk behoorlijk! Ook had Ruby 'savonds diarree gehad, wat een lucht was dat zeg! Vind de kattenbak helemaal niet erg want ze stinken echt niet maar dit stonk echt verschrikkelijk! Heb kokhalzend de vieze drap uit de kattenbak gehaald en Ruby haar pootje onder de kraan afgespoeld, die zat namelijk ook onder de derrie! bah! 's Avonds hebben ze allebei 55 gram kiporganen op, althans, Ruby heeft alleen kippenhart op, de lever en nier liet ze liggen en Bailey heeft de restjes van Ruby weer op. Vrijdag krijgt Ruby dus eerst de lever en nier, ook die van Bailey, anders krijgt zij teveel lever binnen en daarna pas hart, Bailey krijgt wat extra hart dan. Bailey is na het speeluurtje zelf weer in haar mandje in de bench gekropen en Ruby is bij mij in slaap gevallen. Heerlijk vind ik dat!

Photobucket Photobucket

Hier nog een filmpje van het stoeien van vanochtend

 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

«  July 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Links


Categories


Recent Entries

Sollicitaties
Ruby & Bailey
Ruby & Bailey komen bij ons wonen!

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer