Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Nog niet echt dunne bruid...

5/11/2013 - Dag 2 en nu al zo'n zin in frietjes en chips en ....

Oké nu moet het ervan komen, afvallen!

Stoppen met roken is 2 maanden geleden gelukt maar stoppen met lekkere dingen eten lukt niet…. en er moet echt 30 kilo af, wil ik een beetje leuk in een jurk passen.

En dan ben ik nog geen slanke den maar een stevige eik en dat is prima!

Al vanaf augustus aan het nadenken en aan het nep-starten met diëten. Het eiwitdieet, geen koolhydraten maar dat is bijna niet te doen. Al die aparte ingrediënten en lastige etenswaren om mee te nemen voor de lunch.

Vandaar toch weer terug naar Sonja Bakker. Een dieet waar precies per dag staat geschreven wat je mag eten en de hoeveelheden. Staat het niet in het boek dan mag het niet. En dag 1 is gelukt!!!!! Zelfs het speculaasje niet op in de avond en een uurtje gesport!

Zumba-les gevolgd met buikspieroefeningen en die voel ik nu behoorlijk. Vanavond weer naar de sportschool en dan She-bam. Er wordt toch gezegd dat wanneer je 21 dagen iets doet, het dan een gewoonte is geworden? Geldt dat ook voor sporten? Want die mensen die zeggen verslaafd te zijn aan sporten, snap ik niet. Ik denk dat ze mij ook niet snappen met mijn verslaving aan paprikachips met knoflooksaus, uit eten gaan en bier en wijntjes…

Dag 2 is halverwege en ik heb mijn sportkleren bij me om zo meteen naar het werk door te gaan. Over 19 dagen is het een gewoonte… ik ben benieuwd.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

In augustus is DE dag, en ik ban dan echt geen slanke den maar een stevige eik en dat is prima!

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer