Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Verslag exploratieweek 2 Home | Profile | Archives | Friends
Dit is de weblog van Nathalie Claes, Farah De Roeck, Evi Erken, Jenske Pemen, Inge Pittoors en Janike Tutelaars.

Dag 522/4/2008

Wat een hectische dag!!

Deze ochtend zijn Farah en Evi al op tijd begonnen aan het op punt stellen van de posterpresentatie. Hierbij kwamen kreten, brullen en nog veel andere dingen aan te pas. Pure stress. Ondertussen zat de rest van de Nolita's te panikeren in het EMI. Computers, telefoontjes, berichtjes, e-mails, ..., alle communicatiemiddelen werden tegelijk benut. Wonderen werden verricht. Zo waren Farah en Evi net op tijd bij het kopiecenter en  hebben de lieve mensen daar hun winkel langer opengehouden zodat de posterpresentatie toch nog (net) op tijd klaar zou kunnen zijn. Het waren echt engelen!

In het EMI werd verder gewerkt aan het digitaal portfolio. Alles werd nog eens nagekeken, haren werden uitgetrokken, ergernissen kwamen naar boven, evaluaties werden gemaakt, ... . Alles dus door elkaar.

Iets voor half 2 kwamen Evi en Farah er door en spurtten we snel naar het lokaal voor de posterpresentatie. Daar nog wat stressen, de poster voorstellen en positieve commentaar krijgen. Alles viel in de plooi! Iedereen tevreden, iedereen heel moe en nu genieten van het mooie weer en het optreden!

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Dag 421/4/2008
 

Om heel eerlijk te zijn, dit was de meest hectische dag uit heel ons leven!  We zaten goed op schema met al onze opdrachten, maar we hebben het detailwerk toch wel een beetje onderschat! Dankzij de goede inzet van iedereen komt het einde toch zeer dichtbij.

 

Wat ons hard opviel is, dat vooral het digitaal portfolio in orde brengen heel wat met zich mee brengt. Alle documenten moeten qua lay-out aan elkaar worden aangepast, alle bestanden moeten in de juiste mapjes worden gestopt en als laatste moet dit geheel op cd-rom gebrand worden. Het branden van de cd-rom en het laten afdrukken van onze posterpresentatie is gepland voor morgenvroeg.

 

Met redelijk weinig nachtrust beginnen we morgen met zijn allen aan een nieuwe, belangrijke dag. Nu maar hopen op een goede afloop. We zijn het er allemaal over eens dat deze exploratieweek veel zwaarder is dan de vorige, maar daarvoor niet minder leerrijk!

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Dag 318/4/2008
Vandaag hebben we hard doorgewerkt aan onze opdrachten. Om 11u hadden we een afspraak met onze begeleidster, die nog een aantal zaken verduidelijkte voor ons. We kunnen toch al stellen dat er een aantal kleine opdrachten zo goed als afgewerkt zijn. Enkel de puntjes moeten nog op de i worden gezet.  Ook onze spotjes van Engels hebben we opgenomen met een dictafoon.

 

Het is niet omdat het weekend is dat er niets moet worden gedaan. Ons werk gaat gewoon door! Zo gaat ieder van ons op pad met de straatenquête, zodat we deze enquête maandag kunnen bespreken en hieruit een conclusie kunnen trekken.

 

Maandag wordt een zeer drukke dag met veel spanning. Eerst en vooral moeten we ons individueel presenteren aan een jury, daarna hebben we een interview met een deskundige en hier bovenop moeten we ook nog eens verder werken aan de hoofdopdracht en de andere taken.

Er is nog veel werk aan de winkel, maar als onze groep zo blijft samenwerken dan wordt dit zeker en vast een geslaagde week!

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Dag 217/4/2008

Vandaag vroeg opgestaan om fris en monter aan een nieuwe, lange dag vol taken te werken. Om 9u samengekomen in het E.M.I om verder te werken aan onze opdrachten. Alle taken zijn mooi verdeeld, nu moeten ze  nog volledig uitgewerkt worden! We hebben ons onderverdeeld in groepjes van 2 om de opdrachten vlot te laten verlopen en een extra controle te hebben.

 

Iedereen werkte rustig door op zijn eigen tempo, de ene met al wat meer stress dan de andere.  Als er een opdracht volledig klaar zou zijn, dan hebben we afgesproken om deze door te sturen naar de medestudenten, zodat iedereen alles nog eens kan nalezen.

 

Gisteren hadden we al een aantal mogelijke deskundigen geselecteerd, zodat we deze vandaag enkel nog maar hoefden te contacteren. Zo hebben we kunnen regelen dat we een interview mogen afnemen op maandag.

 

Zo sluiten we de dag voldaan af, met nog een heleboel werk voor de boeg.

1 Comments | Post Comment | Permanent Link

Dag 116/4/2008

Met een stralende zon zijn we begonnen aan onze tweede exploratieweek.

Vanaf 9u deze morgen kregen we onze mogelijke studiekeuzes naar volgend jaar toe uitgelegd. Dankzij de gastsprekers zijn we toch al een heel stuk wijzer geworden over het echte leven als communicatiemedewerker. De bal ligt nu in ons kamp: PR of commerciële communicatie?

Terwijl deze vraag verder aan ons knaagt, zetten we de eerste dag van de exploratieweek verder. We aten, lachten, maakten plezier, kregen rimpels op ons voorhoofd maar begonnen met volle moed!
Eerst besproken we de taken, daarna verdeelden we ze en als laatste zijn we aan de slag gegaan.

Met de groepsnaam, Nolita's, gekozen als verwijzing naar de schokkende campagne van de fotograaf Oliviero Toscani (bekend van de Benetton-campagne), zijn we klaar voor deze week!

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer