Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Verslag Explo 1

28/11/2006 - de laatste dag...

 

De dag begon al vroeg, we hadden afgesproken om kwart voor 10 in de agora.

We besloten aan ons moodboard te werken in de cafetaria. Na het verzamelen van enkele ideetjes begonnen we aan ons 3D moodboard. Het wordt een echt kunstwerk.

Anderen gingen nog even naar het EMI om de laatste hand aan bepaalde taken te leggen en nog enkele zaken af te printen. Ook de laatste dag wordt er nog hard gewerkt!

Als ik terug kijk op de week dan kan ik zeggen dat het een leerrijke week was vol nieuwe gezichten die ik beter heb leren kennen.

Ik hoop dat de volgende exploratieweek even vlot verloopt.

 

Caroline

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

27/11/2006 - Vrijdag:

Vrijdag was een productieve dag.

We hadden ons allen in groepjes verdeeld en werkten ieder aan ons eigen taakje. Wij ontfermden ons over de opdracht Frans die in de loop van de ochtend klaar was. Verder hebben wij ook nog onze opdracht Engels afgewerkt, en daarna al wat foto’s voor het moodboard opgezocht. Dan zijn we in de vroege namiddag vertrokken om straatenquêtes af te gaan nemen op de meir. En daarna konden we eindelijk huiswaarts vertrekken.

Charissa en Caroline ontfermden zich over de taak Sociologie, waar ze donderdag al aan begonnen waren, en die ook in de loop van de ochtend af was. Verder hebben zij ook nog meegeholpen met de straatenquêtes en daar een verslag over geschreven.

Kim en Fréderic hielden zich dan weer bezig met de opdracht Economie en PR&V. Ook zij zijn in de namiddag naar huis vertrokken want we hadden afgesproken dat we onze taken wel verder thuis konden afmaken.

Thuis hebben we allemaal nog zeer hard gewerkt om ons eigen stukje af te krijgen voor het weekend. En dat is grotendeels gelukt!

 

Maxie en Karolien

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

27/11/2006 - maandag


Om 11u hadden we afgesproken op school.
Maxie en Karolien hebben afbeeldingen gezocht en afgeprint voor ons moodboard. Daarna hebben ze aan het visueel dagboek gewerkt. Aan creativiteit was er bij deze dames zeker geen tekort.
Kim en Fréderique hebben een nieuw interview afgenomen bij de apotheker. Daar was veel moeite voor nodig want ze waren eerst naar een ziekenhuis gegaan en daar konden ze niet terecht. Daarna hebbe ze nog 5 apothekers moeten bezoeken voor ze bij de juiste terecht waren. Maar dat was uiteindelijk allemaal in orde en konden ze hun deel van het enquête afwerken.
Caroline en ik (Charissa) hebben een Engelse advertentie gemaakt. We hebben wel lang achter inspiratie voor een product moeten zoeken maar uiteindelijk toch nog 1 gevonden. Daarna is Caroline aan de opdracht voor Psychologie begonnen en heb ik de vakliteratuur afgewerkt.
Het was een lange dag want eenmaal thuisgekomen was het zeker nog niet gedaan!!


Charissa

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

23/11/2006 - de eerste dag: het (non)-smoking team werd geboren (22/11/2006)

Onze eerste dag begon reeds vroeg. Ik vertrok met de bus richting Antwerpen om daar op te zoek te gaan naar 'Campus Jacob'. Voor mij nog onbekend terrein, gelukkig kwam ik Kim tegen aan het bronzen stambeeld aan de Mc Donalds, we waren dan ook zeer blij dat we bij elkaar in de groep zaten. Samen met nog enkele mensen uit mijn klas (Solange, Inge,..) vervolgden we onze weg richting Lange Nieuwstraat. aangekomen gingen we per groep zitten en kregen we een briefing van Rit De Greef. Toen die afgelopen was kon onze dag pas echt van start gaan. na een korte kennismaking met de andere groepsleden. Vertrokken we met heel de groep naar de onze Campus, die van de Meistraat. Daar trokken we ons terug in de cafetaria om daar onze eerste opdracht uit te voeren. Na een hele tijd gedachten uitgewisseld te hebben was ons concept er. Na een poosje knutselen was ons eerste blad klaar, vol trots gaven we het iets later aan Rit De Greef. Daar kregen we een vragenbundel. Nieuwgierig trokken we de stad in en losten de vragen één na één op. De zoektocht naar de punten waar we de antwoorden moesten gaan zoeken verliep niet steeds vanzelf. De vermoeiende tocht door de voetgangerstunnel, fout afstappen met de tram. Toen  de opdrachten afgewerkt waren haastten we ons terug naar school want we wouden koste wat kost die cinematickets winnen. We hielpen elkaar over de muur, and losten samen de andere spelletjes op. Het enige wat nog moest gebeuren waren de vragen in het EMI. Deze laatste hebben ons de das om gedaan. Geen cinematickets voor de (non)-smokers! Ondanks de pecht konden we wel vastellen dat de eerste dag meer dan geslaagd was.

Fréderic De Cock (Free)

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

23/11/2006 - De 2de dag van het (non)-smokingsteam!

Vanmorgen startte ik m'n dag op de bus met Fréderic.. We waren eigenlijk nog te vroeg in Antwerpen dus zijn we naar de 'Passage' (Groenplaats) nog een koffietje gaan drinken en zijn dan vertrokken richting campus Meistraat. Eerst hadden we een gesprek met onze begeleidster, mevr. Berghmans. Zij heeft ons uitgelegd wat we allemaal moesten doen deze week, hoe, enz.. Ook zei ze,dat als we problemen hadden, we altijd bij haar terecht konden. Dat vonden we wel tof. Daarna maakten we afspraken : wie wat ging maken, enz.. Ik en Fréderic begonnen alvast met de enquête op te stellen, terwijl Charissa, Karolien, Caroline en Maxi aan het interview begonnen. Als we daarmee klaar waren keken we in de map wat we nog konden doen die dag.. We besloten alvast te beginnen aan de opdrachten voor economie, sociologie, Frans en PR&V. Ik vond toch dat we vandaag goed hebben doorgewerkt want enkele opdrachten waren al bijna af! Het (non)-smokingsteam heeft dus een pluim verdiend! Groetjes! Kim.
Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Kim De Cauwer Caroline La Roche Karolien Donckers Maxi Van Stappen Fréderic De Cock Charissa Sierra Gonzalez

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer