Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

MINOR REKENEN

bijeenkomst 2 (ter voorbereiding van dit college)

19:55, 20/9/2012 .. 0 comments .. Link

Welke literatuur heb je gelezen?

-Benefits of nature

-De boerderij als klaslokaal

-Schoolground

 

Wat is het belangrijkste dat je hebt opgestoken?

ik vond het belangrijk om te lezen dat kinderen theorie toepassen als ze bezig zijn in de openlucht met opdrachten en dat zij hun ervaringen op deze manier uitdiepen.

 

Wat kun je toepassen in je stage?

Ik denk dat het voor de kinderen erg leerzaam is dat er een aantal keer een project buiten plaatsvindt en dat er gebruik gemaakt wordt van de natuur om de school heen. De kinderen leren welke dieren, bloemen, planten en bomen er leven in de natuur, welke groente en fruit ze kunnen verbouwen en welk proces ze doorheen gaan of gaan rekenen in de natuur. ze leren hun theorie in praktijk toe te passen.

 

Aan welke minoropdrachten heb je gewerkt? Hoe ging dat?

Ik heb gewerkt aan de opdracht voor deze bijeenkomst: het procesverslag ter voorbereiding van bijeenkomst 2, een artikel gelezen van natuur en rekenen en daar een aantal vragen en een samenvatting over gemaakt en nog twee artikelen gelezen die in de bijeenkomstmap zaten. Dat ging allemaal prima, maar je moet er wel de tijd in steken uiteraard.

 

Welke verbeteringen heb je doorgevoerd in je stagelessen?

Nog geen. Vandaag mijn eerste stagedag gehad, vandaar.Lijst professionele competenties deelnemers minor rekenen

12:14, 16/9/2012 .. 0 comments .. Link


Bijeenkomst 1 procesverslag ABC

11:46, 16/9/2012 .. 0 comments .. Link

Na bijeenkomst 1.

 

A. Wat had de aandacht?

Het was de allereerste bijeenkomst van de Minor Rekenen. Het was meer gericht op kennis maken met de andere studenten, met de docent, onze verwachtingen en het doorlopen van de onderwerpen waarmee we ons gaan bezig houden.

 

B. Wat was volgens jou van belang?

Ik vond het erg fijn dat we met elkaar kennis hebben gemaakt en een aantal kleine spelletjes/opdrachten met elkaar hebben gedaan. De groep is niet zo groot( 5 meiden) en dat brengt wel een soort van verdieping in de minor, doordat we allemaal erg ons inzetten en er geen afleidingen zijn. We hebben ook een aantal opdrachten gemaakt met wat onze verwachtingen zijn en wat de belangrijkste punten zijn van rekenonderwijs. Dat was erg interessant, omdat we hiermee aan de slag gaan en het is voor jezelf duidelijk wat je precies wilt.

 

C. Wat zijn de consequenties daarvan?

Door de opdrachten en vragen waarover we hebben  moeten nadenken, hebben we voor onszelf een doel gezet en hopelijk bereiken we dat.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

bijeenkomst 2 (ter voorbereiding van dit college)
Lijst professionele competenties deelnemers minor rekenen
Bijeenkomst 1 procesverslag ABC

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer