Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Nicky's slice in Den Bosch

Onderzoeks-evaluatie

02:57, 17 September 2010 .. 0 comments .. Link
Wat vind ik tot nu toe van mijn resultaten?

Ik vind de resultaten die ik gevonden heb, redelijk goed. Soms heb ik niet zoveel kunnen vinden, maar in combinatie met de data die ik uit de bezoeken heb gehaald, kan ik redelijk tot goed vooruit.


Ik heb ook nog een "wardrive" gehouden in de slice. Helaas waren ongeveer 90% van de netwerken nog genoemd zoals de standaard naam. Er was wel 1 netwerk met de naam: "Piet", welke denk ik van een persoon genaamd Piet was.


2e bezoek aan de slice

14:10, 13 September 2010 .. 0 comments .. Link

Maandag 13 september 2010

 

Vandaag ben ik weer terug geweest naar de slice, en heb daarbij gelet op een paar specifieke punten. Ik heb meer gelet op de bouwstijl van huizen, en de vormen van de daken. Nu zijn de daken gewoon plat, omdat het appartementen zijn. Hier had ik wel iets meer van verwacht, eerlijk gezegd.


Qua geur ben ik niet veel speciaals tegengekomen. Wel kwam ik een zware azijnlucht tegen, maar deze lucht kwam bevondt zich niet in mijn slice.


Er voer een boot in het water, met een zware motor in het schip. Dit viel op qua geluid, tussen het constante geluid van langskomende auto's.


Ik heb een foto gemaakt van de naam van de flat aan de ene kant. “Het Molenijser”. Hier kan ik nu dus verder op gaan zoeken. Dit doe ik door met google te zoeken op "Het Molenijser" +Den BoschWebresearch

14:07, 7 September 2010 .. 0 comments .. Link

Dinsdag 7 september 2010

 

Vandaag heb ik tijdens de les Webresearch gezocht naar informatie over de slice. Op verschillende krantensites gezocht naar nieuwsberichten, maar ik heb niet veel kunnen vinden.

De enige straat in mijn slice heet de Zuid-Willemsvaart. Als je dat intypt, krijg je niet snel berichten over het stuk Zuid-Willemsvaart in mijn slice.

Wel was er een bericht over een ongeluk met een pick-up truck op een sluis in Den Bosch, maar deze gebeurtenis lag net buiten mijn slice.

 

Vervolgens ben ik op de Kamer van Koophandel website gaan zoeken naar bedrijven in mijn slice.

Ik heb gezocht op: Zuid-Willemsvaart, Den Bosch, vanaf huisnummer 150.

Nu blijkt dat er in de flat aan de zuidkant veel bedrijven zitten, waaronder een aantal opvallende, die ik graag wil benaderen voor een gesprek.

De opvallende bedrijven waren: Loge “Gezellen van St Jan”, Ans van den Akker en R&R antiques, restauratie & decoratie.Eerste indruk!

14:27, 2 September 2010 .. 0 comments .. Link

Donderdag 2 september 2010


Vandaag ben ik voor het eerst naar mijn slice geweest. Mijn eerste indruk was dat er veel water in de slice ligt. Ongeveer 75% van mijn slice is water. Ik heb wat foto’s gemaakt van de dingen die me het eerst opvielen. Eerst wat overzichtfoto’s, en daarna een aantal close-ups van objecten.
Mijn eerste indruk is: Veel water, en misschien kan ik iets met de sluis doen.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Onderzoeks-evaluatie
2e bezoek aan de slice
Webresearch
Eerste indruk!

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer