Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Ober

24/12/2008 - Bericht van Carin

Nu eens geen bericht van Mark - die werkt heel hard - , maar van mij, Carin. Sinds zondag ben ik ook in New York. En houd Mark af en toe van zijn werk af, als we samen lunchen. We spreken om een uur of 12 af, eten een hapje (gisteren in een Belgisch restaurant) en daarna gaat Mark aan het werk en ik de stad in.

Ik heb inmiddels al aardig wat kilometers afgelegd. Gisteren een groot gedeelte van 5th Avenue: zigzaggend tot aan Central Park. In Central Park lag nog sneeuw (zie foto's). In de rest van de stad is het wit alweer weg...behalve nog wat bevroren stoepen. Het is wél koud: zo'n 5 graden onder nul. Maar gelukkig met een stralende zon. Morgen wordt het warmer en zou het gaan regenen- helaas.

Vandaag ben ik naar Greenwich Village gegaan, zo rond Bleecker St. Mooie, bakstenen huizen, leuke winkeltjes en café's/restaurants. En veel boekwinkels: vaak ook tweedehands. Ik heb mijn slag al geslagen. Ja, het is moeilijk om hier je geld in je zak te houden...

Omdat het weer vandaag nog goed was, hebben we net het Empire State Building beklommen. Dat wil zeggen: in de lift naar de 86e verdieping. Daar kom je op een plateau en heb je een prachtig uitzicht over de stad. Het was donker en zo ver je kon kijken, zag je lichten. (Morgen komen de foto's!)

De komende dagen gaan Mark en ik samen doorbrengen. Morgenochtend moet hij nog werken. Ik ga dan alvast naar Jinny, vriendin. Om met haar het Kerstmaal te bereiden. 's Avonds eten we dus bij hen en gaan we ook naar nog de kerk! Een echt Amerikaans (of wat erop lijkt) Kerstfeest dus.

Merry Christmas!

 

Post A Comment!

<- Last Page :: Next Page ->

About Me

Blog van Ober

«  May 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
<
Hosting door HQ ICT Systeembeheer