Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Ober

31/12/2008 - Avondje uit

Het is oudejaarsavond. Over een half uur begint 2009 in Nederland. Hier duurt dat nog 6 en een half uur. Carin en gaan zometeen lekker uit eten en daarna een kroeg in of zo.

Gisteren zijn we naar de BB Kings blues club geweest. Dat is een podium hier in de stad vlak bij Times Square. De wandeling er naar toe was al een belevenis. Het was ongeveer 7 uur 'savonds en New York was druk. Vol toeristen die hier oud en nieuw komen vieren. En op Times Square schreeuwt alle neon-reclame je toe. Het is één grote lichtzee. Vol knipperende beelden, lawaai, grote videoschermen, heel veel mensen en ook veel verkeer. New York op zijn drukst. We hebben ons er doorheen geworsteld en kwamen na een half uurtje bij de BB Kings blues club. We gingen naar Leela James, een krachtige funk/soul zangeres, die we een paar jaar geleden ook op het North Sea Jazz hebben gezien.

Een muziekclub is hier anders dan in NL. Hier is het gecombineerd met een Grill of Barbeque. Bij BB King zijn er tafels van (zo dachten we toen we binnenkwamen) 6 personen. Op het einde bleken er 10 mensen aan een tafel te worden gezet. En niet zomaar mensen, er zaten ook hele stevige mensen tussen of mensen met luchtjes. Aan de andere kant, er was wel sfeer. Het was er heel gezellig. Vervolgens lekker eten: donkerbruin gebakken hamburgers met aardappelpuree. En bier. Dat hebben ze er ook. Ze hebben hier trouwens bijna overal Stella Artois.

Alle tafels zijn rond een dansvloer gebouwd en zodra de muziek begint, staan er veel mensen op en die gaan lekker dansen, voor het podium staan. Je hoeft dus niet de hele avond aan je tafel te blijven zitten. Je kunt alle kanten op. Carin en ik zijn ook de dansvloer opgegaan. Carin om te dansen, ik om me te bewegen en om foto's te maken.

Het begon met een openingsact van een zanger. Zijn naam ben ik vergeten. Die speelde een klein uurtje en een half uur daarna kwam Leela James. Het was een geweldige show. Veel humor, goede muziek en een heel enthousiast publiek. dat is wel een verschil met NL, dat hebben we ook laatst bij het basketbal gezien: iedereen doet gewoon lekker mee. Niemand houdt zich in. Als Leela voor de zoveelste keer vroeg: "are you having a good time?', dan reageert iedereen. Iedereen danst, zingt mee, etc. etc. Kortom: gaan we nog een keer doen.

Half twaalf was het afgelopen en we zijn naar huis gelopen. Ook hier wordt het kouder. Vandaag sneeuwde het. Het blijft gelukkig niet liggen (Carin denkt daar trouwens anders over, die zou het wel leuk vinden als het blijft liggen, maar die heeft dan ook haar bergschoenen mee.). Zometeen naar het restaurant. Dit keer geen oliebollen maar Italiaans.

Jullie allemaal al een heel erg goed uiteinde en het allerbeste voor 2009!!!!!

Post A Comment!

<- Last Page :: Next Page ->

About Me

Blog van Ober

«  July 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
<
Hosting door HQ ICT Systeembeheer