Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Ober

2/1/2009 - Nieuwjaar

Het is 2009! Als je wilt, kun je de jaarwisseling vrij geruisloos aan je voorbij laten gaan in New York. Of juist niet: dan ga je naar Times Square, het liefst al om een uur of vijf 's middags - zoals wat gasten bij ons in het hotel deden. Maar Times Square betekent ook: mensenmassa en blauwbekken in de kou. Wel tof: Bill en Hill waren er wel. Maar die stonden vast niet zo lang in de kou.

Wij hebben het anders gedaan. We zijn lekker gaan eten bij een goede Italiaan in de buurt: het New Years Eve-menu met toe een glas bubbels. Het was er gezellig druk met allemaal mensen die waarschijnlijk nog naar feestjes gingen. Wij zijn na het eten rond een uur of half 12 naar het hotel gegaan en hebben daar het nieuwe jaar ingeluid. Zonder vuurwerk! Want dat schijnt geen Amerikaans gebruik te zijn....ook vandaag zag je nergens op straat restanten van vuurwerk. Dat is toch wel raar...

Vandaag hebben we uitgeslapen, ontbeten en toen de vrieskou in gegaan. Maar het was wel mooi, helder weer! Eerst de metro naar de Upper East Side. Daarna dwars door Central Park naar de Upper West Side (east is dus ten oosten van Central Park en west ten westen daarvan). We zijn helemaal naar het noorden gelopen, langs Amerika's grootste kathedraal (gebouwd eind 19e eeuw), en over Amsterdam Avenue! Daarna lekker een quiche bij NussbaumWu...joods-chinees combi-café? En toen verder afgedaald aan de Westkant tot de Dakota-buildings, waar ooit John Lennon woonde (en voor de deur werd doodgeschoten). Toen hadden we genoeg gewandeld en zijn we met de metro terug gegaan.

De rest van de middag/avond hebben we op onze hotelkamer doorgebracht. Mark heeft hard aan mijn website gewerkt. Ik heb af en toe kritische opmerkingen gemaakt...maar het wordt al heel wat. Mark is een goede, inventieve webbouwer! Verder heb ik vooral lekker gelezen.

Morgen komen de foto's. Er is iets mis met het publiceren. Maar ook dat gaat Mark weer oplossen. Nu gaan we lekker slapen.

 

Post A Comment!

<- Last Page :: Next Page ->

About Me

Blog van Ober

«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
<
Hosting door HQ ICT Systeembeheer