Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Ober

7/1/2009 - Laatste dag New York

Morgen verhuis ik. Ik ga dan voor ruim 20 dagen naar Los Angels. Ik ben dan 18 dagen in New York geweest. En ik moet zeggen: ik ga toch wennen an de stad, en de stad went aan mij. Een paar voorbeelden.

Zondag ga ik naar de Japanner. Ik had net Carin weggebracht. Ik wordt vriendelijk begroet: "you are alone tonight? Your wife is not here anymore"? Een dag later ga ik weer eten bij dezelfde japanner. Ik bestel een specialty, een Spider Web. Het commentaar: "so not a mississippi role anymore like yesterday".

In het hotel stap ik iedere ochtend om een uur of 07.15 uit de lift om naar mijn werk te gaan. Iedere keer: "Good morning mister Ober, have a nice day". En vanmorgen bij de Starbucks nog een mooi voorbeeld. Ik haal een broodje en een Grande Cappuccino. Het commentaar: "You buy the same every morning".

Dat voelt goed. Ik wordt herkend en ik herken mensen. Oh ja, nog een voorbeeld. Afgelopen zaterdag loop ik met Carin door de stad. Ik geef een zwerver een paar dollar. Zegt ie: "I recognize your face, you helped me last week as well". Ik kon me het niet herinneren. Het kan gewoon ook zo zijn dat ook zwervers hier commercieel zijn.

In ieder geval is het vandaag mijn laatste avond hier in New York. Mogelijk kom ik hier in de loop van februari nog een keer terug, maar dat weet ik nog niet. Ik ga nu met name werken vanuit Los Angeles.Ik heb wel weer veel zin om daar naar toe te gaan. Het is er wat stiller en rustiger.

Mijn verkoudheid gaat de goede kant op. Ik ben nog snotterig en zweterig, maar niet meer moe en de spierpijn is voorbij. Het lijkt trouwens wel en plaag. Veel mensen in NL zijn ziek en ook hier in de States zijn veel mensen aan het snotteren. Het is hier ook guur weer. Koud, regen en wind.

In LA schijnt het het weekeinde redelijk warm te worden en zonnig...........Ook niets mis mee.

(Al zou ik best even in NL willen zien om het ijs te zien)

Post A Comment!

<- Last Page :: Next Page ->

About Me

Blog van Ober

«  May 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
<
Hosting door HQ ICT Systeembeheer