Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Ober

20/1/2009 - Terug in Hermosa

Gisteren ben ik weer teruggereden vanuit Death Valley naar Hermosa. Het was een erg mooie rit. Ik ben eerst nog wat blijven hangen in Death Valley: ik heb een verlaten dorpje bezocht, dit keer over een geasfalteerde weg, en ben daarna over een lange kronkelweg door het dal gereden. Een prachtige rit en morgen zal ik ook weer wat foto's op de bsite zetten. Ik heb extra mijn best gedaan op deze foto's. Ze zijn allemaal op statief genomen, met een afstandsbediening dus volledig onbewogen.

's Avonds in Hermosa was het hier waanzinnig druk. Het lijkt hier dan echt op de Costa Brava: het strand en de kroegen vol met feestende "jeugd". Ik herken dat en moet zeggen dat het dan wel een gekke plek is om te zijn om tijdelijk te wonen en te werken. Maar ook wel weer grappig om te zien. Het is immers een feest van herkenning.

Ik had bedacht dat ik naar de kapper wilde. En gelukkig is alles hier op zondag open. Ik dus op zoek en ik ging naar binnen bij een kapper met de prachtige naam "Girlfriends". Maar gelukkig, ze knipten ook mannen. De jufrouw in de winkel zei tegen me: I'm sorry, but the stylist is not in". Mijn antwoord: That doesn't matter with my model I don't need a stylist". Dat had ik toch verkeerd begrepen. Een stylist is hier een kapper.

Ik heb toch maar een afspraak gemaakt en ben daarnet naar de kapper geweest. Het was de meest hippe zaak waar ik ooit ben geweest. En ze hebben netjes geknipt en mijn haar ook nog gewassen. verder zijn mijn wenkbrouwen bijgewerkt. Om door een ringetje te halen. En de prijs viel me mee: $ 25.

Hollander als ik ben, kon ik het niet nalaten te vragen of je een kapper ook behoort te tippen hier in de USA. Domme vraag. Hoe meer, hoe beter.

Morgen dus wat foto's. En voor de weerfanaten: het is hier nog altijd rond de 25 graden, voor de tijd van het jaar warm. Maar de komende dagen wordt het koeler en gaat het regenen...............

 

 

Post A Comment!

<- Last Page :: Next Page ->

About Me

Blog van Ober

«  May 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
<
Hosting door HQ ICT Systeembeheer