Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
ohyeah

SCOOTER.

Posted in Unspecified

oh my gosh. oh my gosh.
dit wordt mijn scooter.
nog 25 dagen en dan is het zooover.
nu alleen nog even dromen! (L)

21:57 - 5/4/2009 - comments {0} - post comment


JOHN LEGEND 'L

Posted in Unspecified

21:06 - 5/4/2009 - comments {0} - post comment


miss dior

Posted in Unspecified

 

soooo schattig deze reclame. 'L

12:17 - 22/3/2009 - comments {0} - post comment


First time

Posted in Unspecified

Yeaah, ik heb een blog. Ik zal me even voorstellen. Ik ben Carine en ik 15 jaar oud. Nog maar 40 dagen en dan ben ik 16. Op 1 mei ben ik dus jarig. Al weken kijk ik er al naar uit. Want voor mn verjaardag wil ik graag een scooter. Dan kan ik eindelijk overal naar toe en laat weg blijven zonder dat me moeder me hoeft op te halen. Ik ben dus al een tijdje aan het sparen want die scooter krijg ik niet  zomaar van mijn ouders. Nog maar 40 dagen dus.. & natuurlijk nog mn scooter theorie halen. Dat word ook nog even oefenen. Maar ik was aan het vertellen over wie ik ben. Ik ben dus Carine ik ben 15 jaar oud. (bijna 16) En ik zit dit jaar alweer in mn examenklas, ik zit dus in 4 vmbo-t. Het is wel even schrikken want over 8 weken ongeveer heb ik dus al gewoon mijn centraal examen, echt de tijd is zo ongeloofelijk snel gegaan. Zo kom je op school als brugger en nu zit je gewoon al in je examenjaar. Maar ik zit wel echt in een klas met super leuke kinderen. Iedereen kan met elkaar omgaan, natuurlijk met de één wat beter dan met de ander maar dat is natuurlijk ook best logisch. Ik ga ze echt allemaal erg missen als dit jaar voorbij is, maar ik naar VMBO-T nog HAVO gaan doen. Daar moet ik wel hoge cijfers voor halen om naar HAVO te gaan maar ik doe mijn best.[punt] Ik zit verder ook nog op wedstrijdzwemmen. Dat is ech altijd weer gezellig. 4 keer per week train ik en ook meestal 1 keer per week een wedstrijd. Het leuke van wedstrijdzwemmen is dat er heel veel vrienden van mij op zitten. Deze vrienden heb ik leren kennen op zwemmen. En we doen allemaal leuke dingen bij elkaar. ZOals filmavondjes bij iemand, of lekker in het clubhuis gezellig doen. enz. Vanavond gaan we met z'n allen naar de BIOS. Het klinkt best wel of we zo allemaal kleine kinderen zijn maar dat valt best wel mee. Ik ben de jongste van de groep. De rest is allemaal van 16 jaar tot 25 jaar. Heel gevarieerd dus, maar dat maakt het ook wel heel gezellig. Ook ga ik deze zomervakantie met 9 andere van wz 10 dagen op vakantie in KROATIE,  we hebben daar met z'n allen een vila gehuurd. Ik kijk er nu al naar uit. [punt] anywayz. ga ik er weer vandoor want ik moet nnog homeworken enzz. saaisaai. Misschien schrijf ik morgen wel weer wat.

Greetz.

17:23 - 21/3/2009 - comments {1} - post comment


Description
Poor little girl. i fucked you in your as. Said Rushda to me the first thing what i did when i saw rush again i gave her a hugg and i said. thats unpossible, cause your a girl. And then i gave her huge hugg. je bent een raar kind rush!
Home
User Profile
Archives
Friends
hyves kijken ->
Recent Entries
- SCOOTER.
- JOHN LEGEND 'L
- miss dior
- First time
Hosting door HQ ICT Systeembeheer