Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

.. Link

 De laatste keer is voor LUC !!!

.. Link

S'morgensvroeg in alle kou vertrokken, John opgepikt en op naar Meijel. Daar aangekomen moesten we 20 km vanaf 't circuit parkeren op een ....koude wei, spullen uitladen en in gaan schrijven,want we moesten eerst een pokke eind lopen voor we bij de tent waren. Daar aangekomen was het wel ERG lekker warm in de tent maar... op het rennerskwartier voor bij de baan bleek dat de mensen van de zvc die zaterdag hadden gereden nog allemaal naar huis zouden gaan, dus...plekje reserveren en Olaf, John en Anouschka terug naar de camper om in te laden en deze te verplaatsen naar het eerste rennerskwartier. Corine, Denise en Sven hielden het plekje vast maar die eigenwijze Willem op 't veld wilde dat plekje inpikken maar dit is niet helemaal gelukt haha. Toen de camper eenmaal stond weer alles uitladen en klaar maken voor de training.

De training rustig aan gedaan omdat de baan in Meijel met de training altijd vlak is en er met de eerste manche al flinke gaten ontstaan..En ze moesten natuurlijk ook kijken wat de knie van John zou doen.

Na de training weer volop "FANS" aanwezig om ons MOED in te spreken voor de allerlaatste wedstrijd  Voor de eerste manche kwam Kenny van Geloven even informeren of onze jongens de "nieuwe"shirts al aanhadden  (Olaf wist hier niets van,dit was een cadeautje van John) SSSSSSSSSSSTTTTTTTTTT dit mocht Olaf nog niet weten.

onze jongens zeiden: VANDAAG RIJDEN WE VOOR LUC!!!

maar deze was te nerveus voor Coert en Peter #38 dat deze dit niet heeft meegekregen.

In de fuik voor de eerste manche kwam Theo v.d. Wiel naar Olaf om te vragen om ná de tweede manche even vóór de jurybus te komen Met John omdat deze na 34 jaar "bakken" nu écht de helm in de wilgen hangt en hij deze "laatste"wedstrijd niet zomaar voorbij wilde laten gaan !!!

De start ging goed, van de #37 was niets te zien??, een klein opstootje met de #35 van Willem en Patrick zorgde ervoor dat onze jongens voorbij konden maar onze jongens moesten ze toch weer voorbij laten gaan om later van Patrick te vernemen dat zij er toch uit zijn gegaan!!

In de pauze weer geen gebrek aan "fans"maar dat is wel zo gezellig... Bereboel kwam ook even langs en kwam met een lekkere vlaai  dat was zijn manier van Bedankt voor alle natjes en droogjes van het afgelopen jaar....Bedankt Roland...dit schoot echter bij Sylvio de Bresser in het "verkeerde"keelsgat want hij had géén vlaai gezien(hihi) en vond dat hij Bereboel ook voorzien had!! maar dit zou nog een staartje krijgen...

Motor nakijken en voor de verrandering bleek de stuurdemper lekkage te hebben maar het voelde nog goed.

Tweede manche ging de start ook goed en zaten ze er goed bij. maar naar mate de wedstrijd vorderde bleek de stuurdemper toch niet goed te functioneren en werd het steeds moeilijker om het span in toom te houden.Toch rustig aan de rondjes gereden want de afspraak was :heel naar huis én we hadden de afspraak van Theo ook nog staan (wat John niet wist).

Toen de finishvlag was gevallen kwamen ook de kampioenen naar voor voor een kleine huldiging, maar...ook John kreeg hier zijn bosje bloemen van Theo (Al vindt deze die aandacht niet zo leuk !!) Na alle felicitatie's richting kampioenen weer naar de camper en daar alle handen,zoenen,bedankjes in ontvangst te hebben genomen (Peggy en Geert bedankt voor die bloemen) kwam onze rivale/vriendin Patricia even persoonlijk afscheid nemen van ons allemaal, wat de nodige brokken in de keel en tranen teweeg bracht.

BIJ DEZE WILLEN WIJ IEDEREEN:

             MONTEURS,SPONSORS,FANS,VRIENDEN,FOTOGRAVEN,  

EN NIET TE VERGETEN: ALLE ZIJSPANTEAMS, CLUBS,MON

           BEDANKEN VOOR ALLE MOOIE CROSS JAREN.

We komen zeker nog eens  "op de koffie" ergens op de cross,

  Het ga jullie goed.....

  Groetjes van het hele DOMBOSIDECARTEAM.twee échte GENTLEMANNEN !!!!!

.. Link

Ondanks John nog steeds een dikke knie had vond hij dat de twee laatste wedstrijden tóch gereden moeten worden!!!!!!! Dus zijn we zondag naar Heeswijk gegaan om toch nog voor een beetje eer (en punten natuurlijk) te gaan strijden..Na de knie goed te hebben ingesmeerd en ingepakt was het tijd voor de training, al snel was het duidelijk dat de baan een stuk zwaarder was dan vorige week , de training verliep toch naar wens en hadden onze jongens er een goed gevoel over ( al werd er wel rekening gehouden met de knie van  John....zou je denken ) in de pauze kwam onze rivale en vriendin Patricia even melden dat haar John stank voor dank had gekregen van Olaf...., wat bleek nou..Patricia en John zaten voor Olaf en John en konden het tempo van deze niet bijhouden, als twee échte GENTLEMANNEN bleven Olaf en John er een poosje achter rijden totdat Olaf vond dat dat lang genoeg had geduurd en Patricia en John voorbij ging.... MAAR.... bij deze actie vuurde Olaf (niet bedoeld natuurlijk) een steen op John M. af en deze kreeg deze net boven zijn boddy protector tegen zijn schouder... een behoorlijke plek bleef achter... bij deze : SORRY JOHN, SORRY SORRY.

(voor foto's zie bij Patries op de site...  www.bloggers.nl/lapral

De eerste en tweede manche verliepen best goed, met een uitslag van een zevende en een zesde plaats hebben ze toch nog wat punten binnen kunnen slepen..bij de daguitslag zijn onze mannen op een zesde plek geeindigd en staan nu  op een mooie achtste plaats in de nk stand. Voor volgende week staat de laatste wedstrijd gepland in Meijel waar voor onze mannen ook de laatste strijd zal gaan losbarsten voor de helmen in de wilgen gaan.(helaas) misschien tot dan..

(helaas ging er iets niet goed met het plaatsen van de foto's dus moet ik deze schuldig blijven)concurrentie!!!!!!!!!!WAAR?

.. Link

Zaterdag morgen alles in orde gemaakt om zondag te gaan strijden in Heeswijk, de weergoden waren niet zo goed gestemd want daar waar (net als vorige week ) alle wedstrijden werden afgelast ging deze in Heeswijk WEL door!! Toen eenmaal alles gereed stond moest Olaf John nog bellen hoe laat we zouden vertrekken,... Helaas dat ging niet door omdat ONZE John op de bank zat met een dikke knie  John BETERSCHAP, we moesten zondag morgen nog maar even informeren of dat het ging (jaja....) dus.. een smsje gestuurd of ik Olaf wakker moest maken of kon laten liggen (had een feestje gehad zaterdagmiddag/ avond) maar John kon de knie nog niet meer krom....

Omdat we uiteindelijk toch allemaal wakker waren in huize Dombo hebben we besloten om toch met de camper naar Heeswijk te gaan en Olaf zou daar wel kijken en vragen of er nog iemand interesse had om bij hem in te stappen...overal vragen maar het wilde niet lukken totdat Anouschka naar Patricia belde waar in hemelsnaam zij op het rennerskwartier stonden want ze waren nergens te vinden!!!!! Ook bij het La'Pral team waren er tegenslagen want bij hun had de vrachtwagen er geen zin in en zouden ze (dachten ze)nooit op tijd zijn voor de eerste manche.... Patries is de beroerste niet en bood spontaan aan om eens te gaan informeren bij Bastiaanse want daar lag "haar" John te slapen (deze was pas om zeven uur afgewerkt) zo gezegd zo gedaan en John vond dit ook wel een goed idee...

BEDANKT LA'PRAL TEAM...

Er was deze week dan ook zeker geen  sprake van concurrentie maar SPORTIVITEIT......Even van alle kanten spullen lenen en John kon met Olaf mee.. Ook iedereen die bereid was deze spullen uit te lenen HARTLIJK BEDANKT...(John zijn spullen zouden met Patricia meekomen en aangezien deze nog niet was aangekomen!!)

UIteindelijk hebben de mannen één ronde getraind maar voelde het wel goed aan dus zouden ze wel zien... John ging nog even slapen en Olaf maakte het span in orde voor de eerste manche, ondertussen was het La'Pral team ook gearriveerd en kwamen even gezellig "buurten".

De start van de eerste manche ging erg goed.. de Dombo's hadden vleugels en kwamen de eerste rondes dan ook als vierde (van de nationale) langs de jurybus.....De #54 van Bastiaanse moesten ze  voor laten gaan want deze waren toch te sterk.. De rondjes werden lekker gereden en de mannen konden het goed vol houden totdat.. de # 35 van Willem en Patrick voor wilde en Olaf Patrick bijna aan zijn voorwiel had hangen dus moest Olaf in de remmen wat als gevolg had dat John dus wél geraakt werd door de achtervolgers.. zo was deze met zijn voet onder het span terecht gekomen en had hij de noppen van de bak (waar de bakkenist de voet altijd in zet om te gaan hangen) in zijn ...achterste had staan. Gelukkig hield John er niet veel aan over.. maar kwamen er wel twee combinatie's voorbij en werden ze uiteindelijk zevende.

In de pauze heeft John weer lekker bijgerust en had Olaf hulp van Gregor en de kids om het span weer in orde te maken..

De start van de tweede manche ging minder goed..daar #80 van kat in het bakkie "samen"met Olaf en John de bocht in wilde maar daar was Olaf NOT AMUSED.. (geen goede herinneringen) dus maar inhouden en als laatste door de bocht, toch ging het deze manche ook niet verkeerd aangezien de mannen nog nooit met elkaar hadden gereden.. er waren helaas weer verschillende combinatie's die de tweede manche niet meer konden starten door machine pech  Deze manche  konden ze afsluiten met een vierde plek.. Zo zie je maar weer:

WE ZIJN ER OM MEKAAR TE HELPEN.... NIET WAAR!!!!!!!!!!!

 

john en het hele la'pral team bedankt....... en zoals afgespoken.... de punten worden bij ons gedeeld (haha) Tot volgende week wederom in Heeswijk.En de strijd gaat weer verder........

.. Link

Na een aantal weken uit de running te zijn geweest was het weer hoog tijd om van de spanning en sfeer te gaan "proeven". Niet alles reed op rolletjes, moeder de vrouw was namelijk nogal wat vergeten bij de boodschappen (hoezo DOMBO ??) Maar dat mocht de pret niet drukken, we gingen er weer met z'n allen opuit..... Zaterdag toch nog menig keer op internet gekeken of het misschien niet afgelast zou worden, want wat was het ....weer bij ons in d'n twist en omstreken. Maar geen bericht is meestal toch goed bericht..zondag morgen vroeg (al om 6.00 uur) uit de veren om alles klaar te maken en te zorgen dat we op tijd konden inschrijven want Prinsenbeek is nou niet echt dicht bij de deur voor ons..eenmaal aangekomen konden we, net zoals vele, in de rij gaan staan te wachten omdat er auto's, campers en vrachtwagens op het rennerskwartier getrokken moesten worden , achteraf hoorde we dat het La'Pral team hier weleens de oorzaak van zou kunnen zijn geweest....Maar wat hadden we daar toch ook weer geluk bij want wij mochten onze spullen lekker gewoon op het grasland parkeren (hihi) was wel op sommige plekken wat nat maar het was een HEERLIJKE plek tegenover het andere rennerskwartier.

Eenmaal alles uitgeladen was het tijd voor onze mannen om zich gereed te maken voor de training, en dat was toch even afwachten hoe Olaf het zou ervaren nu zijn hand weer "goed"was!! De training ging goed al zou het wel een baan worden die voor iedereen de nodige aandacht moest houden want de sporen waren erg diep. Even nog een andere achterband erin en dan moest het goed komen.

Toen de mannen en vrouw in achter het starthek stonden te wachten dat de shovel eindelijk een keer uit de baan zou vertrekken zag onze Anouschka dat Patricia bij Olaf achter op de motor was gaan zitten !!! (wat moet ik daar nu weer van denken ) vlug even vastleggen... De start van de eerste manche ging redelijk zoals ook de rest van de manche, er kwamen redelijk wat combinatie's vast te zitten in de sporen van het mulle zand. Toch konden ze deze manche als zevende afsluiten. De hand van Olaf bleek toch goed te zijn want hier had hij gelukkig geen last meer van (de linker was wel wat aan het pikken).

In de pauze even naar het La'Pral team voor een klein onderonsje.. de kids hebben zich daar wel vermaakt in de modder van de tractrorsporen. Een bult voor de fiets is dan ook zo gemaakt terwijl de andere een mooi baantje maken voor de auto.

Terug bij de camper was John al bezig met het span om dit weer in orde te krijgen voor de tweede manche, nog wat heerlijk van de zon genieten en dan...aan (in) de bak.De start én de manche verliep beter als de eerste manche al hebben ze een paar keer vast gereden en is John zowat uit de bak gegooid...Deze manche hebben ze als achtste afgesloten maar voor de eerste keer na een aantal weken (en ook écht niets te hebben gedaan want eerst kon het niet en daarna was het overal te nat) ging het eigenlijk SUPER. Dat belooft wat voor volgende week in Heeswijk (haha)  Onze mannen gaan zich nu opmaken voor de LAATSTE drie wedstrijden want daarna gaan (zoals al vele van jullie weten) de helmen van allebei in de wilgen..

Tot volgende week in Heeswijk.{ Last Page } { Page 1 of 13 } { Next Page }Stuur ons een mailtje :


zomaar wat linken


Zijspancross fotografen

Zijspancross nieuws-sites


Zijspan teams


»Teams v. Ravenstein
»Patricia Klijn / Cees Looyen
» Junior scmx team The Looyen brothers
» Brutus Biekens / Jeno Martens
» Zijspanteams Landerd
Hosting door HQ ICT Systeembeheer