Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
logboek oldies Home | Profile | Archives | Friends
logboek exploratieweek van Femke, Sam, Karen,Stephanie en Dominique

de laatste loodjes29/11/2005

 

Ons visueel dagboek moet vandaag nog gemaakt worden. De ideen, foto's en folders zijn al wel aanwezig dus dit wordt enkel nog knip- en plakwerk. De taak van psychologie wordt vandaag nog uitgetypt en de weblog afgedrukt.Alles zit in de kaft geklasseerd en het ziet er goed gevuld en orderlijk uit. We hebben ons allen aan de afspraken gehouden en hopen nu op een mooi resultaat. 

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

de kleine aanpassingen28/11/2005

Vandaag hebben we al de opdrachten voor de laatste keer met elkaar doorgenomen. Hier en daar zijn nog een paar dingen aangepast en/of verbeterd. De probleemstelling van de hoofdopdracht moesten we even opnieuw doen omdat we het met verkeerde documenten gestaaft hadden.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

De echte start27/11/2005

Vandaag zijn we er om negen uur ingevlogen. Iedereen was op tijd aanwezig. Dit was een aangename gebeurtenis aangezien we  leden van andere groepjes lang hebben zien wachten op hun medeleden. Na even een babbeltje te hebben geslaan, zijn we begonnen met het vaststellen en vastleggen van de groepsregels voor psychologie. Van psychologie zijn we overgestapt naar sociologie.We hebben een eerste poging ondernomen en deze zou het eindresultaat moeten benaderen. De hoofdopdracht van reclame is ook zo goed als rond. De intervieuw- en enquetevragen hebben we op een zo leuk mogelijke manier uitgewerkt.Ook aan het moodboard zijn de eerste fundamenten gelegd.

We hebben het werk verdeeld in verband met uittypen, de kleine werkjes en de opzoekingen. De documenten gaan doorgestuurd worden naar iedereen met de bedoeling om nog kleine suggesties of aanpassingen aan te brengen. Onze morgen was kort maar bondig. Verder deze dag houden we contact met elkaar via msn en e- mail. Dit bleek de beste oplossing voor iedereen.

1 Comments | Post Comment | Permanent Link

we zitten op schema25/11/2005

Onze groep houd het goed vol. Vandaag heeft iedereen, zoals afgesproken zich bezig gehouden met zijn individuele taak. De opdrachten voor sociolgie en reclame zijn bij iedereen aangekomen en bekeken. Het interview is gepland voor zondag. Het moodboard is af. Engels verloopt iets moeilijker dan gedacht maar er wordt aan gewerkt.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Woensdag 23 November23/11/2005

Na een eerste kennismaking met alle leden van de groep, wat vlot verliep, zijn we met z'n allen bijeen gaan zitten in de refter om duidelijke afspraken te maken omtrent de verdeling van de opdrachten. Om tien uur hadden we een eerste bespreking met onze begeleider. Na de middag zijn we snel begonnen aan de teambuilding-taak die vrij snel verliep vanwege het feit dat er overal in de stad wel folders verspreid liggen. Na al het veldwerk gedaan te hebben, zijn we gezamelijk naar het EMI gegaan. We moesten wat opzoekwerk doen over de reclamebureaus die we nog moesten hebben om vervolgens de eerste opdracht tot een goed einde te brengen.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer