Omtrek van Amersfoort stopt: geen 4e tocht meer.

09:27 - 2/8/2017

Het bestuur van Stichting Omtrek van Amersfoort heeft na lang wikken en wegen besloten te stoppen met de organisatie van de Omtrek.
Aanvankelijk was het de bedoeling om in 2009 een eenmalige tocht te organiseren in het kader van 750 jaar stad.
De enthousiaste reacties na afloop brachten het bestuur toen tot het besluit om driejaarlijks een Omtrek te gaan organiseren.
2012 en 2015 waren mooie tochten, maar konden niet verhullen dat het nieuwe eraf was. Dat was ook te zien aan het dalende deelnemersaantal.
Het dilemma was vervolgens: gaan we door met het organiseren van een mooie tocht voor steeds minder deelnemers of stoppen we op een goed moment.
Het bestuur heeft voor het laatste gekozen. Het kijkt terug op een uniek project en dankt de landeigenaren en de sponsors voor de bijzondere samenwerking en de wandelaars voor hun enthousiasme en betrokkenheid.
De Omtrek stopt, maar de Stichting blijft bestaan. Wie weet waartoe dit leidt....

 

Reacties {3}
Plaats een reactieMooie 3e Omtrek

17:19 - 1/9/2015

Wat in 2009 begon als een eenmalige tocht, mondde in 2015 uit in de 3e Omtrek van Amersfoort. Eigenlijk zat alles mee, afgelopen zaterdag, niet in de laatste plaats het weer. Dankzij enthousiaste landeigenaren zoals Waterschap Vallei & Veluwe, Defensie, Zon & Schild en vele boeren, konden we plekjes laten zien waar je normaal niet komt en zelfs achter de normaal gesloten deur van Gemaal Malesluis kijken. Dankzij subsidiegevers en sponsors als het Waterschap Vallei & Veluwe, Rabobank, buurtbudgetten (Amersfoort-Zuid en Vathorst) en Pondealer konden we optimaal vervoer voor de wandelaars inzetten. Dankzij het Utrechts Landschap konden de wandelaars pauzeren in het Koetshuis van Landgoed Stoutenburg en dankzij Pop Up Pallets heerlijk zitten bij het eindpunt aan de Lodijk. Dankzij Arie Cijfer (van Studio Obus) zijn veel wandelaars mooi in beeld gebracht (klik hiernaast op de button). Dankzij Akimoto (Gijsbert Raadgever) ontvingen de wandelaars een originele herinnering. Dankzij Lubbertus was er aanstekelijke muziek. Dankzij de mensen van de EHBO was goede lichamelijke verzorging verzekerd. Dankzij de 200% inzet van alle vrijwilligers konden we uitvoren wat we van tevoren bedachten. Dankzij de wandelaars wisten we waarvoor we het deden. Iedereen hartelijk dank voor deze mooie, geslaagde dag!

 

Reacties {2}
Plaats een reactieOnline inschrijven

21:58 - 11/8/2015

Online inschrijven kan t/m 23 augustus (5 euro pp). Daarna is alleen nog inschrijving mogelijk op 29/8 bij de startlocatie (7 euro pp).
Houd u er rekening mee dat bij het inschrijfbureau geen pinautomaat aanwezig is. Graag gepast betalen.

Reacties {0}
Plaats een reactieMeevoeren van huisdieren niet toegestaan

21:52 - 11/8/2015

Het meevoeren van huisdieren tijdens de wandeling is - vanwege de kwetsbaarheid van grote delen van het gebied - niet toegestaan.

Reacties {0}
Plaats een reactieVoorinschrijving gestart!

15:06 - 29/5/2015

De routes zijn rond en de website is er klaar voor.
Schrijf je met een aantrekkelijke korting nu in voor de 3e Omtrek van Amersfoort op 29 augustus a.s..
Inschrijftarief bij voorinschrijving 5 euro pp; op de dag zelf 7 euro pp.

Reacties {2}
Plaats een reactieDe derde Omtrek komt eraan!

17:46 - 22/12/2014

Noteer in je agenda!
Zaterdag 29 augustus 2015 vindt de derde Omtrek van Amersfoort plaats. De tocht omvat 6 routes van elk 11 km en wordt dus nog iets langer dan in 2012.
Wandelaars kunnen net als vorige keer weer een afstand op (hun eigen) maat kiezen: 11, 22, 33, 44, 55 en voor de hele stoeren 66 km.
De routes worden bekend gemaakt op 1 juni 2015. Vanaf dan kan er digitaal worden ingeschreven.

 

Reacties {0}
Plaats een reactieHeerlijke tweede Omtrek

17:24 - 26/8/2012

De tweede Omtrek van Amersfoort zit erop. Iedereen heeft verschrikkelijk zijn best gedaan om er een mooie dag van te maken en dat is zeer gelukt!! Foto's van de wandeldag ziet u hierboven. Hebt u leuke foto's van deze dag stuur ze ons toe (info@omtrekvanamersfoort.nl).

Noteer alvast in uw agenda:
De volgende Omtrek van Amersfoort is op zaterdag 29 augustus 2015.

Hartelijke groet

Luc Jansen

Reacties {6}
Plaats een reactieInschrijfformulier vooraf invullen

13:40 - 21/8/2012

Vul het inschrijfformulier alvast thuis in. Ga naar Wandelevenement en klik op de groene button rechtsonder.

Reacties {1}
Plaats een reactieSpandoeken

13:57 - 6/8/2012

Heb je ze al zien hangen in Amersfoort?

Reacties {2}
Plaats een reactieWandelaars uit Hoogland en Vathorst opgelet!

16:15 - 24/6/2012

Leer je buren en de stad eens van een andere kant kennen. Wandel samen met je directe buur voor de prijs van één!

Deze aanbieding is mogelijk gemaakt door Buurtbudget Hoogland en Buurtbudget Vathorst en geldt alleen voor wandelaars uit Hoogland en Vathorst.

Inschrijven op basis van deze aanbieding is alleen mogelijk op de dag zelf.

Reacties {1}
Plaats een reactieWe hebben goed nieuws! Er komt een vervolg op de tocht van 2009!

16:17 - 3/1/2012

De stichting heeft zoveel positieve reacties ontvangen op de in 2009 georganiseerde Omtrek van Amersfoort dat het bestuur besloten heeft deze tocht vanaf 2012 een keer in de drie jaar te gaan organiseren op de laatste zaterdag van augustus. Dit betekent dat de volgende Omtrek van Amersfoort plaatsvindt op zaterdag 25 augustus 2012.

De tocht gaat net als vorige keer langs de grens van de stad en voor een deel over normaal niet toegankelijk terrein. De aangeboden afstanden zijn 10-20-30-40-50 en 60 km. Het vertrek is deze keer vanaf Leerhotel Het Klooster (www.meerdaneenhotel.nl) nabij De Stichtse Rotonde, aan de zuidkant van de stad. Kijk voor meer informatie over de tocht bij Wandelevenement.

Reacties {5}
Plaats een reactieWeblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Hosting door HQ ICT Systeembeheer