Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Onbekendesaiyan's adventures

15/11/2007 - Livin la Vida Loca

Yupz, kben dr weer :D

Helemaal happy natuurlijk, want dr is veel gebeurd. Ik heb een vriendje en we hebben nu al weer bijna een half jaar met elkaar. Is best wel lang, vind ik. We hebben het al over samenwonen, kindertjes en trouwen, dus het is heel serieus.

Tis ook weer leuk om ff die ouwe blogs na te lezen :P

• 0 Comments • Post A Comment! • Permanent Link

3/4/2007 - Update-tje

Na aanvraag van een commentaar die hier geplaatst is (een aantal weken geleden) heb ik besloten weer eens iets nieuws te dumpen hier :D.

Tja, niet veel gebeurd sinds de laatste keer. Ik ben weg uit Reviam en tja voor de rest ben ik bezig de laatste loodjes aan mijn opleiding te leggen.

Hopelijk gaat alles goed en ben ik mei/juni van school verlost.

Maar ja, dan begint het eigenlijk: Wat ga je doen?

Doorstuderen, werken, zo ja wat?

Doorstuderen kan niet, vanwege de financiën. Werken wel, maar wat? Een eigen bedrijf beginnen? Uitzendbureau? Uitkering en vrijwilligerswerk? Bij mijn vader aan de slag? Anders?

 

Who knows?

• 2 Comments • Post A Comment! • Permanent Link

5/9/2006 - PAS OP JAQUELINE IS WEER OP SCHOOL!!!!!!!!!!

Ja ja, de school is nog niet officieel begonnen, maar ik ben al op school en dat hebben de mensen die ook op school waren geweten!

 

Vandaag hebben we een tijdje lopen geiten met de dode boom die ooit in m'n kabinetje stond. Ook hebben ik samen met klasgenootjes de parapara dance gedaan en de las ketchup song. Toen hebben we ook nog een potje zitten ezelen: een nieuw spel voor mij. Ik heb de eerste keer dus verloren en moest ik door school heen lopen (1e verdieping) tokkend als een kip. Daarna had ik het spel door en had ik niet meer verloren.

 

Dus weer flink lol gehad en flink veel grote en nieuwe plannen voor komend schooljaar.

• 2 Comments • Post A Comment! • Permanent Link

29/8/2006 - this is me

• 2 Comments • Post A Comment! • Permanent Link

10/8/2006 - Afvallen


 

Ja ja zover ben ik al gekomen met afvallen. De vakantie is niet al te slecht gegaan dus. Maar ik ben er nog niet, maar ik kom wel steeds dichter bij mijn ideaal.

 

Van mijn ouders mag ik naar de sportschool bij mij in de buurt. Als ik naar school ga, in die week meld ik mij aan en ga ik elke week naar de sportschool. Samen met mijn zusje en diens vriendje. Maar in de laatste week van de vakantie gaan we shoppen voor sportschoenen, fitnesskleding en HEEL belangrijk: sportbeha's. Anders krijgen we hangtieten en daar zit ik persoonlijk niet op te wachten.

• 1 Comments • Post A Comment! • Permanent Link

2/8/2006 - Vakantieperikelen

Ik zit nu al halverwege de vakantie en er zijn al tal van leuke dingen gebeurd.

 

Tijdens de anime conventie heb ik een nieuwe vriendin gemaakt en heel veel leuke dingen gedaan. Ik had zelfs een beetje sjans onder de jongens .

 

Mijn bedrijfje loopt redelijk. Ik heb al 1 klant gehad. Daarnaast loop ik tijdelijk een krantenwijk voor de buurjongen, zodat hij op vakantie kan. Het is eigenlijk best wel leuk.

 

Maar het allerleukste wat er deze vakantie, tot nu toe, is gebeurd is................................

Ik heb een nieuwe kitten!!!!!!!!!!!!!

Ik heb hem geadopteerd vanuit het asiel waar ik elke woensdagavond vrijwilligerswerk doe. Hij was zo lief, dat ik hem gelijk reserveerde. Daarna haalde ik mijn moeder over om hem ook te nemen. Mijn vader hoefde ik niet, want hij vond het sowieso al goed. Hij houdt ook erg veel van dieren. Hier een kleine biografie van de kleine dondersteen die nu op dit moment dat ik dit aan het typen ben op mijn schoot ligt te spinnen.

 

 

Naam: Mikkie

Geslacht:  Man (wordt in de Herfstvakantie een mannelijk hetje *hij wordt dan gecastreerd*)

Kleur vacht: Pikzwart met 5 witte haartjes

Kleur ogen: Geel/groen

Gechipt: Ja

Paspoort/ingeent: Ja

Gedrag: Don Guan, hij knuffelt met iedereen, maar mij hoofdzakelijk. Speelt HEEL graag. Gaat achter de muis aan op het computerscherm. Laat stinkscheten die HEEL erg ruiken ppffffffff. Spint bijna de godganselijke dag lang. Zijn miauw is niet echt mannelijk, maar wel ERRUG schattig!!!! (hij mauwt nogal zachtjes). Gaat bij de computer liggen als je bezig bent (in ieder geval bij mij.

Extra: Vindt halsbandjes niet erg. De hond vond hij in het begin maar eng (nog steeds, maar dan een klein beetje). Hij probeert vrede te sluiten met de huidige kat (die nogal chagerijnig is, maar het gaat al beter, want hij mag steeds dichterbij komen). Hij is op de straat gevonden (zwerfkat), maar hij is met de hand opgevoed. (hij was nog zo klein dat hij eigenlijk nog bij zijn mama moest zijn). Waarschijnlijk woont zijn vader bij ons in het dorp. Mikkie lijkt net een kloon van die kat.

 

Dus ik heb dit kleine wondertje al bijna 2 weken

 

 

Zijn foto's komen nog op de blog te staan en ook de foto's van de anime conventie. Beide moeten namelijk nog ontwikkeld worden.

• 0 Comments • Post A Comment! • Permanent Link

5/6/2006 - De wonderlijke wereld van...

Mij :) lolly

 

Ik heb zo'n zin in de vakantie, weg van het gezeik van school en al die verplichtingen. Ik kan dan tenminste uitslapen en dergelijke, iets dat ik nu niet kan doen. En nog allerlei andere dingen die ik zat ben.

 

Morgen moet ik, samen met Loes en Susanne, het opnemen tegen Hannelore, onze praktijkcoach. Wij hebben namelijk morgen de Proeve van Bekwaamheid en ik ben nogal nerveus daarvoor. Ik heb nog nooit zoiets gehad en weet dus niet wat ik kan verwachten. We hebben ons wel voorbereid, maar nog niet alles tot in de detail besproken zoals wie zegt wat en wanneer.

 

Wat zal ik blij zijn als het vakantie is. Ik kan het niet genoeg zeggen. Al die stress weg, heerlijk. Lekker alles in mijn eigen tempo. Doen en laten wat ik wil, geweldig. Daarbij komt dat de aftrap voor de vakantie nog leuker is dan de vakantie zelf !!!!!

 

1 week voordat de vakantie begint ga ik, samen met mijn moeder, zusje en diens vriendje, naar de Efteling. Dan als het net vakantie is, ga ik naar de anime conventie!! Daarvoor ga ik nog, samen met mijn medewerkers van het Secretariaat nog eventjes €900,- uitgeven :P en we moeten nog een soort afscheidsding doen voor Loes, die ons dit jaar helaas gaat verlaten.

 

Het is nu 16:14, alhoewel ik dit niet hoef neer te zetten, omdat jullie dat wel zien aan de tijd wanneer ik dit heb gepost :D Ik ga zo meteen nog aan het Portfolio werken en nog een aantal andere dingetjes.

 

Ik gisteren een taart gebakken. Een appeltaart. En hij is heel erg lekker. Ik weet dat ik nu een beetje door loop te zeven, maar dat komt puur omdat ik geen zin heb om aan mijn Portfolio te werken :S. Ik heb gewoon nergens zin in, behalve vakantie en de anime conventie, want daar kom je allerlei geweldig mensen tegen die je niet overal tegen komt. Dat soort mensen zijn zeldzaam. Ik vind het ook hartstikke leuk om er heen te gaan en ik kan nu al niet wachten op volgend jaar, terwijl deze nog lang niet is geweest.

 

In de grote vakantie ga ik er wel voor zorgen dat ik een vakantiebaantje of dergelijke heb, omdat ik wil sparen voor tapijt in mijn kamer. Dit omdat ik eind dit jaar ga verhuizen, 12 meter naar voren :D. Voor ons oude huis wordt een nieuw huis gebouwd. Mijn ouders willen in mijn slaapkamer parket neerleggen, maar dat wil ik niet, want ik wil tapijt. NORMAAL tapijt. Ik heb nu al zo'n 15 jaar lang op zoldertapijt geleefd, je weet wel, dat bruine "scherpe" tapijt. Ik wil er nu wel eens een keer wat voor terug krijgen.

 

Ik heb trouwens nog meer leuke jongens gespot op het Internet :D. Naast Gackt zijn er nog een aantal jongens die errug leuk zijn. Ik heb op http://www.photobucket.com al heel veel plaatjes van ze gevonden :D *kwijl, kwijl, kwijl*

 

Heeft iemand van jullie ook al eens van http://www.youtube.com gehoord? Op die site zijn allerlei filmpjes te vinden, waaronder een aantal zeldzame zoals Papillon Rose. Je kan hier ook een filmpje vinden van een aantal klasgenootjes van mij, terwijl ze een waterballonnengevecht houden.

 

Omdat ik een beetje in de stress zit de laatste dagen ben ik mijn heil gaan zoeken in dingen die ik al jaren niet meer heb aangekeken. Ik heb mijn gameboy color weer gevonden en zijn tal van Pokιmon spelletjes. Ook The Sims 2 is weer het beeld in gekropen. Ik heb er al zo'n 3 kinderen uitgepoept daar, ben 3 keer vreemd gegaan en ik ben van plan om dat vaker te gaan doen. Ook wil ik zwanger worden van Raul, de schoonmaker. Lolly.

 

Wist je dat...

 

Het contact adres van Sportlife in Oosterhout is? Dat is waar een klasgenootje van mij woont. Hier ben ik net 2 seconden geleden achtergekomen toen ik op de rand van het pakje kauwgom keek die nu nog steeds voor mij ligt.

 

Het is echt grappig als je dat soort dingen opmerkt, terwijl die er al "eeuwen" opzitten.

 

Maar ik heb nu genoeg geklets, want anders kom ik weer in tijdnood voor mijn Portfolio. Ik heb al een gelukje gehad, maar mijn gelukbron is ook niet onuitputtelijk. Dus...

 

JA MATA...................................................................................................

• 0 Comments • Post A Comment! • Permanent Link

22/4/2006 - Kijk es ik sta in een tijdschrift :P 

Maar dat wisten jullie als :P

• 2 Comments • Post A Comment! • Permanent Link

30/3/2006 -


 

Gozzie das lang geleden hier zeg. Ik dacht van: laat ik maar even weten dat ik nog leef en het όberdruk heb. Ik heb een interview gehad en een fotoshoot voor een tijdschrift. Coolie hθ?

• 0 Comments • Post A Comment! • Permanent Link

24/3/2006 - VERVELING!!!!!

Elke dag hetzelfde

• 0 Comments • Post A Comment! • Permanent Link

20/3/2006 - Na aanvraag van...

Bianca, schrijf ik nu toch nog eventjes wat in mijn blog.

 

Ik ben gezakt voor mijn rij-examen, omdat de examinator mij niet mocht. Mijn rij-instructeur was het er ook niet mee eens en daarom hebben we samen met spoed weer een nieuwe rij-examen aangevraagd.

 

Tja verder is er niet echt iets boeiends gebeurd.

 

 

 

 

Tenzij je die ene dagdroom met die jongen meetelt :D

• 1 Comments • Post A Comment! • Permanent Link

8/3/2006 - Ik dacht...

Laat ik maar eens weer wat erin zetten, want het is nogal stil.

 

Ik druk bezig met school en ik wordt er helemaal gek van. En dat kunnen mijn klasgenootjes merken. Ik verzin voor mijzelf allerlei soorten smoezen om maar niks te kunnen doen. Zelfs voor meer dan de 20ste keer Harry Potter lezen schuw ik niet. :D

• 1 Comments • Post A Comment! • Permanent Link

17/2/2006 - Mijn award

 

Voor een andere weblog van mij HAHAHAHAHAHAHA

• 2 Comments • Post A Comment! • Permanent Link

16/2/2006 - Boe (schrik)

Hey,

 

Ik wilde toch nog even laten weten dat ik nog steeds leef, maar ik heb het zo druk met van alles en nog wat dat ik dit helaas wat verslonsde, maar ik heb weer de motivatie gevonden. En mede omdat het 'bijna' vakantie is :D In de vakantie ga ik helemaal niet stilzitten, want ik ben dan bezig met mijn TussenTijdseToets van autorijden, tekenen en privι dingen ow ja en mijn zusje is jarig en dan moet ik 3 dagen lang de taart omzeilen. Ik hoop dat het lukt, want ik ben al 7 kilo afgevallen en het is zonde als je dat er dan binnen een dag weer aan eet.

• 0 Comments • Post A Comment! • Permanent Link

1/2/2006 - Nog een aantal maandjes

 

Nog eventjes en dan ben ik jarig :) 24 april. Niet dat ik het zo leuk vindt eigenlijk. Wordt ik alweer 19 :S. Het is al een aantal jaren dat ik mijn verjaardag maar niks aan vindt, goh hoe zou dat komen...

 

Maar daar ga ik niet verder op in, omdat ik mij super verveel !!!

 

:(

• 1 Comments • Post A Comment! • Permanent Link

16/1/2006 - Gezellie !!!!!!

 

Het is supergezellig nu bij het Secretariaat, want Patrick en Marcel van de D4 komen deze week bij mij stage lopen en dag 1 is al super gegaan. Het werk voor maandag is al af en ik heb het supergezellig gehad. We hebben over van alles en nog wat gekletst en nu wilt Joyce ook bij het Secretariaat stage komen lopen. Ik heb ook nog een aantal keer met Patrick zitten knuffelen :) hij is echt superaardig. Pas op Susan, hij vind mij leuk :) en ik hem :P Ik weet al meer dingen dan jij over Patrick en misschien gebeurd er nog meer aan het einde van deze week.

 

Qua jongens gaat het echt super dus. Toen ik naar huis ging en Patrick en Marcel gedag had gezegd, kwam ik Ferry tegen (ook een 4e klasser). Hij stond bij een jongen en toen moest Ferry weg en ben ik met die jongen verder wezen praten. Vroeger had ik dit dus echt niet gedurfd!!! Hij was echt superaardig en lelijk was ie ook bepaald niet. Maar mijn trein kwam eraan en hij moest ook weg.

 

Verder denk ik dat ik aangestoken ben door mijn vader, want ik voel me nu hondsberoerd. Hoofdpijn, buikpijn, ik gloei helemaal, niezen, misselijke, oftewel de hele reut :S

• 1 Comments • Post A Comment! • Permanent Link

9/1/2006 - 1ste schooldag van het jaar

Vandaag de eerste schooldag van het jaar weer.

 

Gelijk gekeken of de visjes nog leefde en ja hoor, ze leven nog allemaal. Blubje is moddervet en de plantjes die ik voor de vakantie getopt heb, zijn enorm gegroeid. Het is superstil hier op school. Maar 20 mensen waren er ongeveer op school. Ik ben voornamelijk bezig geweest om alles weer in orde te brengen en het lokaal te ontkersten :)

• 0 Comments • Post A Comment! • Permanent Link

3/1/2006 - GESLAAGD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

!!!!!!!!!! FEESTJE !!!!!!!!!!

 

Ik ben geslaagd voor mijn theorie-examen voor de auto.

Ik had van de 50 vragen maar 1 fout !!!!!

Dit heb ik natuurlijk gevierd met wat verkeerde voedselgroepen, maar dat maakt even niet uit

Nog even en dan kan ik op voor de praktijk.

 

Ik ben ook weer begonnen met afvallen, want na de feestdagen is (bijna) alles wat ik ben afgevallen er weer aangekomen. Verdere details staan op een ander site (web-log.nl, ja ik weet het de concurrent), maar die ga ik niet geven voor bepaald redenen.

(site is niet voor kindjes)

• 3 Comments • Post A Comment! • Permanent Link

30/12/2005 - Me Straightened Out
 

Ja dames en heren deze meid heeft momenteel stijl haar voor de verandering. Ik vind het wel supertof staan zo, dus misschien wordt dit permanent. Wat vinden jullie ervan????

 

Tis weer bijna nieuwjaar en ik weet niet of ik dan nog op msn kom of zoiets, dus ik wens de mensen die dit lezen alvast een fijn en voorspoedig nieuwjaar!!!!!!!!!!!

 

• 3 Comments • Post A Comment! • Permanent Link

24/12/2005 - Vrijdag en Zaterdag

<- Pjoru, mijn nieuwste aanwinst

Wil je ook mijn vriendje zijn bij Neopets voeg dan mij toe:

onbekendesaiyan

jakurinchan

Ben je nog geen lid? Ga dan hierheen en ontdek de wondere wereld van Neopia: (klik op Pjoru)

 border=0 height=80 width=80 alt='jakurinchan got their Neopet at http://www.neopets.com'>

 

Als je nu niet op mijn klikt, zal ik het niet leuk vinden, dus klik op mij alsjeblief?

 border=0 height=80 width=80 alt='jakurinchan got their Neopet at http://www.neopets.com'>

 

Vrijdag lekker rustig op school. Het aquarium nog schoongemaakt voordat we weggingen. Om 12:00 uur zijn we weg gegaan en ons helemaal vol zitten proppen bij de McDonalds. Daarna zijn we nog even door de stad heen gelopen om rond half 3 weer afscheid van elkaar te nemen. Ik ga Susanne en Loes 9 weken lang niet meer zien . Het enige voordeel is dat ik niet helemaal in mijn eentje zit. Ik krijg back-up van 2 leuke 4e klassers .

 

Vandaag (zaterdag) lekker uitgeslapen en kort daarna gaan autorijden. Het ging vandaag hartstikke goed en mijn rij-instructeur zit er al over na te denken mijn rij-examen aan te vragen en ik heb nog niet eens mijn theorie gehaald. Dat moet ik in het nieuwe jaar doen op 3 januari. Als het allemaal goed gaat, dan heb ik voordat Susanne en Loes terug zijn mijn rijbewijs (as if, gaat toch niet lukken, maar je mag altijd hopen).

• 1 Comments • Post A Comment! • Permanent Link

<- Last Page • Next Page ->

About Me

Hier staat van alles en nog wat in over wat ik zoal op een dag meemaak.

Friends

• suuske
• Pinkbunniej
• Vaneela

Hosting door HQ ICT Systeembeheer