Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Oncologists2B


logboek exploratieweken van Inge Vos, Lotte Cornelis, Gretta Haddad, Katarina Lucic, Dasha Koptina

Home | My Profile | Archives | Friends

Day 4

Posted at 16:50 on 20/3/2006

Net zoals andere dagen hadden we 'smorgens afgesproken. Iedereen was aanwezig behalve Gretta. Zij was ziek vandaag, dit was wel jammer, want we hadden haar hulp vandaag zeker kunnen gebruiken. We zijn er dan toch maar ingevlogen, omdat er nog een hele boel werk voor de boeg stond. Het is nu al bijna 17.00u en ik vind dat we toch met zen allen ons best hebben gedaan vandaag. onze posterpresentatie moeten we morgen wel nog helemaal bekleven, maar we zien het toch nog wel zitten. Hoop dat alles normaal verloopt morgen en dat Gretta weer aanwezig kan zijn. Tot zover onze dag.

Comments (3) | Post A Comment! | Permanent Link

Day 3

Posted at 12:42 on 17/3/2006

'smorgensvroeg stond iedereen hier klaar om te beginnen werken. Helaas hadden we weeral maar 1 computer. We hebben gezien wat we al gedaan hadden en bekeken wat we nog allemaal in elkaar moesten steken. zo hebben we het werk verdeeld en zijn we thuis verder gaan werken zodat iedereen een computertje had. Katarina is ook nog heel het stad afgelopen voor een campagne die al reeds 25 jaar oud is te zoeken (voor geschiedenis). Maar helaas, overal waar ze kwam konden ze haar niet helpen. Thuis hebben we dan maar verder aan de andere opdrachten gewerkt.

 

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Day 2

Posted at 21:52 on 16/3/2006

Wel, daar stonden we dan. Een nieuwe dag, nieuwe moed. We zijn direct het EMI ingevlogen en beginnen werken. Dasha had een extra laptop bij dus niets kon er nog fout gaan... Althans dat dachten we...

Het begon zo:  Slechts één computer vrij... voor ons met vijf. Wel een laptop bij, maar geen internetaansluitingen, ze waren allemaal bezet. Maar geen probleem, daardoor lieten we onze dag niet verpesten. We hebben een beetje bijgepraat over wie wat al gedaan had, opnieuw taken verdeeld omdat er wel enkele aanpassingen nodig waren en terug beginnen werken, nu in volle vaart, zonder vertragingen.
Het enige grote probleem blijkt filosofie/geschiedenis te zijn, we vinden namelijk nergens een campagne over kanker van 25 jaar oud. Katarina is al heel Antwerpen en Berchem afgelopen om toch maar een campagne te vinden, jammer genoeg viel het personeel van die organisaties niet voor haar charmes en staan we nog steeds nergens.
Rond twaalf uur vandaag hebben we een afspraak met onze begeleidster, Hilde Spillemaekers, gehad. Zij heeft ons enkele tips gegeven en ons op weg gezet voor onze posterpresentatie. Hopelijk kunnen we er morgen aan beginnen werken, althans als nu alles goed loopt en zijn vaart aanhoudt. Tot morgen!

We hebben ons voorgenomen om vanaf morgen wat creatiever te zijn en jullie te laten genieten van enkele snapshots van ons, tot dan, doei!

 

Comments (1) | Post A Comment! | Permanent Link

Verdere verloop van woensdag 15 maart

Posted at 21:37 on 15/3/2006

Na de briefing zijn we begonnen met een vlotte start. We hadden allen nog goeie moed en zagen de rest van de week volkomen zitten. We hadden een planning gemaakt en de taken een beetje verdeeld. 
Hoewel we elk aan onze opdrachten werkten, kregen we toch allemaal het gevoel dat we niet vooruit gingen. We zagen geen veranderingen, geen evolutie in ons werk. De plaat bleef een beetje hangen en dan hebben we beslist om er mee op te houden voor vandaag. Morgen beginnen we er terug aan met goeie moed!

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

voorbereiding woensdagmorgen

Posted at 09:33 on 15/3/2006

Juist teruggekomen van de briefing. We hebben net onze weblog aangemaakt en zijn nu aan het overleggen hoe we onze weekplanning gaan indelen. Benieuwd hoe de rest van de week er zal uitzien...

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer