Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

OneTwoThree Sebas=Me

Links naar media website's

12:29, 27/11/2011 .. 0 comments .. Link

Dit is de laatste dag van de week vd media. Ik laat in dit laatste media blog de links zien naar de sites die ik gebruik voor media:

Teletekst

Youtube

Facebook

Nu.nl

(dit zijn er maar een paar maar het zijn de gene die ik het meeste en het vaakst gebruik)

Nog een fijne Media dag!Week vd Media Dag 3

18:23, 22/11/2011 .. 2 comments .. Link
Dit is dag 3 van mijn weblog. Vandaag zat ik vooral op mijn mobiel en op de computer. Ik heb een keer niet nu.nl of teletekst gecheckt dus ik heb vandaag weinig te vertellen over wat ik met media heb gedaan..

Week vd Media Dag 2

18:21, 21/11/2011 .. 0 comments .. Link
Gister had ik verteld dat ik vaak op mn mobiel zit, en daar ga ik het vandaag over hebben. Wat ik allemaal doe qua media op mijn mobiel zijn een paar apps. Gister vertelde ik dat ik meestal op Facebook en Nu.nl zit. Ik kijk ook graag op Vi.nl, Op mijn internetbrowser naar google news, op youtube naar dingen die er zijn gebeurt in de wereld en op teletekst kijken op mijn mobiel. deze dingen doe ik dan vaker per dag en ik blijf het ook leuk vinden om dat te doen.

Week vd Media Dag 1

13:44, 20/11/2011 .. 0 comments .. Link

Deze week is het de Week van de Media.
Wat ik doe qua media verschilt nog al per dag. Zoals al veel mensen in deze tijd zit ik ook veel op mn mobiel. Vooral doe ik dat om te weten wat voor een nieuws er af speelt in de wereld maar ook kijk ik veel op Facebook. Mijn favoriete media site is wederom nu.nl maar ook youtube bezoek ik regelmatig.  De krant lees ik ook vooral de Telegraaf. Ook op de tv kijk ik vaak naar dingen die met media te maken hebben zoals Teletekst en het nieuws.
About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Links naar media website's
Week vd Media Dag 3
Week vd Media Dag 2
Week vd Media Dag 1

Friends

Saarmous
Hosting door HQ ICT Systeembeheer