Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Online dating

Dames meer bewust van flirten, jongens zien berichten op een andere manier

14:54, 3/10/2014 .. 0 comments .. Link

Het stigma dat heren geen signalen op kunnen pikken, weten we nou wel. Maar hoe gaat werkt dan precies? Uit een test* van datingsite PARSHIP bleek dat heren vooral heel subtiele aanrakingen als sjansen interpreteren, terwijl meiden iets meer zoeken achter elkaar aankijken. Een mismatch in flirten in zekere zin?

Dat de taal vh lichaam een belangrijk element van communicatie is, is logisch. Weleens gaat dat bewust, somtijds onbewust. Hoe zijn vrijgezellen mannen en vrouwen daarin? Een grote meerderheid v/d mannen (76,7%) als de meiden (85,5%) is zich bewust van de signalen die zijn of haar de taal vh lichaam op een eerste afspraak afgeeft. Gozers missen veel meer tekens.

Pakt de Nederlandse vrijgezelle de tekens wel op?
Dames zijn erg zeker: ongeveer 90% van de vrouwen is overtuigd dat zij kan merken dat haar eerste afspraakje met haar aan het sjansen is. Dat in mindere mate kerels daar op deze manier over denken (73%) sluit wel aan bij het verhaaltje dat heren flirtsignalen slechter oppakken. Terwijl 40% van de vrouwen veelvoorkomend oogcontact als flirten zien, is het stel gozers dat een fijne blik ziet als flirten een stuk lager met 30%.

48% van de kerels en 42% v/d vrouwen begrijpen hoe laat het is als zijn/haar eerste ontmoeting lieflijk en subtiel even de ander aanraakt. Complimentjes leveren staat voor beide mannen/vrouwen op een bevorderlijke 3de plaats: 12% van de mannen en 18% van de vrouwen trekt daar gevolgtrekkingen uit.

Heer betaalt rekening, vrouw splitst liever
Ondanks dat er dus een klein contrast zit in sjansgedrag laten zien en dat interpreteren, denkt de heer nog indruk te maken met zijn geld. Geen oogcontact of complimentjes: 45% v/d kerels stelt dat hij de rekening moet betalen. De dames zijn aanzienlijk minder klassiek ingesteld; nog geen 25% die de bon aan haar afspraakje overlaat. Zij delen de rekening veel liever (30%). Verrassend: precies 0% van de dames stelt dat zij de bon op moet afrekenen. Mannen vinden dat ook niks: een hele kleine 0,5% laat zich het liefst trakteren.
*n=1584

 Zes goede tips voor je eerste date!

13:50, 15/9/2014 .. 0 comments .. Link

Eindelijk is het zover: je 1e ontmoeting. Je hebt er hoogstwaarschijnlijk wel dagen naar uit gekeken en kunt van de spanningen niet stoppen erover te praten.
Hierbij geven we je 6 gouden tips en trucs!

Allereerste indruk
Uit onlangs onderzoek blijkt dat je slechts 12 minuutjes bezit om een opbouwende indruk te creëren. Een date let als eerste op jouw lach, niet vies ruikende adem en oogcontact dus zorg dat je die drie zaken voor elkaar hebt.

Wees niet gesloten
Staar je niet kapot op dit ene individu en die ene afspraakje. Geef iedereen een kans - ook al voldoet een type niet direct aan jouw eigen berekeningen. Sta open voor iets nieuws en verruim jouw horizon.

Originele date
Bedenk een leuke plaats voor jullie allereerste ontmoeting maar wees niet te fanatiek. Vermijd plekken waar je niet eenvoudig met elkander kunt spreken, zoals de bioscoop. Je kan op zo’n allereerste ontmoeting vanzelfsprekend van alles van de ander te weten komen.

Veiligheid voor alles
Je weet nog onmogelijk wat voor vlees je in de kuip hebt, dus spreek nooit bij één van jullie 2 thuis af. Zeker bij een blind eerste afspraak is dit helemaal geen goed plan. Zorg ervoor dat je met eigen transport gaat en afspreekt op een plek waar meer individuen zijn.

Schoonheid
Een eerste indruk is doorslaggevend, dus grijp je kans je beste kant te tonen. Ga voor een natuurlijke look, een fijne parfum en kies je kleding, uit op basis van waar de eerste afspraak zich gaat afspelen.

Keep it casual!
Houd het luchtig en probeer niet over dingetjes te babbelen die je verschrikkelijk vindt. Negatieve onderwerpen schrikt af. Praat over leuke dingen en wees open en openhartig. Ben je op zoek naar iets oprechts? Maak dat dan meteen helder.

Veel geluk bij je afspraak!Heren nemen initiatief bij eerste kus

10:40, 9/9/2014 .. 0 comments .. Link

Een analyse onder PARSHIP-abonnees* wijst uit dat vrijgezellen bij voorkeur niet buiten voor het eerst kussen. Het openbaar vervoer en het strand beslaan vooral geen favoriete gebieden voor een 1e zoen en maar 1% van de ondervraagden heeft nog helemaal nooit gekust.

Van een voorzichtige snelle zoen bij de deur of een gepassioneerde hete kus in de disco, de 1e zoen met een liefde zal waarschijnlijk geen persoon gauw vergeten. PARSHIP vroeg haar personen naar hun eerste zoen-ervaringen. Een vierendeel van de respondenten vertelde dat thuis de allerbeste gelegenheid is voor 1e zoen. Bij 7% vond de allereerste zoen bij de voordeur plaats.
Wat opvalt is dat de meerderheid van de vrijgezellen geen moeilijkheden hebben met kussen buiten op straat. Ongeveer 14% geeft bloot dat zij voor het eerst gesnaveld hebben in een disco. Daarnaast gaf bijna 10% aan dat dit op de weg gebeurde en bij slechts 8% vond de allereerste smakkerd in een parkeergarage. Even amazing is de bank van de automobiel. 8% van de vrijgezellen hebben hier hun eerste zoen ondervonden. Bijzonder: ongeveer 4% gaf aan dat de eerste kus in een kroeg of eetgelegenheid werd gegeven en 2% kustte voor het allereerst in de bioscoop. De buurtsupermarkt en de lift zijn kusvrije zones voor de singles.


Op de vraag wie het initiatief voor de 1e zoen heeft genomen, geeft 51 procent van de dames aan dat zij de afwachtende kant waren en dat hun vlam de 1e stap heeft genomen. Dit wordt bevestigd door de jongens, ongeveer 50% geeft bloot dat zij de 1e stap gezet hebben. Ongeveer 15% van de meiden durft als eerste aanstalten te maken voor een kus. Bij de overige vrijgezellen gebeurde het gewoon.

Vraagstelling: Waar heb jij je ex voor het allereerst gezoend?

In huis 26%
Tijdens uitgaan / Club 14%
Buiten 10%
In de bolide 8%
In het park 8%
Bij de voordeur 7%
In bed 6%
Eetgelegenheid / kroeg 4%
Op vakantie 3%
Strand / zwembad 2%
Concert / festival 2%
Bios / theater 2%
Op kantoor 2%
Openbaar vervoer 1%
In de lift 0%
In de winkel 0%
Andere 4%
Ik heb nog helemaal nooit iemand gesnaveld 1%

Vraag: Wie heeft het initiatief genomen bij de 1e zoen?
Ik heb m´n moed bij elkaar geraapt: 50% (mannen) en 15% (dames)
​Mijn liefdespartner zette de 1e stap: 17% (heren) en 51% (dames)/
​Allebei, het gebeurde gewoon: 33% (mannen) en 34% (meiden)

*n = 1088 personenOnline dating tips en trucs!

12:41, 2/9/2014 .. 0 comments .. Link

Persoonlijk pagina

Hieronder volgen een aantal tips die je in acht kunt nemen wanneer je je eigen profiel aanmaakt.
Als je hebt bedacht om via het net te gaan daten, maak je vanzelfsprekend een persoonlijk profiel aan op een site naar jouw eigen orientatie. Hier volgen een aantal tips en trucs over op welke manier je jouw persoonlijkepagina kunt opstellen. Het is best essentieel dat je hier de tijd voor neemt.
- Lever een prima beeld van jezelf
Leg uit bijv. wat je volgaarne doet in je vrije tijd
-Pak de tijd om jouw profiel neer te zetten - je profiel is aan het einde van de rit waar op de bezoekers jou beoordelen
-Gebruik foto's
Naast dat je afbeeldingen plaatst, is het ook cruciaal dat deze onlangs geschoten zijn
-Update regelmatig je pagina, op deze manier onderscheid je van andere gebruikers
-Als laatste is het ontzettend best cruciaal dat je laat weten wat voor individu jij zoekt!
-Beschrijf welke persoonlijkheidseigenschappen je bijv. doorslaggevend vindt
Veel succes bij het maken van je eigen pagina!

 Online daten hoofdzakelijk gebruikt bij 40-plussers

10:15, 28/8/2014 .. 0 comments .. Link

Uit vers gemelde CBS-cijfers kwam naar voren dat de vooruitgang van online dating vooral gebruikt wordt door veertig-plussers op de markt. Het CBS denkt dat twintigers een stuk vaker gaan samenwonen of trouwen dan 50ers alleen als deze laatste groep gaat samenwonen of trouwen, dan hebben zij hun wederhelft wel vaker op internet ontmoet.

Uit onderzoek van de site PARSHIP kwam naar voren dat in de echt verbonden worden nog steeds erg populair is bij vrijgezellen onder de 40 jaar. 72 procent van de 30- tot 40-jarigen en zelfs iets meer dan 83 procent van de 18- tot 29-jarigen wil in de echt verbonden worden als zij de hun ware liefde hebben getroffen. Uit analyse blijkt eveneens dat een persoon boven de veertig jaar helemaal geen grote wens bezit om in het huwelijksbootje te stappen. Mocht in de echt verbonden worden wel een enthousiaste wens van de geliefde zijn, dan doet ongeveer een derde hier niet lastig over. De meesten onder de 40 jaar willen het liefst een bruiloft bestaande uit alles erop en eraan, zoals in de echt verbonden worden in het geheel in het wit in een kerkgebouw, hoewel de ouderen het liefst alleen naar het municipaliteit gaan en het zo laten.

Mannen prefereren liever een echte trouwfeest dan dames

Wat ook apart is dat jongens meer waarde hechten aan een echte trouwerij dan meiden. Twee derde van de vrijgezellen onder de dertig jaar en de helft van de 30 tot 40 jarigen zien graag naast een burgerlijke ceremonie tevens een ceremonie in een kerk in een traditionele witte jurk en knap pak. Een vierde van de vrijgezellen onder de veertig vindt uitsluitend een huwelijksceremonie bij de burgerlijke stand genoeg, maar dan wel ‘in het wit’. Singles ouder dan veertig jaar echter, ervaren liever een ceremonie op het stadhuis zonder een spierwitte bruidsjurk en trouwpak.

Als het gaat om in de echt verbonden worden in de kerk en ‘in het wit’, blijken de meeste kerels werkelijk romantisch te zijn. 44 procent trouwt het liefst op deze wijze, voor meiden ligt dit percentage op 23 procent!

Leuke getallen die iets zeggen over welke leeftijdsgroep wat prefereert!About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Dames meer bewust van flirten, jongens zien berichten op een andere manier
Zes goede tips voor je eerste date!
Heren nemen initiatief bij eerste kus
Online dating tips en trucs!
Online daten hoofdzakelijk gebruikt bij 40-plussers

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer