Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Hoe kan je met een eenvoudige website elke maand 75 verdienen ?

Een beetje over mezelf

23:05, 7/12/2011 .. 0 comments .. Link
Hey, Ik ben Thomas.

Ik ben voor de eerste keer in aanraking gekomen met geld verdienen op het internet toen ik een jaar of 13 was. (nu zo'n 13 jaar geleden)
Toen ging het nog allemaal over balken in je browser installeren waarop dan reclame passeerde, je verdiende er toen een paar cent mee per adview. In de praktijk werkte het allemaal niet zo goed, de "promotie-bar" was ronduit lastig, en de verdiensten zeer slecht. (ik heb zelfs nooits iet op mijn rekening gekregen)

Zo volgden er nog een aantal systemen: enquetes invullen, mails beantwoorden, punten verzamelen met spelletjes, referrals, enzovooort.
Kortom je ging er niet rijk van worden (zoals ze je beloofd hadden)

Enkele jaren geleden ben ik dan voor het eerst begonnen met waar ik nu nog steeds mee bezig ben en goed mijn geld mee verdien.
Stilaan begint de markt zich meer en meer naar het internet te verschuiven. elk jaar stijgt het percentage van de aankopen die online gebeuren.
Webshops bieden het gemak van online bestellen zonder dat je daarvoor je deur uit moet. Vaak werken deze webshops met affiliates om sales leads aan te brengen voor hun shop. die ze daarvoor dan een bepaald percentage vergoeden (1% - 50%)

Dat is nu hetgene ik doe. Ik doe eerst een grondig marktonderzoek zodat ik weet dat bezoekers mijn site zullen vinden, deze werk ik vervolgens via speciale SEO technieken op naar een plaats in de top3 in google. Ik breng zo maandelijks duizenden klanten naar webshops zonder dat ik daarvoor zelfs een eigen product nodig heb. Het enige wat ik doe is een eenvoudige website maken (dat kan echt iedereen tegenwoordig). Daar plaats ik dan relevante content op alsook doorverwijzingen om te kopen.

Zo'n website is echt supersimpel te maken, eens deze is opgezet en goed ingewerkt is verdien je hier zo'n €75 per maand aan. Ik heb er nu een dikke 100 lopen en daaraan verdien ik maandelijks rond de €7.000. Het leuke eraan is ook dat eens je website draait hij je een maandelijks inkomen zal verzorgen voor jaren.

Je kan zelf ook kiezen hoe ver je erin wil gaan. Ik raad ook iedereen aan om niet meteen met 100 websites te beginnen. Maak er 1 of 2 en evalueer hoe deze voor je werken. Later kan je dan, afhankelijk van je tijd en gedrevenheid zo veel bijmaken als je wil, maar werk er altijd eerst een af voor je met een nieuwe begint. anders loop je vast in een stuck-in-the-middle situatie, en je geen enkele site hebt afgewerkt.

Je vindt de complete uitleg op http://www.geldgeld.be

Groetjes,
Thomas
Bijlagen:
http://www.geldgeld.Be


About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Een beetje over mezelf

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer